Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתלבט בעיקר בין לה קרוס 2006 cxl ל s80 2005 אטמוספרי, וגם הרובר 75 מצאה חן בעיניי מאוד אך כמובן שאני לא מתכוון לגעת בה אלה רק לתת לכם תיאור כללי של הרכב שאני מחפש. . חשוב לי נוכחות, ריפודי עור גג נפתח וקישוטי עץ/כרום ( אפילו אם זה מזוייף) אור בדלתות בזמן פתיחה,משענת נשלפת עם מחזיק כוסות מהמושב האחורי, רכב גדול, בקיצור שיהיה רכב מפואר מרשים ומפנק, אין לי בעיה לשלם על דלק וביטוחים, הפחד שלי בעיקר מתקלות שמצריכות תיקונים במחירים אסטרונומים. מה מומלץ בין השתיים? איזן מהם קלה יותר לתחזוקה, צריכת דלק עדיפה ביחס לתמורה, ובכלל מה מהם עדיף? ואגב ביואיק, מה כדאי עם ספסל שלם קדימה או כסאות נפרדים?

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם (נערך)

כשאתה אומר מרשים, את מי אתה מחפש להרשים בדיוק? אהיה מניח שאתה מבין שרכבים כאלה בני עשר לא ירשימו אף אחד.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם (נערך)

מרשים הכוונה יחסית לתקציב. מה כבר יכול להרשים ב 25k? אז לפחות את הכי מרשים שניתן. את עצמי, בעיקר. אני לא מחפש רק להגיע מנקודה א ל ב׳. אני רוצה פינוק. אבזור נוחות עיצוב. לי ולנוסעים. אין בעיה לשלם אחזקה גבוהה מהרגיל, אך לא מוגזמת. אולי זה בכלל לא כדאי, ועדיף שאלך על בטוח, מונדיאו טיטניום ב 30k

פורסם

עוד אפשרות, סיטרואן c5 מ2009-2010. זה הדגם החדש (שסוף סוף נראה לא רע ולא כמו לוויתן מחוץ למים), אבל עם המנוע והגיר הישנים, אז אין את בעיות האמינות של המנוע החדש עם הטורבו.

לא תקבל ריפודי עור וגג נפתח, אבל תקבל המון אבזור (וריפודי קטיפה), משנתון הרבה יותר מתקדם, ואת הרכב הכי נח באזור הזה של המחירים (וגם בהרבה יותר) בקצת יותר מהתקציב שלך. למשל:

yad2.co.il/s/c/35aquz

הייתי מחפש רכבים מבעלות פרטית והסטוריית טיפולים מסודרת מיום העליה לכביש. אל תתפתה לק"מ אסטרונומי תמורת כמה אלפי שקלים פחות - תחזיר את החיסכון מהר מאוד בשיפוץ גיר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

בהחלט בא לי על הסיטרואן ,עם מתלי הנוחות האופציה המועדפת שהיתה לי אבל כפי שאתה אומר לא קיים דגמים עם גג נפתח ולא ריפודי עור וזה מאכזב מאוד ולצערי לא בא בחשבון. אפיקה כן ,סונטה לא בא לי על השם יונדאי ולא על השם קאיה. מעדיף מותג לפחות כמו שברולט ומעלה אבל אני אבדוק

פורסם
בהחלט בא לי על הסיטרואן ,עם מתלי הנוחות האופציה המועדפת שהיתה לי אבל כפי שאתה אומר לא קיים דגמים עם גג נפתח ולא ריפודי עור וזה מאכזב מאוד ולצערי לא בא בחשבון.

יש, אבל הם מאוד נדירים. מדובר על רמת גימור אקסקלוסיב שהגיעה (למיטב זכרוני) בשנים האלו עם גג נפתח וריפודי עור או משולבים עור, ועם מנוע v6 שלושה ליטר (וגם גיר אחר אאל"ט). לא מאמין שתמצא אחד, ואם כן שייכנס לך לתקציב.

לא רוצה להתערב לך בשיקולים, אבל לדעתי גג נפתח ברכב בן 10+ זה יותר צרות מכיף - נזילות, חלודות, מנגנונים שמתקלקלים וכאלה. ריפודי עור באופן כללי זה די באסה - חם בקיץ וקר בחורף. אבל מכבד לגמרי את סדר העדיפויות שלך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בגדול אפשר הרבה רכב ב25-30 במידה ואתה מוכן לעלויות האחזקה, זה לא שכל כניסה למוסך תצא עם חשבון של 2500 ש"ח אבל אתה תכנס הרבה למוסך מהסיבה שהרכבים הללו מכילים הרבה "פיצ'רים" שנותים להתקלקל והתיקון שלהם יעלה תמיד מספר נחמד של מאות שקלים במקרה הטוב,עכשיו אפשר שהחיישן לחץ אויר או מנורה שרופה תקול ולחיות עם זה או המנגנון שמרים את החלונות בנגיעה,או חימום במושבים ,אבל זה דיי הורס את החוויה,

לדעתי הביאויק 3800 תהיה אופציה לא רעה,כמו כן הוולוו 2.4 S60 או s80 מה שנכנס בתקציב דגמי הטורבו זאת אופרה אחרת,

רובר זאת הרפתקאה לא יודעה,בתקציבך לא הייתי נכנס לזה.

מה עם הונדה לג'נד? או ניסן מקסימה V6? אולי הונדה אקורד V6? אתה גם יכול לבדוק גם אודי a6 מהשנים 98-04 .

Porsche 944 turbo

פורסם (נערך)

לא אוהב את העיצוב של הלקסוס ולא של הלגנד מהשנים הללו. סתם עיצוב מרובע ומיושן. מזכיר את המרצדס אס של שנות התשעים. חשבתי גם על .mg 550 הסונטה מתאימה אבל השם מותג שלה נשמע עממי , שאתה אומר שיש לך יונדאי אף אחד לא מדמיין את הדגם הזה אלה ישר חושבים משפחתומטית רגילה כנל הקאיה, שאגב לא אהבתי תעיצוב הפשוט. אני מעדיף עור וגג למרות הבעיות הנל. זה מרשים . תחושה שאתה במכונית יוקרתית .

פורסם (נערך)

אודי a6 של שנת 2000 לא הטעם שלי. חזית פשוטה ישנה ומכוערת . לא שווה את התחזוקה. ולא מרשימה אף אחד. מעדיף את האס 80 לאחר מתיחת הפנים בלבן מטאלי עם ריפודי קרם. אני לא אוהב מכוניות לבנות אבל הוולוו הזו עשתה לי את זה בלבן הספציפי שלה נראת כמו כלה יפה. מקסימה ואקורד גם לא הטעם שלי מבחינת עיצוב ובטח לא שם מותג, אפילו אם מבחינה מכנית הם מתאימות אני מוותר עליהם. מעדיף קודם וולוו ביואיק גם כשם מותג, ואפיקה או סונטה , כברירת מחדל לפחות בגלל השם העממי

פורסם

אתה מודע לזה שעל כל שקל שתחסוך בהוצאה הראשונית אתה תוציא שלושה שקלים כבר בשנה הראשונה?

אל תחשוב על התקציב שלך כ "בכמה אני קונה את הרכב" אלא כ "כמה הרכב יעלה לי בשנה הראשונה, השנייה והשלישית".

• תוכן חדש...