Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם אוכל להצטרף?)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הפוליש הראשון תמורת תשלום עשיתי בשנת 1992. אני באמת ובתמים מניח שיש לי מה לתרום ולהגיד. יחד עם זאת, אני עדיין לא חושב שזה היה רכב קשה.

אני מקווה שהכתר לא לוחץ לך כי הוא קטן עלייך.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

הכל טוב,אני בטוח שיש לך מה לתרום. לא שמעת ממני שזה היה רכב קשה.

אני לא בעניין של כתרים,לא בשיניים ובטח שלא על הראש-סתם כבד ומיועד לבעלי דם כחול או למלכי שטיחים כמו יוסף. כתר פסטיק מאידך יודעים לייצר לא רע בכלל לטעמי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

אז... מה עם הקפה?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
מצטער להיות בעל דעה מבוססת.

"דעה מבוססת"...?

אמרת שבמצב הראשוני של הרכב לא היה צריך לעשות פוליש גס, בהסתמך על מעט תמונות בהן די ברור שיש מפגעים, וללא שנאמר איזה פוליש נעשה וכמה אגרסיבי הוא היה.

אתה מתעלם מכך שהן בעל הרכב והן בעל המקצוע ראו את הרכב עצמו והחליטו לעשות טיפול, אתה לא תוהה אפילו מדוע אלא גורס במכה ששניהם טועים - כי ראית +- 8 תמונות...

ולבסוף לא מובן התרעומת על כך שהרכב כהה ולכן קל לעשות לו פוליש, נכון שגוון כהה מדגיש ברק, אבל מדובר ברכב עם לכה קשה - ובכל מקרה זה שהרכב כהה לא מעיד על העבודה לחיוב / שלילה, אלא בעיקר על גוון הרכב.

הביקורת הבונה היחידה שלך היתה שלא היה צריך לבצע את העבודה, בהסתמך על מעט מאוד מידע. כל השאר עקיצות מיותרות ודיבורים לגופו של אדם. בסה"כ תגובות די ארסיות, לא ברור למה...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

למה אתה עצבני?

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מכירים את זה שמלכת הכיתה קונה נעליים חדשות ושמה תמונה באינסטוש?

וישר כל הבנות לוחצות לייק ורושמות "שיואו, מהממת". יש כאלה שמגדילות ראש ומלקקות יותר עמוק: "מהפך" כאילו במינימום עשתה אף, חזה ושאיבת שומן.

אז מגיע ילדה מרושעת ואומרת: סבבה של נעליים, אבל לא צריך לעוף על עצמך וכולן ישר מתחילות לתקוף אותה ואפילו המלכה עצמה מבזבזת עליה דקה עם טוקבק:

תבואי, מכוערת, נראה מה את לובשת.

מכירים את זה?

מה היה לנו כאן? תמונות של סווירלים על רכב שחור ותמונות לאחר full paint correction.

מה לא היה? לא היה לקה שרופה. לא היה נזקי לשלשת, לא היה סלון גמור, לא היו ג'אנטים שרוטים.

סבבה של תוצאה אבל לדעתי התגובות הנלהבות כאן קצת יצאו מפרופורציות וזאת הנקודה שלי.

יצאתם עלי כאילו אמרתי שראיתי את אמא שלכם בכביש. זה במינימום ככה. שתו מים ותגעו.

שלומי הוא בעל מקצוע טוב ורואים איך הוא צובר נסיון ומבסס את מעמדו. על כך מגיע לו פירגון.

אבל לא צריך ישר לנשוך כל אחד שלא משפריץ ניטים לנוכח תוצאות של עבודה טובה אבל לא מסובכת.

אקנח בברכת שבת שלום וציטות של מיסטר וולך האגדי מסרט :"ספרות זולה"

Gentlemen, lets not start sucking each other's dicks quite yet

פורסם

לי אין דעה מבוססת ואני חושב שהעבודה ממש מרשימה.

אגב,

האם סוג כזה של עבודה יכול לטפל גם באזורים קטנים שיש פגיעה של הצבע?

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

פורסם

אדון עכברוני חסוך מאיתנו את הביקורת הלא אובייקטיבית שלך. כולנו יודעים אצל מי טיפלת ברכב שלך וכנראה יש סיבה שהסתדרתם כל כך טוב.. אותו מבנה אישיות שבטוח שאלוהים נגע בו אישית.

מה זה קשור מתי עשית פוליש בפעם הראשונה בחייך? יש גם אנשים שכותבים תוכנה עשרים שנה ואז הא צוקרברג ומעסיק אותם. לא פלא שהפורום הזה התדרדר ולאנשים אין חשק להעלות לפה עבודות.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
אדון עכברוני חסוך מאיתנו את הביקורת הלא אובייקטיבית שלך. כולנו יודעים אצל מי טיפלת ברכב שלך וכנראה יש סיבה שהסתדרתם כל כך טוב.. אותו מבנה אישיות שבטוח שאלוהים נגע בו אישית.

מה זה קשור מתי עשית פוליש בפעם הראשונה בחייך? יש גם אנשים שכותבים תוכנה עשרים שנה ואז הא צוקרברג ומעסיק אותם. לא פלא שהפורום הזה התדרדר ולאנשים אין חשק להעלות לפה עבודות.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

למה רמזים מסריחים? בוא תגיד גם לכאלה שלא יודעים. תהיה גבר עד הסוף. מעניין מאוד.

פורסם

אולי כדאי שתיקח בעצתך ותשתה כוס מים בעצמך, או במקרה שלך סודה(?)

אני ממש לא יצאתי עליך (אפילו קראתי שוב בשביל לוודא) אלא רק הסברתי למה הביקורת שלך תמוהה בעיני, אבל זה לא מנע ממך להתפצלח ולהשתמש בקאצ'פרייז המימי שלך.

• תוכן חדש...