Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה jazz מהסוכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת כדאיות של רכישת רכב מהסוכנות לקראת סוף שנה.

1) אני יודע שמצוין חודש עליה לכביש אבל בכל זאת רציתי לדעת אם שווה לחכות לתחילת 2017 או שאין טעם?

2) האם יש מבצעי סוף שנה וכדאי לחכות?

3) האם כדאי הלוואה מהבנק או מימון?

4) האם לדעתכם זה צעד נכון לקנות מהסוכנות כשהמחיר 105K ותשלום מקדמה יהיה כנראה סביב 40K.

ב 6 שנים הפסדתי על רכבים שהיו לי בערך 50K הלך מנוע והלך גיר ( סיוויק 97 פוקוס 2007 ) התעייפתי וחשבתי אולי ללכת על רכב ישר מהסוכנות לצמצם טיפולים אבל אני יפסיד על ירידת ערך.

הגאז היא הנבחרת בגלל שהבגאז יחסית גדול לסופר מיני וקראתי פה המלצות עליה ( וזה מה שאישתי החליטה 8) )

Honda Civic 1997

פורסם (נערך)
רציתי לדעת כדאיות של רכישת רכב מהסוכנות לקראת סוף שנה.

1) אני יודע שמצוין חודש עליה לכביש אבל בכל זאת רציתי לדעת אם שווה לחכות לתחילת 2017 או שאין טעם?

2) האם יש מבצעי סוף שנה וכדאי לחכות?

3) האם כדאי הלוואה מהבנק או מימון?

4) האם לדעתכם זה צעד נכון לקנות מהסוכנות כשהמחיר 105K ותשלום מקדמה יהיה כנראה סביב 40K.

ב 6 שנים הפסדתי על רכבים שהיו לי בערך 50K הלך מנוע והלך גיר ( סיוויק 97 פוקוס 2007 ) התעייפתי וחשבתי אולי ללכת על רכב ישר מהסוכנות לצמצם טיפולים אבל אני יפסיד על ירידת ערך.

הגאז היא הנבחרת בגלל שהבגאז יחסית גדול לסופר מיני וקראתי פה המלצות עליה ( וזה מה שאישתי החליטה 8) )

1. תברר אצל היבואן, אם ניתן לרכוש כבר עכשיו את דגמי 2017 ולהמנע מעליית המחיר הצפוייה בעקבות תקנות המיסוי החדשות.

2. למיטב ידיעתי ההנחה היחידה שיש על הג'אז זה במבצעי חבר, אבל זה רק לפי מה שאני יודע .

3. בד''כ ההלוואה מהבנק תהיה זולה מעט מהמימון של מאיר.

4. קשה לענות, תלוי במצבך הפיננסי וביכולת ההחזר שלך.

חוץ מזה אני נוהג בקומפורט מ 2016 , והאוטו עונה על הציפיות שלי כמעט בכל פרמטר.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי sidewinder
פורסם

8) )

החלפתי מנוע בסיוויק כמו שהייתה לך, שילמתי 7,000 ש"ח (כולל אוברול שלא צלח), איך הכעת ל 50K ?

אתה רוצה רכב חדש, סבבה זה כיף, אבל תבין שהעלות גבוהה בהרבה מלהחזיק משומש.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

כרגע יש מבצעים בסוכנויות הונדה,עדיף לרכוש עכשיו, ולקחת ב1/17.

מבחינת מימון, שיעבוד הרכב לטובת הבנק יתנו לך תנאים יותר טובים, מאשר מימון דרך הונדה.

תברר את גובה ההחזר מול הגוף הממן, וקח תידע אם זה מתאים לך!

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם
החלפתי מנוע בסיוויק כמו שהייתה לך, שילמתי 7,000 ש"ח (כולל אוברול שלא צלח), איך הכעת ל 50K ?

אתה רוצה רכב חדש, סבבה זה כיף, אבל תבין שהעלות גבוהה בהרבה מלהחזיק משומש.

מנוע, רדיאטור, משולשים, טיימינג,צבע,תושבות מנוע+גיר, ירידת ערך זה רק בהונדה בפוקוס גיר וכו + ירידת ערך.

אתה יודע בסוף זה מה שאני זוכר שעלה.

ההונדה נקנתה 22 נמכרה ב 7 הפוקוס ב 31 נראה לי במצב של היום 15 יהיה טוב לקבל אם אני יפרסם למכירה 30K רק ירידות ערך וזה שני רכבים ישנים, עדיף לסוע על רכב חדש ולאבד רק ירידת ערך ודברים שבכל מקרה הולכים, מצבר וצמיגים.

נראה לי עדיף בגלל זה העליתי את השאלה להתייעצות בכל מקרה יום שישי יש נסיעת מבחן בהונדה :) .

Honda Civic 1997

• תוכן חדש...