Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אשם? [רכבים בכיכר]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאונה קלאסית בכיכר דו נתיבית. ניסיתי להבהיר קצת באמצעות ציור

ללא שם.png

רכב א' נכנס לכיכר מהנתיב הימני במטרה לפנות שמאלה

רכב ב' נכנס לכיכר מהנתיב השמאלי במטרה להמשיך ישר

נפגשו באמצע כמובן.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי , לרכב א יש אשמה גדולה יותר

היות שבכיכר עם שני נתיבים הנתיב החיצוני משמש לפניה ימינה וישר והנתיב השמאלי לפניה שמאלה וישר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לדעתי הלא מקצועית, רכב ב' אשם מכיוון שהוא נכנס לתוך המסלול של רכב א'.

אם ברצונו היה לפנות היה צריך להשתלב מוקדם יותר ואם לא הצליח אז להמשיך סיבוב נוסף בכיכר ולא להתפרץ לנתיב.

פורסם

רכב א'.

נתיב חיצוני מיועד לפנייה ימינה והמשך ישר,נתיב פנימי מיועד להמשך ישר ופנייה שמאלה.

אין סיכוי לתאונה בצורה הזאת.

אם תהיה פנימי ותרצה להמשיך ישר, או שהרכב בנתיב החיצוני ייצא לפניך בפניה ימינה, או שימשיך איתך ישר.

עריכה:

לזה שמעליי, אם תהיה בכיכר עמוסה בצורה הזאת תעשה מעגלים במשך שעה, או שתתפרץ למישהו בדרך.

פורסם

לענ"ד רכבים א':ב' אשמים ביחס 1:2.

רכב א' נהג באופן שגוי בכל מקרה, בין אם לפי השיטה ה"ישראלית" ובין אם לפי "שיטת עכו"ם".

רכב ב', מצידו, היה צריך להיות זהיר יותר במעבר נתיב.

הפרחים (בין השאר) למשרד התחבורה, שעדיין לא טרח להחליט ולהודיע כיצד נוסעים במעגל תנועה דו-נתיבי (וגם לא כיצד מאותתים במעגל תנועה).

חזיר דיזל

פורסם
רכב א'.

נתיב חיצוני מיועד לפנייה ימינה והמשך ישר,נתיב פנימי מיועד להמשך ישר ופנייה שמאלה.

אין סיכוי לתאונה בצורה הזאת.

אם תהיה פנימי ותרצה להמשיך ישר, או שהרכב בנתיב החיצוני ייצא לפניך בפניה ימינה, או שימשיך איתך ישר.

עריכה:

לזה שמעליי, אם תהיה בכיכר עמוסה בצורה הזאת תעשה מעגלים במשך שעה, או שתתפרץ למישהו בדרך.

אם זה המצב עדיף תחנה את הרכב בצד ותיקח אוטובוס.

עוד לא פגשתי כיכר שתסתובב שעה סביב עצמך, מקסימום סיבוב נוסף. ואם אתה לא יודע להשתלב נכון עם התנועה תקרא שוב מה רשמתי בהתחלה.

פורסם

לא יודע מה החוק אומר ואשמח לדעת אותו, אני אישית תמיד עושה את הכיכר בנתיב החיצוני מבינהם כי אם עושים מהפנימי ממש קשה לצאת כשרוצים,

פורסם

מה הראו החיצים על הכביש בכניסה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למיטב הבנתי, וסלחו לי אם אני טועה - רכב ב' אשם.

על מנת לצאת מהכיכר יש להיות בנתיב החיצוני! חשבו על מקרה של 3 או 4 נתיבים (כיכר הדמעות וכד').

חובה על הנהג לצאת מהכיכר מהנתיב החיצוני בלבד, מונע את כל סוגי התאונות.

פורסם

^^^

דמיין מצב בו החיצים בכניסה מראים כי בנתיב הימני מותר רק לצאת ימינה ( כלומר אסור היה לו להמשיך ישר ) ובנתיב השמאלי מותר לצאת ימינה או לנסוע שמאלה ( מסביב לכיכר)

ואם ביציאה יש שני מסלולים לא הייתה מתרחשת תאונה אם א' היה מציית לחץ בכניסה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הייתי מעורב בתאונה כזו בתור רכב א'. זה הגיע לבית משפט.

השופט פסק 80% אשמה לרכב ב', 20% לי.

הנציג של חברת הביטוח הראה לי לפני המשפט פסיקה של שופט תעבורה שכיכר דו-נתיבית דינה כדין שני נתיבים ישרים, ולכן מי שרוצה לצאת מהכיכר צריך לצאת בנתיב הימני ביותר.

זה קצת מוזר לי כי בחוקי התעבורה זה מנוסח אחרת לגמרי - ואפשר לצאת מנתיבים פנימיים.

בכל מקרה, יצאתי עוד יותר מבולבל מכל הסיפור הזה. החוקים אומרים א' והשופט פוסק ב'.

פורסם
למיטב הבנתי, וסלחו לי אם אני טועה - רכב ב' אשם.

על מנת לצאת מהכיכר יש להיות בנתיב החיצוני! חשבו על מקרה של 3 או 4 נתיבים (כיכר הדמעות וכד').

חובה על הנהג לצאת מהכיכר מהנתיב החיצוני בלבד, מונע את כל סוגי התאונות.

אתה לא אמור לעבור נתיבים בתוך כיכר , בדיוק כמו שאתה לא אמור לעבור נתיבים בתוך צומת.

מכאן , שלפי דבריך , הנתיב הפנימי חסר שימוש.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מי קבע שבכיכר צריך לנהוג כמו בצומת ואסור לעבור בין הנתיבים? זה ממש לא נכון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...