Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקבוק פרו למפתח מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם מקבוק פרו מיד 12, 120GB SSD, המחשב משמש אותי לפיתוח , בנוסף יש גם וינדואוז 7 עליו והכל עובד סבבה. ויש גם קצת תוכנות, וחי על הגבול. לפי דעתי תלך על ה256 GB בשביל השקט הנפשי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ר'אנד'בי, אני חייב וינדוס בשביל VS. או שיש דרך אחרת להריץ אותה על מאק?

לפי חיפוש קצר בגוגל נראה לי שיש.

אצלי במק 256ssd ומתוכם 50gb פנויים, אין משחקים רק תוכנות ופרוייקטים שאני מפתח.

ממליץ לך ללכת על 256.

מה המחיר בארץ?

אולי שווה לשקול לקנות אחד בbf?

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם (נערך)

הדגם החדש שיצא באמת אומלל.

מילא המחיר, אבל כבר עכשיו המקבוק ״שלי״ (מהעבודה)

נראה כמו מוטציה של תמנון עם כל המתאמים, זה רק יחמיר.

אם אחליט לרכוש חדש מהחנות, אקנה רק את הדגם הקודם. מסך, חשמל, מקלדת/עכבר או אולי חס וחסה איזה דיסקאוןקי. איפה אני אחבר את כל זה ברק 2 כניסות שיש בדגם הבסיס מהחדשים? ועוד קראו לדגם הזה פרו...

ר'אנ'בי, הדגם הקודם עם 256 בינתיים הכי זול שמצאתי זה 7.5 מרשרשים.

האם עושים בארץ הנחות לדגמי מאק קודמים ברגע שיוצאים החדשים?

ולסיכום, לפי מה שאתם אומרים אין סיכוי להסתדר בנחת עם 128. בעסה.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

יוניפיקציה של פורטים... הלוואי וזה יקרה.

בינתיים, עד שהתאחדו להם האנדרוידים עם התקן שלהם, יצא usb-c וחגיגת אי התאימות הגלובלית יצאה לדרך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אומלל? לא הייתי נסחף

המקלדת מעולה , הטאץ׳ פד עצום ומעולה , הבאזל שלו והגודל הכללי שלו מדהים (גורם לפרו רטינה 13״ להיראות כמו מחשב עצום - הוא יותר קטן מהאייר) והSSD מהיר בבערך פי 6 מהנוכחי אצלך בלפטופ וב50% יותר ממה שיש לי כרגע במחשב (late 15 15")

גם לגבי התמנון - זה דווקא פותח את האופציה לDocking station אמיתי.

מרגיז שאין USB , שאין HDMI , שאין Magsafe - אבל מתקדמים (ואני באמת חושב שיוניפיקציה של פורטים חשובה - ועוד 5 שנים נראה את כל המחשבים ב ד י ו ק ככה.

(מוכן לשים הימור חברותי על בקבוק Single malt נאה :) )

אפשר לומר הרבה על המקלדת החדשה, אבל "מעולה" לא נכללת ברשימת המילים הזו. המקלדת (שעברו אליה החל עם ה new macbook) היא פשוט קטסטרופה. וזה שאין magsafe? הייתי מוכן לספוג את כל השטויות שהם עשו בהכרזה האחרונה, אבל ההסרה של החיבור הגאוני הזה שהציל אותי כמה פעמים היא פשוט deal breaker ענק. אם הם לא ישנו את האובססיה שיש להם עם מחשבים דקים, השדרוג הבא שלי יהיה לsurface book.

וזה מבלי לציין את החומרה הפאטתית שהם הציגו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תשקול מק מיני (נייח) אם אתה צריך iOS מזדמן בחלקיק מן המחיר

128 זה אכן מעט אם אתה צריך גם חלונות (VS)

כדי לפתח לiOS אתה צריך לשלם פרוטקשין שנתי לאפל (רישיון מפתח) שזה יוצא לא מעט כסף .

פורסם

סקופ: גם לגוגל צריך לשלם פרוטקשן כדי להעלות אפליקציות לחנות.

אמנם 50 דולר לעומת 100 דולר לשנה, אבל עדיין.

העולם מתכנס וכולם מעתיקים מכולם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
טוב, עצרו את הכל. בינתיים זה הדיל הכי טוב שמצאתי -

14907064_697503023759943_5939152455350149109_n.jpg?oh=e9bc82b0c98a2efc96e0ad75af70adf6&oe=5896167A

מצד אחד 128G, מצד שני במחיר כזה... קשה קשה.

5.5K למחשב עם 128GB ו I5, והכל בשביל תפוח זוהר, באמת מחיר מיוחד :-D.

מצד שני, אם אתה חייב לפתח ל IOS אז באמת אין מה לעשות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
תשקול מק מיני (נייח) אם אתה צריך iOS מזדמן בחלקיק מן המחיר

128 זה אכן מעט אם אתה צריך גם חלונות (VS)

כדי לפתח לiOS אתה צריך לשלם פרוטקשין שנתי לאפל (רישיון מפתח) שזה יוצא לא מעט כסף .

עד כמה שידוע לי רשיון צריך רק כשרוצים לעלות את האפלקציה לחנות. עד אז אפשר ללמוד פיתוח ללא החשבון. האם אני טועה?

האנס, לפני כשנה וחצי זה היה תשלום חד פעמי של 25$. האם הדברים השתנו?

פורסם

אכן. בנקודה הזאת אפל וגוגל יישרו קו,

אצל שתיהן אתה יכול לפתח ולבדוק במכשיר הפרטי שלך ללא עלות. רוצה חנות? שלם. פעם בגוגל לא עלה כלום, היום זה 50 לשנה, כמו אפל. לא פראיירים.

פורסם (נערך)

יש כרטיסי SD ייעודים למחשבי מקבוק, כאלו שאתה מכניס בחריץ והם לא בולטים החוצה.

דוגמא לאחד כזה:

https://www.amazon.com/Transcend-JetDrive-Storage-Expansion-TS128GJDL130/dp/B00K73NT0S

בנוגע לבעיית כבלים וחיבורים הולכים ונשנים למחשב, אתה יכול לקנות תחנת עגינה מרשימה.

זה לא זול.

https://hengedocks.com/

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אם אתה במקרה יכול לקנות בארה״ב אל תחשוב פעמיים - אני שילמתי 5700 על מקבוק אייר שעלה בזמנו בארץ 10,500

פורסם
5.5K למחשב עם 128GB ו I5, והכל בשביל תפוח זוהר, באמת מחיר מיוחד :-D.

ועוד דגם של שנה שעברה, וואי עליי :-P

סטייל, תודה על הלינק של הSD. רעיון נחמד מאוד.

עד כמה הפתרון הזה עובד ביום יום? אפשר לתקוע שם את הכרטיס ולשכוח ממנו?

אור_בי7, אין אפשרות לארה"ב.

• תוכן חדש...