Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת 3008 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו שמחים מאוד לראות את היבואן בכלל עושה את המאמץ שעושים בקרסו להכניס ולהנגיש ללקוחות פרטיים את מנועי הדיזל שלהם.

התוצרת שלהם מעולה, האמינות טובה מאוד ויכולה לשפר את המכירות של המותג בארץ ולעבור בהרבה את הרף של 15,000 מסירות לשנה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלכתי לאולם להתעניין (מתחיל לגשש אחרי מחליפה לייטי שבקרוב בת 6), מתעניין בדגם הדיזל 120 כ"ס. לצערי באולם בכרמיאל עדיין אין רכב בתצוגה.

סה"כ נשמע כמו חבילה מאוד אטרקטיבית. ע"פ הנציג לא נותרו רכבים ברמת אבזור פרימיום במשלוח הקרוב.

נרשמתי לנסעית מבחן ביום שלישי הבא. נתרשם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

יצא לי לחשוב על כל סיפור המובילאיי הזה קצת בהקשר של ה-3008.

הדבר הזה בעצם הפך לעוד דרך של היבואנים להרוויח כמה שקלים על חשבון הלקוחות.

נגיד שבהתחלה הרעיון היה נחמד, לעודד התקנת מערכות בטיחות במכוניות חדשות. בתקופה שבה נכנסו השינויים לחוק בנושא הקלת המיסוי היו מעט מאוד רכבים עממיים שהגיעו עם אבזור בטיחותי מתקדם.

אבל כמובן שהחוק נשאר תקוע והעולם המשיך להתקדם, מעט מאוד רכבים חדשים שמוצגים היום לא מציעים לרוכשים שלל מערכות בטיחות מתקדמות ואפילו עלינו מדרגה ממערכות פסיביות שרק מתריעות למערכות אקטיביות שמתערבות בעצמן בניסיון למנוע תאונה.

אבל מה קורה בישראל?

מוצג רכב חדש שאפשר לקבל עמוס באבזור בטיחותי מתקדם, פסיבי ואקטיבי, הישר מפס היצור של היצרן.

אם על זה היו נתונים ליבואן הישראלי הטבת מס אז יופי.

אבל מה קורה בפועל? בדגם הבסיסי, אין מערכות בטיחות מתקדמות, ליבואן יותר משתלם להתקין את המובילאיי המוגבל ביחס אליהן ולקבל בכל זאת הטבת מיסוי. למה לא לעדכן את החוק שיתנה את קבלת ההטבה רק במידה ואין אפשרות לקבל מערכת מקורית במקום?

ואפילו יותר גרוע, רק לפני כמה ימים היה כאן דיון על האוקטביה שכבר אי אפשר לקבל בלי מובילאיי. מישהו ראה שינוי במחירון של האוקטביה? איפה הטבת המס? הולכת שוב לכיס של היבואן והיא הרי גדולה אפילו ממה שכתוב על הנייר כי צ'מפיון קונים מובילאיי בכמויות ולא משלמים מה שאני או אתם נשלם במידה ונבחר להתקין את הדרעק הזה באופן עצמאי.

חבל שכמו תמיד החוק העקום מאפשר לכולם לגרוף לכיסם עוד כמה שקלים על חשבון הציבור הישראלי.

פורסם

זה כבר מזמן לא עזרה, זה עיוות.

וכשהם מוכרים את הטכנולוגיה שלהם לכל מיני יצרנים בעולם הם כבר לא צריכים שום עזרה, זה אומר שהעזרה שהם קיבלו עזרה ועכשיו הם בפני עצמם.

פורסם

המוביל איי הוא לא ברמה של המערכות האינטגרליות.

בנוסף, תיסע ב3 רכבים ובשלושתם המובייל איי יתנהג אחרת.

ברגע שיחליטו שרוצים להציל פה חיים ולא רק לעשות כסף, רווח אישי וכותרות, אז באמת תהיה הפריצת דרך.

פורסם
מדובר בעזרה לחברה ישראלית. מזל שלא המצאנו את ה abs אחרת גם אותה היו מתקינים פה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אמנם לא המצאנו את ה-ABS אבל המצאנו את ה-ABW! אז מה אם זה עושה משהו אחר לגמרי, החשוב הוא שראשי התיבות דומים וזה קשור לבלמים, משמע בטיחותי.

לא נהגתי עם מובילאיי, אבל מהסיפורים כאן נשמע שיש סיבה לקוות שהן יגמרו באותו אופן

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
זה כבר מזמן לא עזרה, זה עיוות.

וכשהם מוכרים את הטכנולוגיה שלהם לכל מיני יצרנים בעולם הם כבר לא צריכים שום עזרה, זה אומר שהעזרה שהם קיבלו עזרה ועכשיו הם בפני עצמם.

הבעיה היא של הישראלים מובנת והיא חמדנות.

שמתם לב שמוביל איי מקבל דירוג בטיחות הכי גבוה?

כמו מה שהיה עם בטר פלייס והעונש שלה בדמות עמדות טעינה.

כל היצרנים פה מפעילים לובי כדי לגרום לאטרקטיביות במוצרים שלהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במדינת בישראל ניתנות הטבות המס למכוניות

המצוידות במערכת שמצפצפת בהתקנה מקומית,

על פני מערכת שגם בולמת עצמאית את המכונית

ואשר מפחיתה בוודאות נזקי תאונה.

באם יבואנים רוצים לייבא את רכבים

עם מערכות בטיחות המקורית של היצרן,

הם יקבלו פחות ניקוד בטיחות מכפי שמקבלת כיום

מערכת מובילאיי בהתקנה מקומית.

פורסם

במדינת בישראל ניתנות הטבות המס למכוניות

המצוידות במערכת שמצפצפת בהתקנה מקומית,

על פני מערכת שגם בולמת עצמאית את המכונית

ואשר מפחיתה בוודאות נזקי תאונה.

באם יבואנים רוצים לייבא את רכבים

עם מערכות בטיחות המקורית של היצרן,

הם יקבלו פחות ניקוד בטיחות מכפי שמקבלת כיום

מערכת מובילאיי בהתקנה מקומית.

HBS

Helem Bull Shit

Sent from my Pixel using Tapatalk

פורסם

סילחו לי על הבורות, גם אני איני חסיד של המובילאיי, אך לא ניתן להסיר את זה לאחר הקנייה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הוא רשום ברשיון הרכב. דירוג הבטיחות נגזר ממנו.

מכיר אדם שהדביק מדבקה אטומה מעל המצלמה. המכשיר הפסיק להגיב ולצפצץ לטענתו. אין לי ואני לא יכול לאמת את טענתו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...