Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטאז' או נירו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנירו קטנה יותר אבל היברידית ורכב חדש בשוק. הספורטאז' כולם יודעים. מערכות הבטיחות מבחינתי חשובות ובשתיהן המצב טוב. הספורטאז' גבוה יותר שזה פופולרי אצלנו אבל מושבי הנוסעים דווקא נמוכים... המחיר לגרסת אורבאן זהה. ההפיתוי הוא ללכת על ההיברידי אבל ההרגשה שלמשפחה של 5 יהיה קצת קטן . בנוסף מעדיף רכב בלי שום התקנות מקומיות, ניסיון גרוע כבר היה לי מזה.

נסועה 20000 בערך. מבין השנים הנירו חדש בשכונה וטרם מוכר אך אשמח לכל עצה.

פורסם

לנירו יש בקרת שיוט אדפטיבית , לספורטאז' אין בכלל.

אמנם המידות החיצוניות שלו קטנות יותר מהספורטאז', אבל הבסיס גלגלים גדול יותר.

מבחינת גודל ל5 אנשים, עדיף ללכת לאולם תצוגה ולראות מה המצב במציאות.

כמובן יתרון צריכת הדלק לעומת הספורטאז'.

פורסם

בצד הכלכלי חיסכון של כ- 400-500 ש"ח לחודש לטובת הנירו.

צפי שלי, במכירה: הנירו ימכר במחיר גבוה יותר מהספורטאז', אבל נתעלם מזה בינתיים כי זו נבואה בלבד.

עכשיו קח את היתרונות והחסרונות של שניהם, ותחליט האם שווה לך לשלם תוספת של 400-500 לחודש בשביל הספורטאז.

נוסע בפריוס 2008

• אחראי פורום
פורסם

מבחינת הרוחב בעיניים בלבד, המושב האחורי בספורטאז' נראה רחב יותר.

3 מאחורה? תלוי איזה 3. ילדים בני 8-10 בלי בוסטרים כנראה יסתדרו גם בנירו. יותר גדולים או עם מושבי בטיחות - לא בטוח, חובה לבדוק.

המרחק מהמושבים הקדמיים נדיב ויש מקום גם למבוגרים גדולים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הצריכה הריאלית בשבילי לספורטאז' 2016, 1600 בבין עירוני היה 1 ל 8, בנהיגה די נורמלית.

מה גם שה 1600 מרגיש עגלה במיוחד בעליות שהסלד על 5.

לדעתי- נירו בגדול.

פורסם

נהגתי, וישבתי בשניהם, מבחינת מרווח שניהם דומים, עם יתרון קל לנירו, מבחינת גובה ישיבה, עדיף הספוטאז, מבחינת נהיגה, הנירו הרבה יותר זריז, מבחינת צריכת הדלק, לפי מחשב הדרך, נירו 1:17, ספורטז 1:10, היתרון הגדול של הספוטאז, הוא סובייקטיבי בלבד, לדעתי הוא הרבה יותר יפה,

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

תודה גיא. אני מקווה שיהיה לי זמן לנסיעת מבחן בשבוע הבא ואדווח. כמה היה לך נמוך הנירו? כמו משפחתית + מע"מ?

התחושה שאני מקבל מרבים היא שהנעת ההאורבן 1.6 מגושמת יותר ואני נוסע הרבה בצירים הרריים.

נהגתי, וישבתי בשניהם, מבחינת מרווח שניהם דומים, עם יתרון קל לנירו, מבחינת גובה ישיבה, עדיף הספוטאז, מבחינת נהיגה, הנירו הרבה יותר זריז, מבחינת צריכת הדלק, לפי מחשב הדרך, נירו 1:17, ספורטז 1:10, היתרון הגדול של הספוטאז, הוא סובייקטיבי בלבד, לדעתי הוא הרבה יותר יפה,

פורסם

קח את הנירו, אתה תזדקק לתוספת הכוח של הנירו, מבחינת תנוחת נהיגה הוא גם גבוהה ושלטת, לדעתי, אם אתה הולך להשקיע כ"כ הרבה כסף, קח נסיעת מבחן,

פורסם

לנו יש את הספורטאז. ואם להגיד את האמת אם הייתי עומד היום מול קניה הייתי נוטה יותר לטובת הנירו.

אנחנו משפחה של 5 וקשה לי להאמין שהנירו הרבה יותר קטנה כך שלא יהיה נוח לכולם.\

אולי רק את נושא הבאגז צריך לבדוק כי זה כן משהו שאנחנו משתמשים בו המון ומזל שיש הרבה מקום.

לגבי מי שכותב על חוסר בכוח בעליות... אין לי מושג על מה הוא מדבר. יש לנו את הגרסה 1.6 הרגילה ועד היום לא הרגשתי שום חוסר בכוח.

פורסם
לנו יש את הספורטאז. ואם להגיד את האמת אם הייתי עומד היום מול קניה הייתי נוטה יותר לטובת הנירו.

אנחנו משפחה של 5 וקשה לי להאמין שהנירו הרבה יותר קטנה כך שלא יהיה נוח לכולם.\

אולי רק את נושא הבאגז צריך לבדוק כי זה כן משהו שאנחנו משתמשים בו המון ומזל שיש הרבה מקום.

לגבי מי שכותב על חוסר בכוח בעליות... אין לי מושג על מה הוא מדבר. יש לנו את הגרסה 1.6 הרגילה ועד היום לא הרגשתי שום חוסר בכוח.

תודה על האינפוט. הבגאז' ברכב הנוכחי שלי, CR-V, מספיק בהחלט הדבר היחיד שאין מקום אלו אופניים וזה ממילא עולה על מנשא חיצוני. אשמח לשמוע ממי שהתנסו באחד או שניהם כמובן שאבצע נסיעת מבחן אבל הדעות כאן חשובות.

• אחראי פורום
פורסם

לגבי מחסור כוח ב-1.6 - בעליות הוא לא ישתרך ב-80 ויעכב את התנועה,

אבל עובדים לא מעט עם התיבה כדי לשמור קצב סביר איתו וזה עולה בדלק ובנסיעה מעצבנת.

לי זה גרם לפסול אותו בשל מגורים באיזור הררי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...