Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נכנס למצלמת רוורס שלי ברכב אדים.

כשאני משלב לרוורס הכל ממש מטושטש ולא באמת רואים משהו.

חיממתי את המצלמה עם פאן לבערך דקה והבעיה נפטרה. אבל אחרי כמה דקות כל האדים חזרו ולא ראו כלום שוב.

מה אפשר לעשות?

פורסם

כפי שנראה, ייתכן והמצלמה לא "אטומה" והפרשי הטמפ' בימים האחרונים, גורמים להצטברות לחות מוגברת.

ישנן דרכים שונות לאטום את המצלמה, או מסביב לעדשה שלה, בין אם זה בשיטות בסיסיות או שיטות עם חומרים כאלו ואחרים.

לא תמיד אפשר לפתור את הבעיה הזאת ולעיתים, נדרשת החלפת המצלמה.

יכול לספר מנסיון אישי שהמצלמת רוורס שלי, לאחר כשנה, המון שטיפות רכב כולל המצלמה, אין בעיה של לחות או חדירת לחות, כך שיכול להיות שלא תהיה לך ברירה אלה להחליף אותה.

פורסם
היי,

נכנס למצלמת רוורס שלי ברכב אדים.

כשאני משלב לרוורס הכל ממש מטושטש ולא באמת רואים משהו.

חיממתי את המצלמה עם פאן לבערך דקה והבעיה נפטרה. אבל אחרי כמה דקות כל האדים חזרו ולא ראו כלום שוב.

מה אפשר לעשות?

תנסה למרוח על העדשה RAINX אני מצרף לפה סרטון תסתכל, הבן אדם אומר שגם משחת גילוח עוזרת, אני שמתי משחת גילוח עם ג'ל שלא הכי עבד לי די השאיר לי טשטוש בחלונות.

אולי צריך רק קצף גילוח לא בטוח, אבל בשביל להיות די בטוח תשיג RAINX

פורסם

מה יעזור RAINX אם נכנסים אדים כתוצאה מאטימה לא טובה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תנסה למרוח על העדשה RAINX אני מצרף לפה סרטון תסתכל, הבן אדם אומר שגם משחת גילוח עוזרת, אני שמתי משחת גילוח עם ג'ל שלא הכי עבד לי די השאיר לי טשטוש בחלונות.

אולי צריך רק קצף גילוח לא בטוח, אבל בשביל להיות די בטוח תשיג RAINX

בחיי,

קודם כל תקרא מה הבעיה של הבן אדם, לאחר מכן תמליץ על דברים כאלו ואחרים.

ותעשה טובה, אל תמרח קצף גילוח על החלונות שלך, למען הבטיחות של כולנו.

פורסם
הבעיה נפתרה ולא נפטרה ,חס וחלילה.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

חחחחח, לא הצלחתי לערוך אחרי ששלחתי את ההודעה.

בכל מקרה אני כנראה בימים הקרובים אבדוק את הבעיה מקרוב יותר וננסה לאטום את המצלמה

פורסם

יש כמה אפשרויות, טבילה בחומר אוטם כלשהו (מבלי שייגע בעדשה), סיליקון, דבק חם, פלסטידיפ וכו', יש כמה וכמה חומרים כן תלוי בסוגם ולמה הם מיועדים, שלא יווצרו בעיות חדשות כתוצאה מחוסר תאימות כימית.

פורסם

מצלמה איכותית עולה בEBAY פחות מ100 שקל (לא הזאת של החור בטמבון)

תקנה חדשה ותוודא שהכיסוי (עדשה) מזכוכית ולא פלסטיק

אצלי עובד יופי ועלה 24 דולר

• תוכן חדש...