Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהכישרון מוגבל לנהיגה בלבד :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב זה נכון שבגלל שהצמיג חם צריך למלא מידה אחת יותר נגיד 32 רשום במדבקה אז למלא 33 PSI ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
אגב זה נכון שבגלל שהצמיג חם צריך למלא מידה אחת יותר נגיד 32 רשום במדבקה אז למלא 33 PSI ?
לא נשמע לי נכון בכלל,שהייתי מנפח למטוסים גלגלים אי שם בשירות הצבאי שלי לימדו אותי שבאוויר קר מאוד אני תמיד יראה ירידה בכמות הלחץ ובאוויר חם אני יראה יותר כי בקור האוויר מתקווץ ובחום מתרחב.

הכי טוב למלא את האוויר באמצע היום אחרי שהאוטו עמד וביום שלא קר מידי,אם זה כמו במטוסים אז על המדבקה צריך להיות רדום כמה למלא במזג אוויר קר וכמה בחם

פורסם

לחץ האוויר הנכון נמדד בצמיג קר, במידה ואתה מנפח כאשר הצמיג חם כן מומלץ למלא בכמה PSI יותר (1-2).

פורסם

המהדרין מוסיפים 10 אחוז לצמיג חם (בד"כ 3 PSI יותר)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ההמלצה היא למלא לאחר נסיעה של לא יותר מ-1.5 ק"מ (מייל אחד).

כמובן בהתאם לתנאי מזג האויר. אותה כמות (משקל) אויר תתן לחץ יותר גבוה בטמפרטורה גובהה ונמוך בטמפרטורה נמוכה. כמה PSI? לא יודע.

לגבי צמיג "חם" = איננו יודעים מה טמפרטורת האויר שבו, וכללי האצבע משתנים מיועץ ליועץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא נשמע לי נכון בכלל,שהייתי מנפח למטוסים גלגלים אי שם בשירות הצבאי שלי לימדו אותי שבאוויר קר מאוד אני תמיד יראה ירידה בכמות הלחץ ובאוויר חם אני יראה יותר כי בקור האוויר מתקווץ ובחום מתרחב.

הכי טוב למלא את האוויר באמצע היום אחרי שהאוטו עמד וביום שלא קר מידי,אם זה כמו במטוסים אז על המדבקה צריך להיות רדום כמה למלא במזג אוויר קר וכמה בחם

צמיג ביום חם או לאחר נסיעה והתחממות, מעלה את הלחץ בשיעור של 10-15% לעיתים, תלוי במספר פרמטרים.

לכן, ביום חם, לאחר נסיעה של מספר ק"מ לא קטן, במידה ורשום למלא 32, רוב הסיכויים שבצמיג (שנופח כבר ב 32) יהיה קרוב ל 36-37 בקלות.

מה שכן, זה עלול להטעות מכיוון שאם הצמיג חסר בו לחץ, ואז בעצם לאחר נסיעה ממושכת ויום חם, הצמיג מראה 32-33 כאשר זה הלחץ שאמור להיות מלכתחילה, יש למלא 10-15% יותר.

• תוכן חדש...