Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמצעי חימום לחדר קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קר לי בבית. יש מזגן אבל הוא מתפקד לא טוב (לדעתי האישית הוא ממוקם במקום לא נוח ונושף את האוויר מתוך החדר מכיוון שהוא מופנה ממש ליציאה).

אני מחפש אמצעי חימום. חדר לא גדול בערך 9-12מר.

אני יודע שפעם היה רדיאטור שמן שנחשב בטיחותי וניתן למגע.

ראיתי שכיום יש רדיאטורים בלי שמן. יש מפזרי חום. יש תנורים.

אני מחפש משהו בטיחותי (שניתן למגע אדם). יחסית זול (400-600שח). שיתאים לחדר בגדול 9-12מר.

תודה רבה מראש ושבוע נפלא!

פורסם

לדעתי כדי לחמם את כל החדר, האפשרות הטובה ביותר היא רדיאטור. אני משתמש ברדיאטור כדי לחמם חדר של תינוק ומאוד מרוצה - שקט, מחמם טוב ושומר על הטמפרטורה הרצויה ונוח לשימוש.

פורסם

לתקן את המזגן זה לא אופציה.

Daniel.K

נראה נחמד! האם הוא רק מחמם או שגם מקרר? האם הוא בעצמו מתחמם או שהוא בטיחותי וניתן למגע? האם למים שהוא מפזר אפשר להוסיף שמנים למיניהם?

פורסם
לתקן את המזגן זה לא אופציה.

Daniel.K

נראה נחמד! האם הוא רק מחמם או שגם מקרר? האם הוא בעצמו מתחמם או שהוא בטיחותי וניתן למגע? האם למים שהוא מפזר אפשר להוסיף שמנים למיניהם?

קח בחשבון שהביקורות על המוצר בזאפ לא מפרגנות במיוחד. תבדוק את העניין שלא תתאכזב אח"כ.

פורסם

adi89

קר לא, אבל לא ברמה של 1000 שקל :)

אגב סתם מתוך התעניינות. עד כמה הוא מעלה אל מחיר החשמל?

oleg_kra

האמת היא שלא מצאתי ביקורות בזאפ. אשמח לקישור אם יש לך.

פורסם
בחדר שלנו ובחדר של הילדים ‚ פשוט מצויין ‚ יש טיימר יש שלט רחוק ויש גם אופציה של מים בשביל שלא יהיה יובש ‚ מאוד מומלץ :

http://www.goldline.co.il/products/7290013382504/

גם לי יש, נחמד מאוד ועושה עבודה לא רעה בכלל בחימום החדר.

לדעתי, הוא יותר בטיחותי מהרדיאטורים/תנורים חשופי הצלעות.

פורסם (נערך)

Benor

תודה על ההמלצה!

oleg_kra

תודה רבה על הקישור!

איך הרדיאטור? מחמם טוב? הוא עם שמן או בלי? עד כמה אתה מרגיש את הנזק הכספי בחשמל?

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
adi89

קר לא, אבל לא ברמה של 1000 שקל :)

אגב סתם מתוך התעניינות. עד כמה הוא מעלה אל מחיר החשמל?

oleg_kra

האמת היא שלא מצאתי ביקורות בזאפ. אשמח לקישור אם יש לך.

לא בטוח, אני חושב שאולי ב-100-150 ש"ח בחודש, תלוי כמה מפעילים. הוא צורך פחות חשמל מתנור שמן לדעתי

פורסם
Benor

תודה על ההמלצה!

oleg_kra

תודה רבה על הקישור!

איך הרדיאטור? מחמם טוב? הוא עם שמן או בלי? עד כמה אתה מרגיש את הנזק הכספי בחשמל?

רדיאטור שמן, מחמם מעולה לדעתי. לגבי עלות חשמל חודשית אין לי מושג...

• תוכן חדש...