Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שם של בחורה לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע, צבעו של האוטו שלי הוא אדום.

ולא סתם אדום, אלא בגוון Rosso Alfa, הידוע בכינויו העממי "ליפסטיק של פרחה"

לכן נקרא שמו בישראל "Hot-Lips" (גם על שם רס"ן הולהאן ממ.א.ש.)

מספר חודשים לאחר שקניתי את האוטו נזכרתי בקוריוז מעניין -

זוכרים את שנות ה-80 העליזות?

זוכרים את משחקי המחשב הראשונים? את Street Rod האגדי?

למי שלא זוכר העלילה של המשחק פשוטה, וניתן לסכמה במלה אחת - "המפגש" -

היא מתרחשת בחופשת הקיץ של שנת 1963 - קונים אוטו בגרושים, עושים כמה רייסים על כסף (או על האוטו) עם חברים נחנחים, קונים לאוטו שיפורים - מנוע גדול, סעפת, קרבורטורים. עושים עוד רייסים עם חברה יותר מתקדמים, קונים מכוניות חזקות יותר (הכי חזקות היו T-Bird או קורבט משנת 63) המטרה - להצליח להתחרות בצפל"ד הידוע כ"The King" עם הקורבט 63 המשופרת שלו, לנצח אותו ולקחת לו את האוטו עד סוף הקיץ.

אפשר גם לצבוע את האוטו (למי שיש מוניטור RGB ולא מונוכרום :D ) ולהדביק מדבקות "אישיות".

בקיצור, נזכרתי, שכל המכוניות שלי נשאו את המדבקה היפהפיה "Hot-lips".

צירוף מקרים נדיר? מזל גדול? גורל אכזר? תמהני...

הוטליפס הוא כינוי בעייתי - הוא קצת זנותי לבחורה, אבל הוא די "כלי" לבחור. אז השאלה הרצינית שנשאר לענות עליה היא - האם הוטליפס זכר או נקבה?

מצד אחד, הוא ה"בייבי" שלי, אז הוא בחורה.

מצד שני אני לא מתייחס אליו כאל בחורה. היחסים ביני לבין הוטליפס בכלל לא דומים ליחסים ביני לבין בחורות, אלא דווקא ליחסים ביני לבין אקו (הכלב שלי זצ"ל). אני מאד אוהב אותו (לא כמו בחורה :D ), מאד אוהב לשחק איתו ובניגוד לבחורות, הוא לא ידע לדאוג לעצמו וצריך היה לעיתים קרובות שאני אוציא אותו מצרות ואוציא עליו הרבה כסף אצל הוטרינר :shock: .

מצד שלישי - מדובר פה באוטו "כלי".... "כלי" זה לא בחורה

מצד רביעי - זו אלפא! אלפא זו בחורה!

בקיצור, אמנם זה תלתן ירוק, אבל הוא בהחלט מתנהג לפעמים כ- TI - טוריסימו אינטרנשיונל :D

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

לראלי שלי (אדומה) אני פשוט קורא שדה....שדה אדומה :!::)

ואני אוהב אותה נורא...מעצבן שהרבה אנשים (נשים) לא מבינים את העניין הזה שיש לבחור ולמכונית שלו.

נו שווין.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

לאיביזה : ונסה .

לוולקן : קרמיט ( צבע ירוק.... זה הדבר הראשון שעלה לי לראש.... )

בעת בניית ה AX יצא לי מהפה רק השיר של מורנו ורבנו הגדול "ניסים גרמה" , שנכתב ע"י מורנו ורבנו לא פחות גדול.... "מאיר אריאל"....

ציונה....

ולכן נקראה הAX בגילגולה החדש.... ציונה . ( שם שהספיק להתחלף.... )

( מילות השיר לכל הבורים הן : "איפה , איפה את ציונה ? איפה את אהובתי..." )

השם של הברזילאית הוא לא ברזילאי בכלל.... הוא חצי גרמני והרבה בריטי ( אין לי מושג למה..... מה הקשר לבריטניה בכלל ? )

לינדזי !!!!!

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

"קינדר" כמו "ביצת קינדר"

למה?,לא, לא מפני שכשפותחים אותה חושבים יוווווו

פשוט מפני שהיא ניראית כמו משהו שהוצאת מביצת קינדר,

קטנה,אדומה,מתפרקת בקלות :? .

אני והאקסית שלי עלינו על השם כשפתחתי את

הסאן רוף (מי שראה איך פותחים סאן רוף של איי איקס יבין איך עלתה האסוציאציה)

Rikshanoam-R

פורסם
למי שלא יודע, צבעו של האוטו שלי הוא אדום.

ולא סתם אדום, אלא בגוון Rosso Alfa, הידוע בכינויו העממי "ליפסטיק של פרחה"

לכן נקרא שמו בישראל "Hot-Lips" (גם על שם רס"ן הולהאן ממ.א.ש.)

מספר חודשים לאחר שקניתי את האוטו נזכרתי בקוריוז מעניין -

זוכרים את שנות ה-80 העליזות?

זוכרים את משחקי המחשב הראשונים? את Street Rod האגדי?

למי שלא זוכר העלילה של המשחק פשוטה, וניתן לסכמה במלה אחת - "המפגש" -

היא מתרחשת בחופשת הקיץ של שנת 1963 - קונים אוטו בגרושים, עושים כמה רייסים על כסף (או על האוטו) עם חברים נחנחים, קונים לאוטו שיפורים - מנוע גדול, סעפת, קרבורטורים. עושים עוד רייסים עם חברה יותר מתקדמים, קונים מכוניות חזקות יותר (הכי חזקות היו T-Bird או קורבט משנת 63) המטרה - להצליח להתחרות בצפל"ד הידוע כ"The King" עם הקורבט 63 המשופרת שלו, לנצח אותו ולקחת לו את האוטו עד סוף הקיץ.

