Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שכבר נשברו לי שני פלאפונים בעבודה אני שוקל להפעיל את אותו הקו לשני מכשירים, אחד לבית ואחד לעבודה.

מיותר לציין שהעבודה היא לא משרדית ובמהלך היום קורה לי הרפה שהטלפון נופל, מה גם שבעבודה השימוש שלי בפלאפון הוא דיי בסיסי ואין לי צורך במכשיר בעל ביצועים גבוהים.

המכשיר שאני חושש לחייו הוא מייזו 6 פרו והמכשיר השני זה סוני אקספיריה c6603 שעדיין סוחב לא רע.

האם הדבר אפשרי? אני ברשת פלאפון, יש עלויות נוספות על כך?

המטרה היא בעצם שזה יעבוד בערך כמו עם טלפון ברכב.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תלוי בחברת הסלולר אני מניח

בפרטנר יש שירות שנקרא Partner 2 בעלות חודשית של 15 ש"ח אם אנני טועה שפשוט מספק סים נוסף לאותו מספר

הוא מאפשר קבלת/הוצאת שיחות אבל לגבי סמסים, אתה יכול לקבל סמסים אבל אם תשלח סמסים זה יופיע בתור מספר אחר וכמדומני אין גלישה בקו השני.

מישהו ציין פה בפורום שיש שירות דומה בהוט מובייל תמורת 5 שקלים חדשים.

פורסם

קו שני ללא אינטרנט או הודעות.

רק קבלת והוצאת שיחות.

אצלי בהוט מובייל,עלות של 10 שקלים חודשי

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

פעם הייתה קומבינה שהיו נותנים ללקוחות עוד סים (כולם היו אומרים שזה לרכב..בפועל "חוגגים" שני אנשים על קו אחד :))

לא עוד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...