Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שראיתי שבעבר יש כאן כמה בעלי ידע טכני שעזרו לאחרים בנושא זה, הפעם אני זקוק לעזרה לגבי הבקר של החניה אצלי בבית (תריס גלילה)

מישהו מכיר את הכרטיס הזה של מנגנון שליטה אלחוטי לפתיחת תריס של החניה?

בעבר המתקין אמר לי שיש אפשרות לקודד שלטים נוספים ע"י לחיצה ארוכה על אחד מהלחצנים (איני זוכר אם הכוונה ל- P1 או ל- P2) ואח"כ לחיצה על הפתור בשלט...

מישהו מכיר מה סדר הפעולות כאשר רוצים לקודד שלט חדש בסוג הזה של הכרטיס?

אני פשוט חושש ללחוץ על הלחצן הלא נכון ולגרום למחיקה או אתחול של כל המערכת.

מצורפת תמונה של הכרטיס.

אגב השלטים שיש לי כיום הם מדגם רומי20161031_152947.jpg

תודה.

פורסם

שלטים של רומי הכוונה לשלט הכחול עם 4 כפתורים REMOCON?

אם כן, אתה יכול ללמד את השלט החדש על ידי השלט הישן, בשלט החדש אם תיפתח אותו תראה 2 פינים כאשר מולבש עליהם ג'אמפר שחור קטן שמקצר אותם, במצב הזה אתה יכול ללמד את השלט ע"י לחיצה ארוכה בשלט הישן על כפתור הפתיחה ובמקביל לחיצה ארוכה בשלט החדש מיד לאחר מכן (אם אני זוכר נכון ככה עושים את זה, תוכל לחפש באינטרנט במקרה וזה לא יעבוד) לאחר שעשית את הפעולה הזאת יש להוציא את הג'אמפר ולהלביש אותו רק על פין אחד שלא ילך לאיבוד.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובות,

מוזר שבעבר מתקין השערים קידד לי שלט נוסף באמצעות הכרטיס ולא שלט מול שלט...

אבל אני מצרף תמונה של השלט, דווקא בצבע שחור.

פתחתי אותו ואין בפנים ג'מפר.רומי.JPG

עדיין מחכה למי שאולי מכיר את סוג כרטיס הבקרה ואופן הקידוד.

אגב, באיי ביי ראיתי שלטים דומים, אבל אחרי שאדע איך מקודדים אזמין אחד כזה (מחירו לפחות חמישית מהמחיר כאן בארץ)

שלטים של רומי הכוונה לשלט הכחול עם 4 כפתורים REMOCON?

אם כן, אתה יכול ללמד את השלט החדש על ידי השלט הישן, בשלט החדש אם תיפתח אותו תראה 2 פינים כאשר מולבש עליהם ג'אמפר שחור קטן שמקצר אותם, במצב הזה אתה יכול ללמד את השלט ע"י לחיצה ארוכה בשלט הישן על כפתור הפתיחה ובמקביל לחיצה ארוכה בשלט החדש מיד לאחר מכן (אם אני זוכר נכון ככה עושים את זה, תוכל לחפש באינטרנט במקרה וזה לא יעבוד) לאחר שעשית את הפעולה הזאת יש להוציא את הג'אמפר ולהלביש אותו רק על פין אחד שלא ילך לאיבוד.

בהצלחה.

פורסם

דרך הקידוד לשלט מהסוג הזה:

1. ודא כי השער סגור.

2. לחץ על לחצנים 1+2 למשך 10 שניות בו-זמנית בשלט פעיל.

3. עזוב את שני הלחצנים. השער אמור שלא להגיב (יתכן וישמעו תקתוקים חלשים מכיוון המקלט).

4. לחץ לחיצה קצרה (2 שניות בערך) על הכפתור אותו תרצה ללמד בשלט בתול.

שים לב: במידה ועל השלט הפעיל יש לוגו של חברת השערים - גם בשלט הבתול צריך להיות אותו לוגו.

יש בשוק מספר שלטים (בד"כ ניתן לזהות אותם ע"י כך שרשום מאחורה MR) שיכולים להתכוונן לכמה חברות מראש.

אם אין לוגו של אף חברה אתה צריך גם שלט בלי לוגו או שלט עם האות R מאחוריו.

