Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים / ברקסים - מזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם..

יש לי מזדה 3 - שנת 2012 מנוע 1600.

ומאז שקניתי את הרכב ( מavis ) אני הרגשתי חולשה בברקסים לאחר חצי שנה שזה עכשיו אני לא יודע אך אני נוסע כל ברקס אני מרגיש שהברזל נוגע בברזל ויש רעש מעצבן וחזק ..

ויש לי כמה שאלות כי אין לי מושג בנוגע אך לטפל בזה ..

האם אני צריך להחליף צלחות ורפידות?

במידה וכן .. איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות ?

איפה יש חניות שמוכרים ?

ואני שומע הרבה על חברה ברמבו האם יש אפשרות לשים רפידות שלהם על הצלחות הקיימות?

תודה לעונים

פורסם

תתחיל מלבדוק את הרפידות שלך. תכתוב פה מאיפה אתה בארץ ותקבל המלצות על חנויות. מה שיציעו לך בחנויות זה בד״כ מותגים סבירים, לא חייב ברמבו.

פורסם

תסלח לי על התוקפנות, חצי שנה אתה מרגיש שהברקס לא תקין ואתה ממשיך לנסוע כאילו הכל בסדר? למה אתה מחכה? לעמוד שיעמור אותך, לרכב מלפנים, או להולך רגל המסכן?

בלמים זה לא משחק, זה החיים שלך ושל הסובבים אותך, אני לא מצליח להבין את הקלות ראש הזאת.

תפנה למוסך לבדיקה מקצועית, לפי מה שאתה מתאר הרפידה נשחקה לחלוטין וגב הרפידה הוא מה שעוצר אותך כרגע, אין לי דרך אחרת להגיד את זה אבל זה חמור מאוד,

וכן במקרה שלך תצטרך להחליף את רפידות והצלחות, המחירים של צלחות מתחילות ב100 לסיניות שאני לא ממליץ, ומסתכם בכ500 למקורי, יש לך צלחות של ברמבו איכותיות סביב ה300 לזוג, רפידות מתחיל ב70-80 לזבל סיני, הודו וכל הלא מומלצים למיניהם, ויש לך בינוני ויש לך רמסה שאני לא כל כך ממליץ, או פרודו סביב ה120-150, ate, trw באיזור ה200 מומלצות מאוד! או מקורי בערך 300 שקלים, אני ממליץ לך על trw או ate, הכי משתלם ואיכותי, דרך אגב ate הוא היצרן המקורי ברכב זה. מחיר עבודה עוד כ150 שקלים.

עשה לעצמך טובה מחר בבוקר תדאג לטפל בזה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם (נערך)

קודם כל אתה צודק הייתי צריך להחליף בהקדם , פשוט כשאתה בצבא בתור לוחם מג"ב אין לך את הזמן הזה .

למרות הכל תודה לך על ההצעה - אבל לא כ"כ הבנתי מה שאמרת צלחות ורפידות סה"כ כמה יעלה לי ? של החברה הזו שאמרת לי.

הציעו לי עכשיו צלחות כולל דיסקיות ב 350 שווה ??

עריכה אחרונה על ידי Natimarzuk20
  • תוכן חדש...