Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

black friday 2016 רכישות בארץ בלבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חשבתי שאולי יהיה יותר יעיל, למאותגרי רכישות בחו"ל שבינינו, לפתוח שרשור זה.

אשמח לשיתופים שלכם אודות מבצעים שווים בבתי עסק בארץ בלבד.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למאותגרי הרכישות מחו"ל אני ממליץ להתגבר על האתגר וללמוד איך לחסות עשרות אחוזים ולפעמים יותר. הא, אני גם ממליץ לשים מספיק כסף בצד כדי לא להיות במועדפים של מנהל סניף הבנק שלכם

פורסם

המליצו בשרשור הגדול וניסיתי לכן ממליץ כאן.

Yellow clik&pick

יש להם עמוד שלם של מבצעים 50 שח הנחה הקנייה מעל 150 (עד 200 שח הנחה) .

הרעיון הוא חנות מקוונת עם שילוח מהיר לכל הארץ (כל סניף yellow)

הזמנתי אתמול ב19:30 שק"ש זוגי שאחרי המבצע עלה לי 150₪, קיבלתי מהם ETA מקסימלי ל27/11, היום ב11:50 כבר קיבלתי הודעה שהפריט בסניף קרית גת.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

https://clickandpick.yellow.co.il/%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94-jabra-sport-coach

מחיר זהה לאמאזון. שאפו.

אבל למה אני מובטל בדיוק בתקופת החגים?!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ב-Click and Pick מוצע jump starter. מישהו מכיר או יכול לחוו דעה על המוצר (150 ש"ח)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין מה לחפש. המנהג הזה של רכישות המוניות בתקופה הזו לא קיים, אין לחנויות אינטרס למשוך אותך ולכן כל המבצעים הם סטייל קנה ספה קבל נסקפה עלית מתנה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הבעיה היחידה היא שהרובריקה של jump starter באתר היצרן ריקה.

לפחות היבואן\מפיץ (בנדא) מוכר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...