Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום נאחס על הכבישים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מזה שהלכתי היום בצהריים להחליף צמיגים קדמיים באוטו. עד לכאן סבבה לגמרי...

הלאה: הקפצתי את חבר שלי הביתה והמשכתי לכיוון השמלאי רכב שיחליף מגבים וכמה מנורות...

בעודי בדרכי לשם(לוד), אני נוסע ברחוב הראשי(הרצל) והייתי מאחורי איזה בלנו.

בקיצור, נסעתי בערך במהירות של 60-70, ואני מניח שהורדתי את העיניים לרגע מהכביש.

פתאום אני מסתכל קדימה ורואה את הבלנו עומדת באמצע הכביש. ישר דפקתי ברקס בכלל לא הספקתי להסתכל במראות, מה גם כשראיתי שאני לא הולך להספיק לבלום בלי להיכנס בבלנו המזויינת הזאת, שברתי קצת שמאלה להתחמק, ואיכשהו יצאתי מזה בזול, בכדי להגיע לעצירה מוחלטת ולקלוט שאיזה סבתא זקנה יורדת למעבר חצייה... טוב. לא מאשים אף אחד חוץ מעצמי... הרי זה ברור שצריך לעצור להולכי רגע, אבל במגבלות הטעם הטוב והתנועה הסובבת....

הלאה:

חוזר הביתה, מתקשר למכון אגזוזים ביהוד. מברר מחירים לוקח את האוטו ושובר את מגבלת המהירות בדרך בערך פי 2 וקצת... בשביל להספיק להגיע תוך עשר דקות....

מגיע למכון לגלות שיש לי דוד אחורי רקוב ודוד קדמי רקוב.

יוצא הביתה, מעשן סיגריה....

בא להעיף את הבדל של הסיגריה(כן כן אני יודע שזבל מי שמלכלך - אבל מהיום אני זורק את הבדלים רק באוטו) ומסתכל עליו תוך כדי זה שהוא מתהלך לו בעצלתיים על הצד החיצוני של החלון פנימה(!) חזרה לתוך הרצפה של המושב האחורי של האוטו. בסופו של דבר ברמזור שולח יד אחורה ומטפל בנושא...בלי כווייות...

יום גרוע ביותר

מי יתן ואף אחד מכם לא יראה כאלה מצבים...

פורסם

אז, כמעט עשית תאונה, תיקנת את האגזוז, והורדת לך 5 דקות מהחיים תוך כדי כמעט שריפת האוטו.

זה נקרא אצלך יום נאחס? ספר את זה לאלו שנהרגו או נפצעו היום בתאונות דרכים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אני החלפתי היום דוד (אחורי). מה זה דוד קדמי?
"אגזוז אמצעי"

הדוד הקטן אחרי הממיר קטליטי

עריכה: תאמת עוד לא תיקנתי(אבל זה לא רלוונטי)

ולהוסיף - לא יודע אם הייתי מספיק לבלום כמו שצריך עם הצמיגים לפני ההחלפה.

פורסם
"אגזוז אמצעי"

הדוד הקטן אחרי הממיר קטליטי

עריכה: תאמת עוד לא תיקנתי(אבל זה לא רלוונטי)

ולהוסיף - לא יודע אם הייתי מספיק לבלום כמו שצריך עם הצמיגים לפני ההחלפה.

היה לך יום מצויין, על מה אתה מדבר בכלל.

1. למזלך הגדול הקטע עם הזקנה קרה אחרי החלפת צמיגים קדמיים (הנושאים ברוב מאמצי הבלימה וההיגוי, במיוחד בבלימה חזקה) - ולא פגעת/נפגעת בכלל.

2. למדת שלא מורידים את העיניים מהכביש - במיוחד כאשר נוסעים בתוך העיר - במיוחד במיוחד כאשר נוסעים 70 קמ"ש בתוך העיר. (כולנו עושים את זה, אבל חייבים להיות מודעים לכך שזה מקצר את זמני התגובה הנדרשים ולא להרשות לעצמנו להתעסק בפלאפון סיגריה רדיו וכו' בזמן נהיגה עירונית שאינה פקק או עמידה ברמזור אלא להיות מרוכזים רק בנהיגה)

3. למדת שצמיגים זה אולי הפריט הבטיחותי החשוב ביותר באוטו והשקעה של 500 שקל על זוג צמיגים טובים יכולה לחסוך השתתפות עצמית בתאונה, או יותר גרוע.

