Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

נכון להיום אני נוסע ברכב ויש לי רעשים של קרקוש מלא מעט מקומות. המרכזי מבניהם מגיע מהחלונות, קיים חופש בחלונות -זה מורגש ובהחלט שומעים.

השאלה שלי היא איזה חומר מומלץ על מנת להפחית רעשים מסוג זה ואיכן ניתן לקנותו?

אני מניח כי התהליך כולל פירוק והצמדה של החומר\מילוי חלל ריק על מנת למנוע תזוזה אך אשמח לשמוע עצות לגבי איך לבצע את העבודה על מנת לקבל תוצאה כמה שיותר טובה ושקטה.

עוד שאלה - מה גרם לחופש בחלונות? הדבר מתבטא במיוחד בסגירת דלת עם חלון פתוח, נשמע כאילו הכל מתפרק בפנים.

פורסם

בד"כ רעש מהחלונות נובע בגלל גומי גמור / יבש שכבר לא מפריד כמו שצריך.

קרקושים מפלסטיקה לדוגמא אין הרבה מה לעשות מלבד אלתורים - או שימוש בדלתות לדוגמא בחומר אוטם כגון דינימייט (בעיקר לצורכי אודיו, כשהבאס גורם לפלסטיקה לזוז).

Opel Adam S 2017

פורסם

בקשר לחלונות, על איזה גומי מדובר? האם ניתן להחליף או גם כן יהיה צורך באלתור?

אם מדובר באלתורים כמו שתיארתי לעצמי, אני אקפוץ לחנות עם ציוד המתאים לבנייה ואיטומים ואחפש משהו. מטרת האשכול הייתה אולי להשיג דעה שתכוון אותי לגבי המוצר שעלי לחפש ולשמוע על פתרונות שיושמו ברכבים שונים.

• תוכן חדש...