Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון להזמין את הדגם הנ"ל עבור פורד מונדאו טרנד 2013, האם חוץ מהמערכת עליי לדאוג מראש למשהו?

כמו כן, בעמוד המוצר רשום שהמערכת היא עבור דגמי 07-11, למרות שלפי דעתי היא תתאים גם ל2013 שנמכר בארץ, או שאני טועה ועדיף לשכוח מכל הנושא.

https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/GA6162F.html

תודה מראש

פורסם

אני לא יודע לענות על השאלות ששאלת, אבל רק להאיר את עיניך למקרה ולא שמת לב:

לעלות של המוצר תוסיף 70$ דמי משלוח. ולכל הסכום הזה תוסיף מיסים בארץ.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

שמתי לב ל70 דולר אקסטרה והבנתי שאחרי מיסים והתקנה מדובר על טיפה מעל 2000 שקל לכל הסיפור אבל מכיוון שהיבואן של פורד החליט להביא דגמים עם מערכת מולטימדיה מסורסת שהכפתורי בלוטוט הם רק ליופי אני מאוד הייתי רוצה להחליף למערכת מולטימדיה שתכלול ניווט, בלוטוט וכל מה שמערכת אנדרואיד מתוחכמת מסוגלת לתת. בנוסף אני הייתי רוצה לשמור על העיצוב הקיים של הרכב ולכן מאוד סיקרנה אותי המערכת הזו שעיצובה דומה למערכת המקורית של המונדאו, אני יודע שאפשר למצוא מערכת דומה של PUMPKIN אבל מחירה דומה לEONON. אם למישהו יש פתרון דומה שיחסוך לי כסף אני יותר מאשמח.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לענות בנוגע לשאלה הזאת אך לצערי, רשמתי מספר פעמים על מערכת ה EONON, תבצע בבקשה חיפוש תחת השם EONON ואתה תמצא שרשורים שלי ושרשורים אחרים שאליהם תכנס ושם הגבתי גם כן.

אני חושב שפירטתי בצורה עצומה על המערכת עצמה והיכולות שלה.

כל עוד יש לך את דגם הטרנד, אתה תהיה יופי מהמערכת והסאונד סביר לחלוטין.

הבעיה נמצאת אצל מי שיש לו טיטניום ומערכת סאונד "משודרגת" של סוני.

אתה לא צריך שום דבר למעט מצלמת רוורס ומתאם FAKRA עבור הרדיו. למעשה עם נותנים מתאם אבל אתה צריך לרכוש DUAL FAKRA בכדי להמיר את הכניסות רדיו שיש לך כרגע לכניסה בודדת אחת.

איכות הרדיו תפגע טיפה, סביר להניח.

• תוכן חדש...