Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתול מת במכסה מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צופר עלל להבהיל את החתול. לפעמים, כאשר הם נהבלים, הם קופאים במקום ולא זזים. דפיקות על מכסה מנוע נשמע כמו פתרון עדיף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי עד לבשר טחון שהאמר צבאי עשה מחתול ואחד שעשה זנב עם רצועת אביזר, בכל אופן אין מנוס פה משטיפת מנוע,מומלץ לעשות אתזה במוסך נורמלי ולא חאפרי אחרת צפה להפתעות לא כ"כ נעימות לאחר מכן.

נכון להיום מאז שיש לי רכב לפני כל כניסה הטמבון הקימדי מקבל בעיטה עדינה שעושה מספיק רעש כדי שיצא משם כל מה שמתחבא

פורסם

לדעתי תהליך הכניסה לרכב עושה מספיק רעש. אצלי הוא כולל: נקישה של הנעילה המרכזית שמשתחררת, פתיחת הדלת, טריקה שלה, פתיחת חלונות. אולי רק חתול חירש מסוגל להתעלם מכל הרעש הזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפני חודש היה ליד הרכב שלי ריח של נבלה.

חשבתי שעליתי על חיה מתה בכביש או ליד האוטו יש נבלה ולא מצאתי.

אז התעלמתי ועכשיו הריח נעלם.

עכשיו כשאני קורא את שירשור אני מרגיש מאד לא בנח...

יכול להיות נכנס חתול או חולדה לאוטו ומת שם..

באמת חובה לדפוק ולהקשיב אם אין חתולים.

• תוכן חדש...