Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב כבר מספר שבועות התקציב שלי הוא 15-20 אלף.

שנה הבאה אני מתחיל ללמוד ועיקר הנסיעות שלי יהיה בתוך העיר ומדי פעם בשבתות טיול קטן.

בינתיים בדקתי כמה אופציות:

1.דייהטסו סיירון 2008 155 ק"מ יד שלישית פרטית

2.יונדאי גטס 2008 160 ק"מ יד שנייה ליסטינג פרטי

3.קיה ריו 2008 168 ק"מ יד שלישית ליסינג פרטי

4.מיצובושי לנסר 2008 168 ק"מ יד שנייה פרטית [יד ראשונה בליסינג]

5.טויטה יאריס ורסו 2005 95 ק"מ יד ראשונה פרטית

מכוניות אלה בטווח התקציב שלי

אשמח לקבל הצעות נוספות בתקציב שלי עם הסבר

תודה רבה חברים :-)

פורסם

קשה להחליט בלי לדעת מה הרצונות שלך מהרכב..

אתה מביא פה משפחתיות וסופר מיני זה עולם אחר.

לפי דעתי בתקציב של 15-20 תקנה לך יונדאי גטס רמות גימור GLI GLX GLS שנתון יחסית גבוה ותהנה מאחלה רכב לסטודנט.

PEUGEOT 206XS

פורסם

בדקתי את הריו והלאנסר נטו בגלל המחיר.. ישלי העדפה לרכב מיני. מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, צריכת דלק ונוחות בעדיפות אחרונה. בקיצור שיהיה רכב זול לתחזוקה ויחסית נוח בהתאם לתקציב

פורסם

אם כך הקשב לבחור שמעליך וקח גטס דור שני ידנית.

גם מחיר הקנייה יהיה הכי זול מבין האופציות, גם החלפים הכי זולים הם של יונדאי, גם קל ונוח לטפל בעצמך ויש הרבה מדריכים בלינקיה, וגם אמינות מוחלטת.

Stay Dirty

פורסם

אוקיי תודה, מה לגבי הסיריון? קראתי פה בכמה פוסטים ובאינטרנט שהסיריון טובה מהגטס.. אם אפשר פירוט על האמינות שלה, תיקונים וכו..האם כדאי להשקיע עוד חמש אלף בשביל הסיריון?

פורסם (נערך)

מחיר קנייה גבוה יותר, חלפים יקרים יותר,

אמינות זהה לגטס, וקצת יותר חסכונית ממנה - יש דיווחים על 1:15-16 בגיר אוטומט לסיריון, ככה שהיא מנצחת אפילו גטס ידנית.

בנוסף יש לה שרשרת טיימינג במקום רצועה בגטס, ככה שאתה חוסך עוד 500 שקל לטיפול טיימינג.

קל יותר לטפל - לא צריך להרים אותה באוויר כדי לגשת לריקון השמן והפילטר.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...