Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבת רכב בתחנת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם לא עשיתי ולא אעשה, בלי קשר לזה שחייבים את המפתח לפתוח את הפקק :-P אני בקושי משאיר את האוטו פתוח כשאני יוצא לתא המטען, בטח לא משאיר פתוח והולך להביא עיתון... WTF?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי מעניין לדעת איך הסיפור נסגר מול חברת הביטוח/ליסינג?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אשמח לשמוע ממכם מה הסכנות בלתדלק עם רכב מונע ? הרי כבר הרבה שנים אמצעי בטיחות ותכנוני מנועים מנעו ב 100% את בעיה זו, ולא שמעתי לו על מקרה אחד שנגרמה פרצה עקב תדלוק עם רכב מונע .

זה שמנסים להקטין את הסיכון להצתה של אדי דלק, לא אומר שהסיכון אפסי.

http://bit.ly/2hcyf80 (ראה הודעה #3)

http://bit.ly/2hsQmTz

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חברים זה לא חכם להשאיר רכב מונע

, אבל בינינו כל אחד עושה את זה מידי פעם.

בחיים לא השארתי רכב מונע והלכתי. לא בתחנת דלק ולא סתם בשביל לקפוץ להביא משהו. לא מבין מה יכול לגרום לי לעשות את זה, אין שום דבר מעיק ומטריח בלהוציא מפתח מהסוויץ' וללחוץ על שלט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מקרה דומה קרה לחבר שלי לפני מספר שנים וחברת הביטוח עשתה בעיות בגלל שלטענתם הוא לא שמר על הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רכב דיזל אין בעיה לתדלק מונע,בנזין זה בעייתי יותר.

להשאיר את הרכב מונע וללכת זה טימטום,וגם אם זה היה רכב פרטי הביטוח היה מנפנף אותו שולח אותו קיבינימאט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רכב ליסינג שנגנב כשנשאר מונע בתחנת דלק - חברת הליסינג תפרוס ללקוח יפה יפה את התשלום החודשי עד הגעה למחיר הרכב.

פורסם

דבר בשם עצמך, נוהג קרוב ל-7 שנים ולא עשיתי את זה.

למעשה גם לא זכור לי שההורים שלי גם עשו את זה מתישהו. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני לעולם לא עושה זאת ולא זכור אי פעם במהלך 25 שנות נהיגה שעשיתי זאת.

שאלתי את אחד המתדלקים בתחנת הדלק ברמת-גן לגבי התופעה ואכן הרבה נהגים עושים זאת במיוחד בתקופת הקיץ ונשארים ברכב עם מזגן דולק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
ילד.

אני מזיין בלי קונדום... ושוחה בלי מצופים.

:D

הבחור שהשאיר את הרכב מונע והלך באמת דביל חסר אחריות.

דוגמא אחת מני רבות לזילות ביחס לרכבי ליסינג.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

להשאיר רכב פתוח (אפילו אם הוא לא מונע) וללכת לאנשהו גם אם זה ממש ל2 דק' זה רעיון גרוע.

כי גם אם לא יגנבו את הרכב עצמו יכולים לגנוב משהו מהחפצים שלך שיש בתוכו.

אני אף פעם לא משאיר את האוטו פתוח.

V5

פורסם

אנשים מגיעים לתחנת דלק ומשאירים את הרכב מונע. עבורי (כמתדלק לשעבר) זה ממש לא חדש. לא בדקתי את העניין הבטיחות, אבל מדריך הבטיחות לעבודה דרש מאיתנו לבקש מכל לקוח לדומם מנוע. בתחנה אחת זו הייתה גם דרישה מהבוס, והיו לי ויכוחים עם לקוחות: הם טענו שאף תחנה לא דרשה מהם לדומם מנוע. בתחנה אחרת: הבוס אמר לי בפירוש לא לריב עם לקוחות, מי שרוצה שיכבה.

בחודשי הקיץ אנשים לא רצו להתקדם למשאבה הראשונה בתור, כי היה שם שמש וחם להם. רחמנא ליצן, ומה איתי? עם העובד פשוט שמרוויח שכר מינימום בשביל לחיות במדינה? הוא צריך לסבול? כנראה שכן.

• תוכן חדש...