4. נתת קצת בגז (אני מקווה שכפול מהמותר זה לא 100 קמ"ש ברח' דיזנגוף כמו נהג האימפרזה האדיוט ז"ל, כן?) ואפילו לא נתפסת על מהירות.

5. קיבלת הדגמה אישית ובחינם לסכנות של העפת בדל סיגריה בוער - ואפילו לא נשרפו לך האשכים.

6. הבנת שסיגריות גמורות מקומן במאפרה ברכב, בשביל זה המציאו אותה.

כל זה ביום אחד, ועוד הספקת לבצע את כל הסידורים שרצית, לא קיבלת שום קנס, ולא נגרם לך שום נזק (חוץ מסרטן ריאות ובזבוז דלק משווע עקב נסיעה במהירות גבוהה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הכי חשוב שלא נפגעת כל השאר לא משנה ובאמת לא יום נחס יום עם מזל

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
נתחיל מזה שהלכתי היום בצהריים להחליף צמיגים קדמיים באוטו. עד לכאן סבבה לגמרי...

הלאה: הקפצתי את חבר שלי הביתה והמשכתי לכיוון השמלאי רכב שיחליף מגבים וכמה מנורות...

בעודי בדרכי לשם(לוד), אני נוסע ברחוב הראשי(הרצל) והייתי מאחורי איזה בלנו.

בקיצור, נסעתי בערך במהירות של 60-70, ואני מניח שהורדתי את העיניים לרגע מהכביש.

פתאום אני מסתכל קדימה ורואה את הבלנו עומדת באמצע הכביש. ישר דפקתי ברקס בכלל לא הספקתי להסתכל במראות, מה גם כשראיתי שאני לא הולך להספיק לבלום בלי להיכנס בבלנו המזויינת הזאת, שברתי קצת שמאלה להתחמק, ואיכשהו יצאתי מזה בזול, בכדי להגיע לעצירה מוחלטת ולקלוט שאיזה סבתא זקנה יורדת למעבר חצייה...

רגע, הבאלנו עצרה במעבר החצייה כדי לאפשר לזקנה לעבור?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתור אחד שנאלץ למרבה הצער לחצות את לוד כל יום בדרכו לעבודה, אני מופתע שאתה נוהג שם ככה.

העיר הזו היא מערב פרוע מוטורי. אני נוסע בה לאט ובזהירות ועם אלף עיניים פקוחות, כי כל חמישה מטרים בערך מישהו קופץ לי לכביש, מכונית יוצאת ברייס ובלי להסתכל מאיזו חניה או מרחוב חד סטרי בו היא נסעה נגד כיוון התנועה, או סתם מישהו שחותך אותי כי ככה בזין שלו לעשות.

עיר איומה לנהוג בה. איומה.

פורסם

הגישה שלך לא נכונה.

רמלה זהה מבחינת צורת התנועה.

יש שם חוק אחד ששולט - הג'ונגל.

אל תעצור , ולא משנה מה בדרך... :roll:

פורסם

בני-ברק ויפו - אותו עיקרון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה רוצה לספר לי על "נאחס"??? הוא הפיל לי היום 4 עוגיות שהתפוררו להן בתה

ללא יכולת מצידי להוציא אותן ,ראיתי איך הן מתפוררות אט אט והופכות את התה שלי לנוזל דייסתי...

:?:x:cry: ... אפשר לחשוב מה קרה לך....החיים צריכים לעבור 2 מול עינייך לפני שאתה יכול לומר משהו כזה....תראה כמה צרות וסבל יש בעולם....:shock:

היום נהרג בן-אדם בכבישים (עד עכשיו) וזה נאחס.

:screwy:
  • תוכן חדש...