Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10 k לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחיינית שלי בת 18 הוציאה רישיון דרוש לה מכונית עד 10k, דרישות- בעיקר אמינה ובטיחותית! + מחיר אחזקה סבירה . מרכב מועדף- האצבק סגנון מגאן/c4. המלצות? למשהו לא מסובך לאחזקה ... יש דבר כזה אסיאתית בטיחותית יחסית שמקבילה לבטיחות האירופית ?או, האם הפוקוס דור 1 בחירה טובה? יש לה יתרון עיצובי מובהק והיא גם בטיחותית יחסית (4כוכבים)

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם (נערך)

אבאו? בטיחותית? השם ישמור! אפילו לא בצחוק.

ברור שיש אסיאתיות בטיחותיות, במחיר כזה הן יהיו הרבה יותר ישנות, וכפועל יוצא פחות בטיחותיות.

אפשר לנסות פוקוס דור 2 מהראשונות, תהיה בטיחותית יותר מהדור הראשון, וכבונוס גם איטית להחריד מה שימנע מהאחיינית שלך אפילו לנסות לנסוע מהר. תצטרך להתמקח חזק, להתפשר (רצוי על קוסמטיקה) ואולי גם להגדיל טיפה את התקציב. סה"כ יש הרבה למכירה, וביקוש די נמוך. יש גם הצב'ק אבל הן די נדירות.

אפשר גם לנסות 307 או c4 באזור 07-08, לא זוכר מתי הן קיבלו 6 כריות בדגמים הפשוטים, צריך להיות באזור הזה. לחלופין אפשר לחפש דגמים מאובזרים משנה לפני (sx pk בסיטרואן, xt בפיג'ו אאל"ט). צריך לבדוק את מצב הגיר, הוא לא מחזיק לעד. בכל אלו תצטרך גם להתמקח, אבל שוב, לא הדגמים הכי מבוקשים היום.

אני מניח שאף אחת מאלו לא תהיה בסגנון "לתדלק ולנסוע", יהיו דברים שיתקלקלו פה ושם, אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, בטח לא עוגה ב10000₪.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ושכחתי גם גטס בדגמים המאובזרים, יותר אמינה (כנראה), פחות בטיחותית. חשוב לא לבחור את הדגם הפשוט, לא זוכר את השמות, חיפוש קצר בטוח יביא את התוצאות המבוקשות

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

גטס ושברולטים דייהו הללו לא באות בחשבון בגלל עיניין הבטיחות. נתת לי רעיון טוב - להתפשר על קוסמטיקה בשביל להתאים את המחיר לתקציב .c4 יש לי, אבל אני לא סגור על נושא האמינות ( לא מספיק זמן ברשותי כדי לחוות דעה) וזה קצת מעבר לתקציב אבל אם אין ברירה אז אפשר עד 12. האחיינית שלי די תפרנית- ככה זה כשלהורים שלה יש לגדל 7 אחים. ולאבא שלה יש בלנו חבוטה ומזעזעת שבורה שהוא מסרב להחליף רק בגלל שהיא אמינה אבל אפילו היא לא מוכנה לנהוג ברכב האמין אך המזעזע הזה. בטיחות עיצוב ונוחות אפס. היא מאוד אהבה את הc4 שלי אבל אני לא רוצה שהיא תיפול באמינות.. לכן כוונתי בעיקר ליפניות .. פוקוס 2 טוחנת דלק ואיטית להחריד-מחיר הבטיחות ( לא הבנתי מה בטוח בעקיפות ככ איטיות), כנראה אשאר על פוקוס 1 אם אין אלטרנטיבה טובה יותר (מה עם איביזה? פולו? מאזדה 323?)

פורסם

הפוקוס 2 ללא ספק בטיחותית יותר,התקציב שלך נמוך בשביל רכב,אך בתקציב שלך לדעתי גבולי למצוא משהו נורמלי,הפוקוס דור 1 אופציה טובה,לחבר הייתה כזאת שעשתה כ 320 אלף וגילתה אמינות טובה,בדרך אמנם היו כמה תקלות אך הרכב לא ביקר במוסכים על בסיס קבוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא יודע איזה רכב כל כך בטיחותי תמצא במקסימום 12 אלף..

עדיף כבר לחסוך או להתפשר קצת על הבטיחות

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
אחיינית שלי בת 18 הוציאה רישיון דרוש לה מכונית עד 10k, דרישות- בעיקר אמינה ובטיחותית! + מחיר אחזקה סבירה .

לקנות את הרכב במצב המכאני הטוב ביותר, עם עדיפות לגיר רגיל והיסטוריית טיפולים. בסכום הזה כל אוטו מועד לפורענות ואין רכבים אמינים בתקציב הזה, רק זה שטופל בצורה הטובה ביותר.

פורסם (נערך)

טוב, כמובן שאני מסתכל על רכב שטופל טוב. רישיון לאוטומט בלבד. השאלה היא , נניח שכולם מטופלים טוב - איזה מהם בכל זאת עדיף לצרכים. כנראה שנלך על פוקוס 1 או 2 , או c4 ( אולי אמכור לה את שלי ) או מגאן 2.. איזה מהשלושה עדיף, בהנחה שכולן במצב טוב? C4 פוקוס 2 או מגאן 2? תודה

• תוכן חדש...