אפשר גם לצבוע את האוטו (למי שיש מוניטור RGB ולא מונוכרום :D ) ולהדביק מדבקות "אישיות".

בקיצור, נזכרתי, שכל המכוניות שלי נשאו את המדבקה היפהפיה "Hot-lips".

צירוף מקרים נדיר? מזל גדול? גורל אכזר? תמהני...

הוטליפס הוא כינוי בעייתי - הוא קצת זנותי לבחורה, אבל הוא די "כלי" לבחור. אז השאלה הרצינית שנשאר לענות עליה היא - האם הוטליפס זכר או נקבה?

מצד אחד, הוא ה"בייבי" שלי, אז הוא בחורה.

מצד שני אני לא מתייחס אליו כאל בחורה. היחסים ביני לבין הוטליפס בכלל לא דומים ליחסים ביני לבין בחורות, אלא דווקא ליחסים ביני לבין אקו (הכלב שלי זצ"ל). אני מאד אוהב אותו (לא כמו בחורה :D ), מאד אוהב לשחק איתו ובניגוד לבחורות, הוא לא ידע לדאוג לעצמו וצריך היה לעיתים קרובות שאני אוציא אותו מצרות ואוציא עליו הרבה כסף אצל הוטרינר :shock: .

מצד שלישי - מדובר פה באוטו "כלי".... "כלי" זה לא בחורה

מצד רביעי - זו אלפא! אלפא זו בחורה!

בקיצור, אמנם זה תלתן ירוק, אבל הוא בהחלט מתנהג לפעמים כ- TI - טוריסימו אינטרנשיונל :D

בעקבות הקוריוז היפה הזה הלכתי וחיפשתי את המשחק. נחשו מה? מצאתי אותו, אה כן וגם את ההמשך שלו...

שני המשחקים יחד לא שוקלים יותר ממגה בייט..

Street Rod I

http://files.the-underdogs.org:8080/games/s/streetrod/files/streetrod.zip

Street Rod II

http://files.the-underdogs.org:8080/games/s/streetrod2/files/streetrod2.zip

אחלה משחקים!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
"קינדר" כמו "ביצת קינדר"

למה?,לא, לא מפני שכשפותחים אותה חושבים יוווווו

פשוט מפני שהיא ניראית כמו משהו שהוצאת מביצת קינדר,

קטנה,אדומה,מתפרקת בקלות :? .

אני והאקסית שלי עלינו על השם כשפתחתי את

הסאן רוף (מי שראה איך פותחים סאן רוף של איי איקס יבין איך עלתה האסוציאציה)

אחד לך, ואחד לאחותך :!:

:wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם לי יש בעיות - סוויפט זה אישה

סוזוקי זה גבק

GTI - זה אחלה גבר

אז קראתי לאוטו האצ'בק כי זה גורם לי להרגיש טוב ליד אנשים, אתם יודעים שואלים איזה אוטו יש לי ואני אומר האצ'בק - ישר חושבים סיוויק...

אבל ביננו אני קורא לאוטו כל פעם משהו אחר - בדרך כלל אני משנה את השם אחרי תאונה כי האוטו משתנה וגם ההיגוי ורעש, כשהוא היה שלם קראו לו "צקחלא" , היום קוראים לו "קכאל" - שזה : קורע כבישים אבל לאט.....

מחר אני אשנה אותו כי הרכבתי גריל והוא השתנה עוד פעם - יש הצעות?

haters will hate

פורסם

לי הייתה בעייה הפוכה.. בזמן התיכון חלק מהחברים שלי קראו לי בשם של האוטו...

ג'סטי... היפה הוא, שאי אפשר לקרוא לבחור כמוני "ג'סטי"

אז זה עבר שינויים, לג'סטין... ואחר כך אפילו לגאודיו(?!) (על שם ג'סטין גאודיו כמובן...) זה היה כמובן בחברה המצומצמת, ככה בתיכון קראו לי "ספייק לי"

ולכן הג'סטי הייתה "האוטו של ספייק לי" ולכן היא נקראה פשוט "ספייקי'ס קאר"

מה שבהחלט מתאים לשובבות של האוטו שלעולם לא מתנהג כמו שאתה מצפה...

Race Smart

פורסם

פאק...

נדמה לי שאני היחיד שלא קרא לאוטו שלו בשם.אני קוא לה "המאה ושש" וכשאני ממש ממש אוהב אותה,אני קורא לה "האוטו" או "הראלי".

כשהיתי הרבה יותר צעיר ויפה,נדבק לי השם של הסדנה ששלחה לי את השסתומים (הראשונים ששברתי).קראו להם QUINJEERAH .הם יושבים בבלגיה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ה-306 הייתה אנג'לינה, כי היא הייתה מאוד יפה לדעתי. (ואין יותר יפה מאנג'לינה).

הסקסו? אהם... היא די... איך לומר בלי להעליב אותה, מאותגרת ויזואלית. במיוחד הפרונט הסיטרואני המעצבן הזה (אם רק היה לי כסף להחליף את הגריל הקדמי והפגוש - זה עולה הון!)

אז אני גם בתהליכי חיפוש שם, של בחורה כמובן... תעזבו אתכם מכוכבות פורנו - ראיתם איך הסקסו נראית? אולי שם של ספורטאית? אנה קורניקובה? (יפה מדי) אחת מהאחיות ויליאמס? (שחורות מדי) מישהו מכיר שם של ספורטאית מצליחה שלא משחקת טניס?

רוני, בסוף נקרא לה בריטני, על שם האחת והיחידה :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...