Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"היום יומהולדת היום יומהולדת היום יום הולדת לספירררר, שיט! זה גם יומהולדת לשביט!! איזה דיכי"

לא יודע כמה משועמם (יתכן והמילה לא מתאימה אך בטוח יש מילה לזה שלא מצאתי) אפשר להיות כדי להתעסק בשטות כזו אחרי 6 שנים או בכלל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מכירים את הפיצ׳ר הזה בפייסבוק שמעלה לך זכרונות?

מכיר,ולא עובד לי (נותן ERROR),בדקתי אצל חברים,לאחד עובד,לשני לא,לשלישי כן וכו' - לא הבנתי את הסלקציה הזו :|

ולענין השרשור - אקסיות מקומן בעבר (עם חסימה כמובן,לא רוצה שום קשר)

מניח שזוגתי כבר חקרה את הפרופיל מכל כיוון אפשרי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפייסבוק שלך יש אלצהיימר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז איך אלוהים נוקם באקסיות שלכם?

אחת מלפני 4 שנים - חודשיים בערך אחרי שנפרדנו - החברה הטובה שלה ביקשה להכיר לי חברה טובה שלה, מה שאומר שיצאתי לבסוף עם חברה של אקסית בלי שהיא תדע, עד שהיא גילתה, ואז אותה אחת שיצאה איתי החליטה לברוח לא לפני שניצלתי את המצב

:lol:

עוד אחת שהייתה אמורה להיות היום אישתי, החליטה שהיא רוצה להפרד לאחר שעצרה אותי מלעשות זאת פעמיים (לאחר שהביאה לי סעיף), ציפתה שאחזור אליה על 4 אבל מלבד הודעת "בהצלחה" שקיבלה לאחר מה שכתבה, גם זכתה לראות אותי עם בחורה חדשה לפני שבועיים בפאב מקומי שהיינו יוצאים אני והיא, אחח המתיקות בלב...

Opel Adam S 2017

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי את האובססיה שיש לבחורות כלפי האקסים שלהן, וגם ההפך.

האקסיות שלי לא ממש מענינות אותי (בלשון המעטה), הדרך היחידה שאני מגלה משהו על מישהי מהעבר היא רק דרך חברים משותפים שחושבים שמשהו מזה מענין אותי.

אחת כבר התחתנה :lol:

פורסם

גם אם כן, אני לא רואה איך זה נחשב כנקמה בהן.

שתיהן המשיכו הלאה, ילדו ילדים, וחוגגות ביום ההולדת "שלך" יום הולדת לאדם אהוב בחייהן.

אם כבר, אתה זה שנמחקת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

עקשן אתה שביט, בטוח שזו נקמה הא?

דע לך שהן בבוקר שולחות את הילד עם עוגה לגן, בצהריים מביאות לו מתנה ובלילה נועצות סיכות בבובת וודו שדומה ל...

לך!

1-0 לאקסיות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חזרתי הביתה עם מישהי בשישי האחרון. מתברר שזו אחותו הגדולה של החבר הנוכחי של האקסית.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זו התפתחות יפה בעלילה ..:grin:. בבקשה עדכן בהמשכים.

תמיד אני אומר לצוות במסעדה, החיים יותר מעניינים מהטלנובלות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
גם אם כן, אני לא רואה איך זה נחשב כנקמה בהן.

שתיהן המשיכו הלאה, ילדו ילדים, וחוגגות ביום ההולדת "שלך" יום הולדת לאדם אהוב בחייהן.

אם כבר, אתה זה שנמחקת.

סה״כ ציינתי עובדה, ועם התגובה הזו אין לי ספק שגם את זוכרת את יום ההולדת של האקסים שלך.

חזרתי הביתה עם מישהי בשישי האחרון. מתברר שזו אחותו הגדולה של החבר הנוכחי של האקסית.

ניצחת.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
עקשן אתה שביט, בטוח שזו נקמה הא?

דע לך שהן בבוקר שולחות את הילד עם עוגה לגן, בצהריים מביאות לו מתנה ובלילה נועצות סיכות בבובת וודו שדומה ל...

לך!

1-0 לאקסיות

מעדיף שיהיו טריליון בובות וודו בדמותי, מאשר ילד אחד חי בדמותי.

ילד זה יותר גרוע מכל הוודו ביחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...