Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לשכן מבוגר שלי יש אופל קורסה 1998 1400 סמק (ידנית). היום הוא עמד בחנייה עם מכסה פתוח אז התעניינתי וניסיתי לעזור לו - יש גמגומים שלדעתי נובעים ממנוע צעדים מלוכלך או מצערת מלוכלכת (כל 3-4 שניות יש נפילת טורים חדה. אני לא יכול לקבוע 100% שזה אכן טורים כי אין מד טורים ברכב אבל אני זוכר שנפילת טורים נשמעת ככה).

הרכב מאד דומה לפיאסטה 98-2002 ( מנוע דרעק כזה עם 8 שסתומים ).

הייתי מציע לו לשפריץ קצת ספריי קרבורטורים אבל המצערת ברכב נראית כמו מצערת של פונטו(עם מכסה עגול מלמעלה) ואני לא יודע איך לפרק אותה(גם לא רכב שלי אז אני מפחד לנסות).

מישהו יודע אם יש מנוע צעדים ברכב ? (אני לא הצלחתי להבחין - רק שמתי לב שאין כיוון טורים באזור של המצערת).

תוסף דלק יכול לסדר בעיה כזאת?

פורסם

צאו לנסיעה ותראו אם המנוע חותך תוך כדי נסיעה או שהבעיה קיימת רק בסרק בעמידה. במידה וזה רק בסרק צריך לעבור על כל צינורות האויר/ואקום לראות שאינם קרועות או סדוקות ואם תקין אז להוריד מצערת ולנקות ביסודיות. אם המנוע כן חותך תוך כדי נסיעה זה כבר יכול להצביע על בעיית הצתה כגון פלאגים, חוטים, סלילים.

פורסם

שלום מאור ותודה על התגובה

לא יצאתי איתו לנסיעה אבל בדקתי לו את הפלאגים - כל פעם ניתקתי חוט הצתה אחד והמנוע הגיב בגמגמום עקבי( עבר ל3 צילינדרים) שונה מאד מהרגיל. הוא גם אמר משהו על זה שהחליפו לו מפלג אבל נראה לי שזה לא קשור...

כששיחקתי עם הגז, בטורים גבוהים נעלם הגמגום - מה שאומר שאפשרי שזה בעיה בכניסת אוויר(לכלוך וכו'...)

איך אני בודק אם יש מנוע צעדים ברכב ? לא ראיתי משהו שנראה כמו מנוע צעדים על החלק החיצוני של המצערת. יש שבלול כזה שנראה כמו קרבורטור קטן עם שני ברגים מלמעלה. יש מצב שהמנוע צעדים בתוך המצערת ?

• תוכן חדש...