כאן יש סרטון חמוד שמסביר מה לעשות (מה שכתבתי למעלה):

פורסם

תודה על התשובה המפורטת

בשביל לנסות עלי לקנות שלט, רוב השלטים עובדים בתדר 433.92MHZ ,

אני מניח שגם שלי עובד בתדר הזה.

אני גם מבין שהוא צריך להיות תואם לשלט שברשותי. מחיפוש ברשת (אי ביי) מצאתי שלשלטים רבים יש רשימת צ'יפים שאיתם הם עובדים.

בבדיקה של השלט שלי לא מצאתי קוד צ'יפ שתואם לאחד מהשלטים.

על הצ'יפ השחור רשום HCS200

על הצ'יפ הכסוף HD 451

ובצד יש 2 מספרים P2060155

527 1

כאמור, מחפש שלט שיוכל להתאים לשלט שברשותי

(אגב לשלט שלי אין סימן בגב MR או R)

שוב המון תודה על העזרה וההכוונה.20161102_180802.jpg20161102_181611.jpg20161102_182312.jpg

1. ודא כי השער סגור.

3. עזוב את שני הלחצנים. השער אמור שלא להגיב (יתכן וישמעו תקתוקים חלשים מכיוון המקלט).

שים לב: במידה ועל השלט הפעיל יש לוגו של חברת השערים - גם בשלט הבתול צריך להיות אותו לוגו.

יש בשוק מספר שלטים (בד"כ ניתן לזהות אותם ע"י כך שרשום מאחורה MR) שיכולים להתכוונן לכמה חברות מראש.

פורסם

לא תוכל למצוא שלט רומי באינטרנט (לפחות לא בחו"ל).

השלטים עם הR וה-MR הם שלטים סיניים אשר מיוצרים במיוחד עבור ספק בישראל (תחליפיים לרומי המקורי).

הרומי המקורי (עם התריס) מיוצר בישראל ע"י 2 חברה ב"עבודת יד" ולא בייצור המוני.

תוכל למצוא שלט רומי מקורי / תחליפי אצל חנות מנעולים הקרובה לביתך. אם תגיד איפה אתה גר אוכל להמליץ לך.

פורסם

גר באזור ראש העין

אבל אני מגיע לת"א, כפ"ס...

אשמח להמלצה על מקום שגם מוכר במחיר הוגן.

לא תוכל למצוא שלט רומי באינטרנט (לפחות לא בחו"ל).

השלטים עם הR וה-MR הם שלטים סיניים אשר מיוצרים במיוחד עבור ספק בישראל (תחליפיים לרומי המקורי).

הרומי המקורי (עם התריס) מיוצר בישראל ע"י 2 חברה ב"עבודת יד" ולא בייצור המוני.

תוכל למצוא שלט רומי מקורי / תחליפי אצל חנות מנעולים הקרובה לביתך. אם תגיד איפה אתה גר אוכל להמליץ לך.

פורסם

מתעלק על השרשור ,יש לי שלט של עופר שערים אשר מותאם למקום עבודתי .

האם יש אפשרות כלשהיא לקודד אותו לשער הביתי אשר גם הוא של עופר ?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

1. ודא כי השער סגור.

הי ותודה על המידע.

1. רציתי להיות בטוח שמה שאתה מסביר בסרטון, לא יגרום למחיקת השלטים של דיירי הבניין מהזיכרון של השער.

2. מה התדר של השלט של "קשת מערכות"?

תודה!

פורסם

1.במקרה הכי גרוע זה לא יעבוד.

2. כל השלטים הם בתדר 434. אתה צריך שלט רומי עם הכנה ל"קשת מערכות". יכול לרכוש אצל כל מנעולן שמכבד את עצמו. אם אתה צריך עזרה בהכוונה לאחד כזה תגיד באיזה עיר אתה גר, אולי אני מכיר.

פורסם
1.במקרה הכי גרוע זה לא יעבוד.

2. כל השלטים הם בתדר 434. אתה צריך שלט רומי עם הכנה ל"קשת מערכות". יכול לרכוש אצל כל מנעולן שמכבד את עצמו. אם אתה צריך עזרה בהכוונה לאחד כזה תגיד באיזה עיר אתה גר, אולי אני מכיר.

בפ"ת. תודה.

• תוכן חדש...