Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי רכב שחור.. מצבו לדעתי בסדר בעליו הקודמים העביר אותו פוליש לפני שנתיים,יש טיפה סווירלים אבל ראיתי גרוע בהרבה מזה אז חושב שאוותר על עניין הפוליש ווקס היקר ואקנה שמפו יעודי לרכב , ראיתי שפלסטלינה זה לא בעיה לעשות לבד ואז גלייז קניתי בהמלצת חבר בפורום של אוטוגילם ולקנות אוטם ובכך להגיע הכי קרוב שאפשר לרמת ניצוץ וברק שאפשר.... השאלה שלי מתחלקת ל2, קודם כל האם אני צודק ובאמת אפשר להגיע לרמת גימור גבוהה ונוצצת בעזרת המוצרים שציינתי? ואם כן אז איזה מוצרים מומלצים? שוב יש לי את הגלייז של אוטוגילם שהזמנתי מחול , אני אצטרף אוטם ושמפו נכון? ווקס צריך גם למרות שיש את הגלייז שאמור לתת ברק ומראה רטוב? או שלעזוב את כל זה ופשוט לשים 1000 ש״ח על פוליש ווקס...? במקרה שאני נותן שיעשו לן פוליש ווקס האם יהיה לי מקום להתממש הגלייז שקניתי? תודה!

פורסם

גלייז זה כמו איפור, חולף עם הזמן.

אפשר להגיע לתוצאות יפות עם הגלייז שציינת, אני יותר אוהב את הפתרון הקבוע והוא לבצע טיפול דיטיילינג ולשמור על מצב ללא סרוולים לאורך זמן.

"פוליש ווקס" ב 1000 ש"ח, נשמע יקר, לרוב מבוצע בצורה מהירה ולא הכי מקצועית.

טיפול "paint correction" מקצועי שכולל כמה שלבים עם מינימום פגיעה בשכבת הלקה לצורך המשך שמירת ההגנה על הרכב.

טיפול שכזה עולה בערך 2000-3000 לפעמים זול יותר, תלוי במצב צבע הרכב.

אגב המחיר לשעת עבודה אצל המומלצים נמוך מ "פוליש ווקס" ב1000 ש"ח ל 3 שעות.

לדעתי ,לפני הכל תעבור על שירשורים הרבים ונעוצים.

תלמד לשטוף לבד בשיטת 2 הדלים עם מינימום פגיעה בצבע הרכב, משם תתקדם לטיפולים יותר מתקדמים.

בהצלחה ותהנה!

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

תודה על התשובה, אין לי בעיה ליישם כל חודשיים שלושה את הגלייז אם אכן זה יתן לי את אותו אפקט שהפוליש יתן... הרי כבר רכשתי אותו והוא ממתין לשימוש.... אני רק צריך להשלים... אם זה יתן את אותו אפקט של פוליש אלך על זה ואעשה לבד.. לפי מדריכים מפה הבנתי שאני צריך לתת שטיפה טובה ופה אם אפשר תשלים לי את החסר... פלסטלינה אחרי שטיפה ואז למרוח את הגלייז שגם לו אגב לא קיבלתי שום הוראות שימוש.... ואז מה? ווקס? ובסוף אוטם? אני פשוט לא רוצה ללכת לאוטובסטור ושידחפו לי את כל המוצרים בעולם.... או שאלך על הראש הקטן ופשוט אעשה פוליש ווקס.... אגב שוב אשאל , אם אני עושה פוליש ווקס יהיה לי מקום להוסיף את הגלייז או שהוא ישאר מיותם?

פורסם

אז זה הקטע שציינתי בהתחלה אני לא חושב כל כך שצריך פוליש אני לא מחפש מליון אחוז שלמות... הפח עצמו אם מסתכלים טוב טוב עם אור עליו יש טיפונת שריטות קלות או סווירלים לא משהו רע מידי... השאלה העיקרית היא האם לעשות טיפול ביתי ללא מכשיר הפוליש, שטיפה פלסטלינה שאני עושה גלייז שאני עושה ואז השאר..? או ראש קטן לשלם כסף לבנאדם...?

פורסם

הכל תלוי בכמה תרצה להשקיע, לדעתי אין צורך בטיפול דיטיילינג.

אך קודם לכל תעבוד לפי הדיאגרמה ותראה קצת סרטונים ברשת איך לשטוף נכון תיישם גלייז ואוטם ודרך צלחה!

