Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. הגיע זמנם של הבולמים הקידמיים שלי (מרעישים מאד)

אני זקוק להמלצה לזוג בולמים זול ואכותי יחסית. הרכב לאנטיס 2004

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

אם אובחן בוודאות שמדובר בבולמים שנחוצים החלפה כדאי ללכת על קאייאבה או מנדו שהם מצויינים אך לא זולים במיוחד. על הדרך לבדוק גם את מצבם של כריות הבולמים.

פורסם

תודה לכם על התשובות המהירות.

כן בטוח שהרעש מהבולמים המכונאי ההאמין והמקצועי שלי גם אמר שהרעש מהבולמים

המחיר קצת יקר. מה החיסרון בבולם סיני פשוט ?

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

בולמים סיניים הם עניין של מזל. יצא לי להיתקל גם בבולמים שכאלה שהחזיקו 3 שנים. כמובן שהמחירים שלהם בהתאם והם כלל וכלל לא יקרים ומגיעים לעלויות של שליש וחצי מחיר מבולמים ממותגים.

פורסם
בקיצור, בולמים של קייבה KYB תוצרת יפן יעשו את העבודה ליפנית שלך...

בהחלפת קדמיים לא לשכוח כיוון פרונט.

אם אני זוכר נכון בהחלפת בולמים קידמיים בלאנטיס הפרונט לא יוצא מכיוון אלא אם נגעו במשולש עצמו אך אין סיבה לכך. בהחלפת בולמים אחוריים בלאנטיס יש צורך בכיוון פרונט אחורי.

פורסם

אני נתקלתי בימים האחרונים בסוג של בולמים מוזרים תוצרת סין , שמגיעים עם דפקטים עוד באריזה וגם מקבלים החזרות.

בגלל שהחלפת בולמי זעזועים מצריכה פירוקים לא מועטים וכיוון פרונט, חבל לחזור על העבודה הזו שוב בזמן קצר.

KYB טובים, יפנים ובעצם מיועדים לרכבים האלו, כמו הלאנטיסים והקורולות.

אבל כרגיל - ההבדל הוא במחיר. סיני יעלה זול יותר, לפעמים בהרבה. החלטה שלך.

• תוכן חדש...