Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להסבר על התנגדות אוהם ואיך זה משפיע על הרמקולים.

שבת שלום ותודה [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם
חיפוש בגוגל יתן לך את התשובה

אבל זאת המטרה לשמה אני גולש כאן.

פורסם
אבל זאת המטרה לשמה אני גולש כאן.

חבר,

דברים שניתן למצוא בגוגל עם הסבר מדעי מפורט בנושאים ברורים, אין סיבה לשאול ולהמתין לתשובות שעלולות לעיתים, להיות לא מדוייקות או נכונות.

נכנסים לגוגל במטרה לאתר מושגי ברזלאו מידע שהוא ברזל, הפורום, זה לשאלות הלא שגרתיות, ידע ומידע לא שגרתי שנצבר בעזרת נסיון כזה או אחר ושהרוב, מסכימים עליו ולעיתים, עלולות להיות חילוקי דעות.

בחיפוש בגוגל על "אוהם" לא תקבל חילוקי דעות, זהו מושג ויש לו הסבר מדעי מושלם עם ציורים והסברים ווידאו, תעשה לעצמך את החיים קלים פשוט.

פורסם

http://www.bcae1.com

וגם אחרי שתבין מה זה אוהם - איך זה משפיע על "נצילות" ומה הקשר בין התנגדות נומינלית של רמקול לזה שההתנגדות משתנה פר תדר ומשם לאלפי משתנים אחרים, אני נאלץ להסכים עם קודמיי ועד כמה שהפורום משתדל להיות ידידותי - יש דברים שה"חיפוש" עבורם צריך להתבצע קודם וכן, זה מפורט היטב בחוקי הפורום.

אנחנו לא כאן כדי לעשות לך ולכל חבר אחר ששואל את החיים קלים.

מצפים ממך גם לעשות את הדברים בעצמך ולמען האמת הפורומים האלה בד"כ קיימים בגלל קהל DIY ואני מתאר לעצמי שאתה מגיע מאותה גישה - זה לא עובד אם אתה לא מנסה קודם כל לרכוש את הידע בעצמך.

ממליץ בחום לעשות קורס "מבוא לחשמל" בין אם ברשת או דרך גוף מסחרי כזה או אחר - תנסה גם בחנויות ספרים לבתי ספר.

לא נועל כרגע אבל הדבר הנכון לעשות היה לנעול למען האמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי בטוח שמטרת הפורום היא לעזור לגולשים בשאלותיהם גם אם אלו שאלות נפוצות, הרי אתם יכולים לשלוח כל גולש לגוגל וזהו, הכי פשוט. תודה בכל זאת.

פורסם
אנחנו שולחים אותך לקרוא לכל הפחות בפורום. כי זה מסוג השאלות שכבר נשאלו בעבר בצורה כזו או אחרת.

אפילו אם תשלח לי רק ציטוט של תשובה זה יעזור לי, ניסיתי לחפש גם בלינקייה ולא מצאתי.

פורסם (נערך)

אדי נתן לינק לאתר מצוין בכל הנוגע לתאוריה מאחורי אודיו לרכב.

חפש שם בתפריט הצדדי כל מה שקשור - ohm, resistance, impedance וכו'.

בלינקיה, ממבט חטוף, כנס לכל הלינקים תחת "חיבור טורי/מקבילי/DVC/אוהם".

יש נושאים דומים למטה ואפשר לחפש עוד רבים מהם באופן דומה לכותרת שלך באמצעות החיפוש בפורום או חיפוש בפורום דרך גוגל.

אין מה לעשות, בסופו של דבר תצטרך להעמיק קריאה בנושא ובאמת שיש שפע, ברמה הבסיסית בוודאי, ברשת.

אחרי שיהיה לך את הידע הבסיסי ודוגמה מעשית לידע הנוסף אותו אתה מחפש, אז נוכל לסייע יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...