Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע דריסה בברלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגיעים דיווחים מגרמניה על פיגוע דריסה שבוצע על ידי מהגר, בעזרת משאית. כנראה העולם הולך למלחמה רצינית.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך השם, רק טבק.

כנראה שצריך להסביר כל דבר. מה שקורה עכשיו עם כל הפיגועים, מפלגות ונשיאים שעולים לשלטון, התפרקות האיחוד האירופי, כסף, אינטרסים ועצם העובדה שאירופה לא נלחמה זמן רב, לפחות לדעתי, הדרך לקונפליקט רציני סלולה. זה רק עניין של זמן, עד שמשהו יזרוק גפרור.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם
ברוך השם, רק טבק.

כנראה שצריך להסביר כל דבר. מה שקורה עכשיו עם כל הפיגועים, מפלגות ונשיאים שעולים לשלטון, התפרקות האיחוד האירופי, כסף, אינטרסים ועצם העובדה שאירופה לא נלחמה זמן רב, לפחות לדעתי, הדרך לקונפליקט רציני סלולה. זה רק עניין של זמן, עד שמשהו יזרוק גפרור.

זאת אמירה מאוד כללית ומעורפלת, משהו בסגנון: "קורים בעולם הרבה דברים שלא מוצאים חן בעיני אז בטח תיכף תפרוץ מלחמה איפשהו".

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

האמת שחשבתי שאתה הולך לכיוון רצח השגריר הרוסי בטורקיה שיכל לגרור את אירופה למלחמה כוללת.

כזכור לכולם, מלחמת העולם הראשונה (המלחמה ששינתה את פני האנושות כולה לעד) פרצה בגלל רצח יורש העצר האוסטרו-הונגרי בסרביה...

פורסם

מה אתה הולך כ"כ רחוק (היסטורית וגאוגרפית), שלום הגליל הראשונה נפתחה עקב נסיון ההתנקשות בשגריר בבריטניה שלמה ארגוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לדעתי, הדרך לקונפליקט רציני סלולה. זה רק עניין של זמן, עד שמשהו יזרוק גפרור.

מי? ואיפה?

שואל ברצינות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ממש לא ברור על איזה "קונפליקט רציני"מדובר.

מצבם של האירופים טוב פי אלף ממצבנו אנו וגם כאן אתה לא רואה שום עימות עם האוכלוסיה הערבית (לא הישראלית ולא הפלסטינית), בעיקר כי ברור לכל הצדדים שהרוב המוחלט של האוכלוסיה הם אנשים נורמטיבים שרוצים רק לעבוד, להתפרנס ולחיות בשקט.

העימות היחיד שיכול להיות הוא של גופי המודיעין אל מול גורמי הטרור שמוטמעים באוכלוסיה האזרחית.

יש בהחלט גורמי ימין סהרורים שמפנטזים על לחדש ימי הפוגרומים, אני לא רואה את זה קורה!

פורסם

בגירה,

בקשר למצבם הטוב של האירופאים, מאד חשוב למי מהאירופאים אתה מתכוון, כי הם די שונים בינם לבין עצמם. אל תשווה את המצב בישראל לזה באירופה. קודם כל מדינות מרכז אירופה תמיד היו גזעניות ובלתי סובלניות, בניגוד ליהודים ( יש ויש, אבל אני מדבר על הכלל). בישראל אנשים חיו צד לצד עם הערבים במהלך מספר דורות, ואפשר לומר שאנשים "התרגלו". מערכת הביטחון גם פועלת בצורה שונה, ואין להשוות בין זו הישראלית לאירופאית, והאזרח הממוצע זוכר את הימים בלי מהגרים שמבצעים פיגועים, ורוצה להחזיר "עטרה ליושנה". ובדיוק על הגל הזה רוכבות המפלגות הימניות, כי האדם מן הישוב רואה, שנתנו למהגרים להיכנס, אך במקום תודה יש עלייה בפשע, פיגועים, המצב הכלכלי לא טוב, ותמיד קל להאשים את האחר. יציאת אנגליה מהאיחוד זאת בדיוק התוצאה של הפוליטיקה האירופאית, ואם איטליה, הולנד, צרפת יצטרפו אליה, זה יגרום לתוהו ובוהו בגרמניה, שהיא המרוויחה העיקרית(!) מהאיחוד, ובגלל זה גם מנסה לשמור עליו בקנאות. ואיך מתנהגים הגרמניםמכשהם לא מרוצים, אני מקווה שאני לא צריך להזכיר לאף אחד.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

אני עדיין לא מבין מי יילחם במי. המהגרים והפליטים יילחמו במדינות האירופיות? זה לא ממש כוחות....

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

גירי,

אתה מנסה לנבא את העתיד עפ"י ההיסטוריה כפשט, "פעם היו פוגרומים, גם בעתיד יהיו" אבל העניין הוא שזה לא בהכרח נכון ש"ההיסטוריה תמיד חוזרת" אלא במקרים שליליים, לרוב דווקא לומדים מההיסטוריה מה לא לעשות להבא.

במקרה הספציפי הזה, דווקא ההיסטוריה היא שגורמת לאירופים להתנהג כמו שהם מתנהגים ואני לא רואה אף ממשלה אירופית ש"תעלים עין" מקבוצות פשיסטיות שיתחילו לפגוע במהגרים, בטח ובטח שלא יעשו כלום ביוזמתן.

פורסם
מה אתה הולך כ"כ רחוק (היסטורית וגאוגרפית), שלום הגליל הראשונה נפתחה עקב נסיון ההתנקשות בשגריר בבריטניה שלמה ארגוב.

האמת שלא ידעתי אבל אי אפשר להשוות את האימפקט שהיה למלחמה הזאת ולמלחמה ההיא על העולם והאנושות כולה.

• תוכן חדש...