Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא הוא נועד לאפשרויות שונות של התנגדות. אם היה מדובר רק בעמידה בהספק אז היה אפשר לעשות סליל אחד בגודל שני הסלילים. זה הומצא כי מגברים לבית לא עבדו בגישור אז עשו שני סלילים שיוכלו לחבר לכל סליל ערוץ הגברה.

אתה יכול קרוא עוד קצת כאן:

http://www.jlaudio.com/tutorials/dvc/dvcAdvantage.html

פורסם

לא מדויק,כיום המגברים הטובים לסאבים הם מונו ועדיין DVC עדיף. סליל בעל עמידות בזרם יגרום לנצילות נמוכה או שהוא ישרף מהר.

(אני לא שולל את האפשרות להתאמה למגברים שונים עם התנגדות עומס שונה)

אתה יכול ללפף חוט של 0 גייג ואז הוא לא ישרף לעולם אך גם ייצור שדה מגנטי כ"כ נמוך

שהמברנה לא תזוז =נצילות אפס !!!

או שתצטרך לבנות סאב של 1000 אינץ

דרך אגב אייל מה שאתה אומר מחזק את דבריי(הספק כפול לאלמנט)

פורסם

לא,אין ירידה בהתנגדות ,יש שני סלילים של למשל 4 אוהם עדיין כ"א מהם נשאר 4 אוהם לא משנה כיצד תחברם.

ההתנגדות הנומינלית שלהם לא משתנה!

היום מייצרים DUAL 4 OHM תן לי דוגמא למגבר שרצוי לחברו ב 8 אוהם ?קשה למצוא ,אה?

רוב האנשים יחברו במקביל לקבלת 2 אוהם,אז למה לא לייצר מראש סליל אחד של 2 אוהם?

תשובה:ראה את ההודעות הקודמות שלי בעניין.

פורסם

לא מחזק, לרכב מייצרים סאב DVC בעיקר כדי שתוכל לבחור מבין מבחר התנגדויות שונות שיתאימו לצרכים שלך, יעיל במיוחד אם יש לך יותר מסאב אחד ובמצב כזה יש אנשים שיצטרכו לחבר את שני הסלילים בטור ואז את שני הסאבים במקביל ככה שתהיה להם התנגדות של 4 אוהם. לא רק שJL בעצמם רשמו את זה, הייתי יבואן של יצרן שרצה לייצר סאב DVC רק כדי לאפשר עוד התנגדויות ככה שידוע לי שזה כך גם ממקור ראשון.

בקשר לאודיו ביתי, דובר על העבר, למה זה התחיל ולא על המצב היום.

פורסם

אני לא שולל את הגמישות הקיימת וטוב שהגמישות קיימת.

אך כיום הסיבה העיקרית לייצור DVC היא כמו שציינתי. היום היצרנים מייצרים SVC בכל ערך התנגדותי מבוקש כאשר לעיתים קרובות רמקול DVC זהה מבחינת גודל מגנט ל SVC אך בעל הספק כפול.

JL לא המציאו את ה-DVC כך שאני לא יכול לקרוא מאמר שלהם באופן אובייקטיבי.

פורסם

מה זה משנה מי המציא את הDVC? איזה אינטרס יש לחברה לשקר זה לא שהם מרוויחים מהטענה הזו משהו. את הטענה הזו טוענת כל חברה שאני מכיר.

היום היצרנים לא מייצרים SVC בכל ערך התנגדותי מבוקש וזו עובדה, הם מייצרים בעיקר 4 אוהם ו/או 2 גרסאות של DVC האחת עם שני סלילים של 2 אוהם והשניה עם שני סלילים של 4 אוהם וזאת על מנת לאפשר לצרכן ניצול מלא של המגבר שלו בין אם הוא מספק את מלוא ההספק ב4,2, או 1 אוהם.

אם אתה טוען אחרת אני רוצה לראות דוגמאות רבות של סאבים עם סליל אחד של 2 אוהם.

פורסם

חלילה לא אמרתי שהם משקרים וגם לא אמרתי שיש ייצור רב של SVC של 2 אוהם וזה עדיין מחזק את דבריי כי SVC של 2 אוהם או גרוע מכך 1 אוהם היה נשרף עם רוב מגבר המונו 2 אוהם או 1 אוהם כיום !

לכן מייצרים DVC של 4 או 2 אוהם לעמוד בהספק כפול !!!

פורסם

נכון הוא 3 אוהם אבל הוא BULLETPROOF ולכן JL לא חוששים שהוא ישרף והם גם מתנים את האחריות רק להספק כניסה מוגבל. הבנתי שתמיד כשיש תקלה באחד המוצרים שלהם הם מאשימים את הלקוח בשימוש לא נכון.

פורסם

סאב מדהים ללא ספק אך יקר לטעמי .הבחור שאתה מכיר גר בארץ כי לא נראה לי שלמישהו יש את הסאב

הזה במדינתנו.היית לי אפשרות בעבר להביא כל סאב שאני רוצה והבעיה הייתה בעיקר המשקל,טוב נו גם המחיר...

• תוכן חדש...