Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות רכב חדש, אך לא מאוד לחוץ (עד חודשיים-שלושה).

מהבדיקות שעשיתי עד כה, סיאט איביזה style נראה רכב מנצח שמשלב מחיר טוב, אבזור סביר, מנוע חזק והתאמה למשפחה צעירה.

האם זה זמן טוב לקנות איביזה חדשה או שכדאי לחכות ל-2017?

באיזה מחיר הכי נמוך אפשר להשיג היום סיאט איביזה חדשה?

תודה

פורסם
היי,

אני רוצה לקנות רכב חדש, אך לא מאוד לחוץ (עד חודשיים-שלושה).

מהבדיקות שעשיתי עד כה, סיאט איביזה style נראה רכב מנצח שמשלב מחיר טוב, אבזור סביר, מנוע חזק והתאמה למשפחה צעירה.

האם זה זמן טוב לקנות איביזה חדשה או שכדאי לחכות ל-2017?

באיזה מחיר הכי נמוך אפשר להשיג היום סיאט איביזה חדשה?

תודה

איביזה 1.0 אוטומט 83000

פורסם

אני השארתי פרטים מתוך סקרנות וחזרו אליי, חברת הליסינג היא אלדן, המחיר הוא 79 אלף שקלים, לא משתלם לטעמי.

פורסם

הנחה קטנה לדעתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"במחיר אטרקטיבי שלא לפרסום"... ציפיתי לשמוע נמוך יותר עם התרברבות כזאת...

אתה יכול לברר עם סיאט אם המבצע יהיה אקטואלי ב2017, אם כן באופן אישי הייתי ממתין, תרוויח עוד שנה זה נראה (ומרגיש) הרבה יותר טוב.

JL Audio

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי הצעה ב85 כולל אגרת רישוי + צבע לבן נבאדה + ג׳נטים מהדגם המשודרג + איתורן + חיישני רוורס.

מחיר טוב לדעתכם? מחיר לרכב שאקבל בתחילת 2017(שיהיה 01/17)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

לדעתי כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...