Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר...

לאון 2002, תקתוק/רעידות בפניות ימינה בלבד...רעש/רעד שמרגיש כמו בנסיעה על שוליים מחורצים....

ציריה? פעמון? אבחנה של מי מהחבר'ה כאן?

seat leon 1.8 20v

פורסם

ככל הנראה צירייה בדרך להזדכות...

האם בלחיצה על הגז התקתוק מתחזק?

נסה לעמוד במקום לסובב את ההגה ימינה כמעט עד הסוף ולתת זינוק רציני מהמקום וכנל לצד שמאל.

תעדכן

מאמין שהצירייה באמת גמורה

אמיתי

פורסם

למיסב לפחות מנסיוני יש צליל מתכתי קבוע.

כדי לשלול על הדרך מיסב בכל מקרה תרים את הרכב על ג'ק תפוס את הגלגל ב3 ו9 ונסה לנענע את הגלגל כאילו אתה מנסה להוציא אותו אם יש חופש מיסב גמור כמו כן סובב את אותו גלגל ותקשיב האם יש צליל מתכתי כשהגלגל מסתובב באוויר

פורסם

תודה חברים, הרעש מגיע מגלגל שמאל.

הבנתי שיש פעמון שהולך לפני הציריה?

דמיינו נסיעה על השוליים בכביש בין עירוני, הפס הצהוב המרעיד הזה.. ככה נשמע בדיוק כשפונים ימינה...

seat leon 1.8 20v

פורסם

יכול להיות שרק הפעמון.

עדיף כבר להחליף את כל הצירייה ולקבל שקט לזמן ארוך.

לגבי מחירים במוסכים אין לי שמץ כי מעולם לא טיפלתי במוסך והכל נעשה אצלי בבית.

כן יכול לומר שהצירייה עצמה עולה באזור ה300+/-

פורסם

מכיוון שבפנייה ימינה מישקל הרכב עובר לצד שמאל ייתכן דווקא שהבעיה היא במייסב הגלגל השמאלי שעליו מופעל עומס היתר בכל פנייה ימינה ולא בפעמון. גש למישהו מקצועי שייבדוק זאת שלא תחליף סתם חלקים שלא לצורך.

פורסם

המחיר לצירייה חדשה ולא מקורית אבל באיכות טובה.

אומר שוב מעולם לא שמעתי שמייסב גמור גורם לתקתוקים חזקים כמו שהוא מתאר ואף יותר מזאת מעולם לא שמעתי שמייסב גורם לתקתוקים -בכלל-

אבל מכיוון שאולי אתה יודע משהו שאני לא ואני לא מזלזל רשמתי בכל זאת איך לבצע 2 בדיקות למצב המייסב במידה והם תקינות המיוסב בסדר גמור.

ממליץ יותר להמנע מהחלפת מייסב מאשר צירייה אם לא מחליפים את כל הנאבה מהסיבה שלחלוץ מייסב ולהכניס זה סרט של החיים עבודה לא פשוטה בכלל בצע את הבדיקות בדיוק 5 דקות כשתוכל ותחזור אלינו עם תוצאות

פורסם

מיסב גמור יכול להתאפיין ברעשים בכמה צורות, תלוי עד כמה הוא בלוי. ישנו רעש שריקה, רעש של חריקה ורעש של תיקתוקים. כל הרעשים האלה או אחד מהם יכולים לאפיין מייסב גמור. יכול להיות שלא יהיה חופש במיסב שהוא ינסה לנער את הגלגל ויכול להיות שגם כאשר יסובב אותו עם היד חא יישמע כלום וייראה לו תקין. צריך לדמות מצב של נסיעה ולפתח מהירות שהחלק הקידמי באויר ואז לגעת בקפיץ בולם של אותו צד ולהרגיש אם קיימות ויברציות בקפיץ במהירות הגבוהה. במידה וכן המיסב גמור. רעשי פעמון לרוב מיתאפיינים בנקישות עקביות אך פה הוא מתאר מצב של כאילו רעש של משהו מפלסטיק שניגרר וזה יכול בהחלט להיות מיסב.

להחליף מיסב זה ממש פשוט, מחלצים את כל הנאבה והולכים איתה לבעל מיקצוע שיש ברשותו מכשיר לחץ הידראולי הקרוי פרס ואיתו הוא מחלץ בדקה את המייסב הישן ומרכיב בדקה נוספת את החדש וזה הכל.

בכל מיקרה כדאי לפותח השירשור לגשת עם הרכב למישהו מיקצועי שייבחן זאת מקרוב.

פורסם

נשמע לי מוזר ביותר מה שאתה אומר אבל שיבדוק אין לו מה להפסיד.

הרבה יותר קל לאבחן מיסב גמור מצירייה גמורה.

לעניין העבודה על מיסב אני החלפתי בעצמי מיסב וזאת עבודה מעצבנת מאוד אם אין פרס.

גם החלפת צירייה לבד עם מעט כלים לא מסובכת בכלל וחוסכת כמה מאות שקלים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חברים מקפיץ שרשור בן שנה בדיוק לצערי...

התקתוקים הפכו לקבועים היום, וכתלות במהירות...

מופיע מגלגל שמאל. אבחנות? השערות? נזק שצפוי לי מחר במוסך?

seat leon 1.8 20v

פורסם

נראה שמדובר בפעמון ציריה. בעל ידע בתחום יעלה על זה תיקתק. אין לי בעיה לאבחן איתך ביחד אם תרצה שאעשה איתך סיבוב. גם אוכל לארגן לך פעמון ציריה במחיר עלות.

פורסם

מאור הנדיב תודה, לא אוכל להגיע לחדרה...

פעמון זה חלק נפרד מהציריה? (אצלי בלאון MK1) עלות משוערת לחלק + עבודה? שאדע לקראת מה אני הולך..

seat leon 1.8 20v

פורסם

תרים טלפון לכל חנות חלפים שייבדקו לך אם קיים פעמון בניפרד. אם קיים עלותו היא סביב ה 150 שח. תמצא מישהו שמוכן לבצע את ההחלפה ללא כל הציריה אני מקווה שמצא. עלות העבודה של החלפת פעמון היא סביב ה 200 שח ושוב...במידה וניתן להחליף פעמון בלבד.

• תוכן חדש...