Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

התחדשתי בלפטופ: Dell Inspiron 15-5000


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

 

אז אחרי שהלך המחשב הקודם לפני כמעט חצי שנה, היום קניתי אחד במקומו, הנ"ל.

 

נראה למראית עין כמחשב יפה, אבל ניתן לו קצת זמן להתאקלם ושיבין איפה הוא נמצא.

 

המפרט שלו יחסית צנוי,

 

מעבד I5-6260U

זיכרון 4GB DDR3L

500GB אחסון

 

חוץ מזה שהמחשב הגיע עם מדבקה בערבית (?!) ליד העכבר, הכל נראה סבבה.

 

אני יודע שהמחשב יחסית לא הכי בשמיים, אולי בכלל הרבה מתחתיהם, אבל בשלב זה זה מספיק. אנחנו לא צריכים כלום כמעט חוץ מאינטרנט סרטים ומוזיקה לילדה בבוקר.

 

זה נראה שיספק את צריכנו לשנה הקרובה, אז אולי נקנה מחשב קצת יותר חזק.

 

נעלה רשמים בהמשך.

 

אשמח להערות/תגובות/עצות.

 

תודה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מפרט צנוע? יחסית למה ולאיזה צרכים?

חוץ מזה, יחסית לכלום גם 8088 עם 640K וכפתור טורבו 8MHz יהיה התקדמות :-D

מזה 3 שנים אני משתמש באינספירון 15 בן 3 עם i3-3217, השדרוג היחידי היה מ-4 ל-8 ג"ב RAM, ובינתיים הוא עומד יפה בדרישות שהן בסיסיות לגמרי.

גם המחשב הקודם היה אינספירון - דגם 6400-E1505, שרת אותי 6 שנים, ולמעשה עדיין מסוגל לגלוש לאיזה אתר פה ושם. בקושי. בכל זאת בן 9 ומעולם לא נוקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

מפרט צנוע יחסית לרצונות שלי. אני רציתי בכלל I5-7th Gen וזיכרון של 16GB עם SSD 256GB. זה היה פשרה מטורפת.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לפי הדרישות הבסיסיות שלך לדעתי היה כדאי לשנמך את המעבד ל-i3 ולשדרג ל-SSD שהיה נותן לך ביצועים טובים יותר.

 

יש לי dell xps בן 5 שנים, לפני כמה חודשים ההארד דיסק החזיר את נשמתו - התכנית שלי היתה לקנות הארד דיסק חדש על מנת להשאיר את המחשב הישן (ולחבר אותו לטלויזיה בחדר בשביל אינטרנט וסרטים שאני במיטה ובמקביל לקנות 13 אינץ' קטן יותר על מנת להתנייד איתו.

גילי שכונן SSD יש 120 ג'יגה עולה כמו הארד דיסק רגיל של 500 ג'יגה.

קניתי את ה-SSD, התקנתי ווינדוס מחדש.

המחשב פשוט טס - ממש כאילו קיבלתי מחשב חדש.

 

אחרי זה לא היה לי ספק שגם ה-13 אינץ' ייקנה עם SSD.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

×
×
  • תוכן חדש...