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אז שטיפה נכונה אני אעשה אני רק צריך המלצה לשמפו מאוטוסטור- פלסטלינה הבנתי לפי סרטונים שזה לא כזה בעיה לעשות לבד- גם צריך הלצה מאטוסטור- גלייז כבר יש לי!-- עכשיו יש לי לקנות אוטם צריך המלצה! ווקס צריך גם?( אני מחפש מראה נוצץ מראה רטוב ככל האפשר) ובנוסף אם אפשר עוד המלצה במקום לפתוח שירשור נוסף לשטיפה מהירה? שאפשר לעשות למשל על רכב שעבר נגיד שבוע מאז שנשטף ושיש שיכבת אבק דקה או סימני גשם קלים... קוויק דיטלייר זה נקרה? או onr?? וגם לזה המלצה פחות או יותר! הרבה שאלות מצטער אבל תודה לעוזרים!

פורסם

אני משתמש בכמה סוגי שמפו, מאוד אוהב את ה-V07 של כמיקל גייז אם אתה קונה באוטוסטור, ניסיתי גם אתמול פעם ראשונה את ה- Born To Be Mild של Dudo juice (בהמלצת SportsCar התותח!) ומאוד אהבתי (אין באוטוסטור צריך להזמין מחו״ל). שניהם לפי דעתי באותה רמה של סיכוך, הדודו ג׳וס מעט יותר מקציף לדעתי.

אוטם אני משתמש ב-Menzerna PL, עמידות מצוינת ואחד הקלים ליישום.

אם בא לך לפנק את האוטו עוד קצת עם ווקס אתה יכול - יש לי למכירה את ה-Butter Wet Wax של קמיקל גייז שהוא מצוין וגם קל ליישום.

לגבי מוצרי ״ניקוי יבש״ - יש מספר מוצרים, יש ONR (כמובן בדילול מתאים), יש למגווירס. אני מעדיף את ה-Eco Smart של קימיקל גייז, לפי דעתי הוא טוב יותר מהשאר. במיוחד שניתן לקנות בקבוק מרוכז שלו שזה מאוד משתלם - מבקבוק אחד שעולה 120 שקל באוטוסטור אתה מכין 16 בקבוקים מוכנים לשימוש. ממליץ לך גם להחזיק בקבוק קטן עם החומר באוטו ומטלית מיקרופייבר במקרה של לשלשלת ציפורים - חשוב במיוחד ברכב שחור להוריד כמה שיותר מהר.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

הייתי באוטוסטור קניתי שמפו מיסטר פינק , קניתי פלסטלינה! עכשיו לא קניתי חומר סיכוך!! עד כמה זה קריטי? יש תחליף ביתי? עכשיו אני לפי צה שאנשים המליצו לי פה אחרי גלייז מומלץ לשים ווקס ואוטם צבע... הבחור מאוטוסטור אמר שאין צורך.... יאמר לזכותו שאם היה אומר לי כן בהחלט הייתי קונה הוא מנע ממני למעשה לרכוש עוד מוצרים.... מה אתם חושבים?? אוטם אמור להגן כל עבודת הגלייז לא? ומה עם ווקס שהוא לא רצה למכור לי? הוא טען שהגלייז מספיק לי בשביל ברק ומראה רטוב! עם כמה אני סומך עליו אשמח לשמוע מחברים פה בעלי נסיון האם לגשת לחנות שוב ולרכוש... תודה!!

פורסם

מאוד קשה לקרוא את ההודעות שלך.

אין הזחות ורווחים ויש המון סימני קריאה, תנסה לעבוד על זה שנוכל לקרוא להבין ולייעץ לך.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אוקי, בגדול קניתי פלסטלינה ללא נוזל סיכוך ושאלתי איך אפשר לעשות פלסטלינה ללא נוזל חיכוך האם יש אפשרות לעשות ״ נוזל חיכוך ביתי״? לגבי החלק השני- אני מעוניין ליישם גלייז שיש ברשותי, באוטוסטור אמר לי המוכר שאין צורך באוטם ן ווקס אחרי יישום של גלייז , ואני שואל את דעתכם. אני רוצה להגיע לרמת ברק ומראה רטוב הכי גבוהה שאפשר.. תודה

פורסם

אשאל שוב את אנשי הפורום בעלי הנסיון, המוכר באוטוסטור אמר לי שאין צורך להוסיף משהו אחרי הפלסטלינה ויישום הגלייז( אוטוגילם). מה אתם חושבים? אזכיר את המטרה,רכב שחור כמה שיותר מבריק מלא ברק ומראה רטוב ככל האפשר,למען במטרה אשטוף את הרכב, אעבור עם פלסטלינה, איישם גלייז ועכשיו אני מתלבט מה להוסיף, אוטם? ווקס? שניהם? בבקשה מי שיש לו נסיון וידע שירשום , תודה!

פורסם

יש לך חומר מסכך מצוין שקנית ולא שמת לב. תיקח את המר פינק תשים 20 מ״ל בתוך בקבוק שפריצר וזהו.. נוזל מסכך מצוין. אבל בגלל שהנוזל הזה הוא סבון אז חייב לאחר הפלסטלינה לשטוף את האוטו שוב. בהצלחה

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...