Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחלת משולשים? מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפותח השרשור.

במידה ואתה גר באיזור המרכז, אני מציע לך שתתקשר לחזי דלאל משולשים מקוריים לרכב שלך במלאי, יצא לך יותר זול מאשר המוסך יביא לך את החלקים. חזי דלאל בדרך כלל מספק את החלקים לחנויות, משם זה מסופק למוסך, ובסוף אתה כלקוח במוסך, תסתכל על התמונה ותבין למה במוסך אוהבים לעבוד עם חלפים נחותים!

עריכה אחרונה על ידי Avi Yaakov

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אבי,

בנוגע לכיוון פרונט, מאור לא טועה. יש מקומות שלוקחים סביב ה-150 ש"ח ואף פחות.

אני ביצעתי כיוון פרונט אצל בעל מכון, מבוגר יחסית בפתח תקווה ב- 116 ש"ח (כולל מע"מ).

פורסם

למען השרשור

היו לי 3 מזדות 3

2006.2007 .2005

מעל 100 אלף ק"מ

הרכב מעולה אמין מזגן טוב דלק 1.ליטר ל10.5 ק"מ משולב.

1600 סמ"ק נותן את השרות לא למי שרוצה להשתולל על הכביש .

לגבי המשולשים?? מחלה זה לא נכון.

כול 140 אלף ק"מ .

מחליפים 3 תושבות מנוע וגיר.

2 משולשים עם כיוון פרונט .

חליפי או לא ??? זה לא משנה. החליפי נותן שרות ל80 אלף ק"מ ....

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המחירים הנמוכים האלו, אולי לך זה יותר זול כי מכירים אותך, ללקוח הממצוע לוקחים בכייף 200-300. הראיה שלך לדעתי לא כל כך נכונה, אם אתה מחזיק רכב לתקופה ארוכה ההפרש הוא זניח יחסית, וזול בהרבה מידה ותצטרך להחליף אחריי שנה שנתיים. אז שילמת עוד פעם 650-800 בזמן שיכולת לשלם 1000 בפעם אחת לכמה שנים.

אבל אולי זה רק אני.

אני אומר שוב אין כמו מקורי למי שיש אופציה. אני תמיד נותן לאנשים את האופציה של מקורי מול חליפי וההשלכות של כל אחד מהם ואנשים פשוט בוחרים חליפי כי לא מעניין אותם מה יהיה עוד שנתיים שלוש....כניראה שהם מדברים מהכיס.

פורסם

לא נכנס לכיס של אף אחד, המלצתי היא מניסיון של מאות עם לא אלפי מאזדות3 שטופלו בשני ידי היא רק מקורי! כל מה שאני ממליץ לאנשים בנושא הרכב זה גם מה שאני מבצע ברכבים שלי, ושל המשפחה. גם שהייתי צריך להחליף לאחותי במאזדה 3 משולשים, תושבות, ומיכל עיבוי וכו׳ התקנתי חלפים מקוריים.. ואפילו מעבר לכך, הרכב שלה 2005 ואין אפילו בורג חליפי, אין צורך להשתגע כך, בכל זאת אח שלה , אנוכי מכונאי רכב. והכל יוצא לה זול יחסית.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הלכתי קצת לאיבוד

החלפת משולשים מקוריים שעלותם יקרה דא"ג לא הבדל קריטי אם התותבים וכל המכלול שלהם

באמת שורד כמה שנים טובות אבל האם למישהו יש מידע מהימן לגבי השרידות שלהם

החלפת משולשים חליפיים שאמרו כאן שמחזיקים 80,000 ק"מ מה שבפועל אצלי זה ממש לא מה שקרה

לאחר 20,000 ק"מ התותב כבר לא עבר טסט ככה שעדיך להחליף משולש

פורסם
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המחירים הנמוכים האלו, אולי לך זה יותר זול כי מכירים אותך, ללקוח הממצוע לוקחים בכייף 200-300. הראיה שלך לדעתי לא כל כך נכונה, אם אתה מחזיק רכב לתקופה ארוכה ההפרש הוא זניח יחסית, וזול בהרבה מידה ותצטרך להחליף אחריי שנה שנתיים. אז שילמת עוד פעם 650-800 בזמן שיכולת לשלם 1000 בפעם אחת לכמה שנים.

אבל אולי זה רק אני.

בסופר פרונט חדרה כיוון פרונט עולה 150ש''ח.

פורסם

לצערי אני גם נמצא בבעיה הזו.

חזי דלאל מציע מקורי 680(! ) ש"ח למשולש.

תחליפי ספרדי ב450 ש"ח למשולש.

אבי חלקי חילוף מציע מקורי ב550 ש"ח ותחליפי טורקי 250 ש"ח.

אם הרכב נשאר אצלך להרבה זמן אז מקורי בלבד, ואם אתה מתכוון למכור בקרוב אז שים טורקי וסע לשלום.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

פורסם
לצערי אני גם נמצא בבעיה הזו.

חזי דלאל מציע מקורי 680(! ) ש"ח למשולש.

תחליפי ספרדי ב450 ש"ח למשולש.

אבי חלקי חילוף מציע מקורי ב550 ש"ח ותחליפי טורקי 250 ש"ח.

אם הרכב נשאר אצלך להרבה זמן אז מקורי בלבד, ואם אתה מתכוון למכור בקרוב אז שים טורקי וסע לשלום.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

כמה זמן החזיקו המקוריים אצלך?

פורסם

בכל מה שקשור להיגוי , משולשים זבל טורקיים או משולשים זבל סיניים לא יביאו לך את אותה רמת היגוי.

ב2009 יצאה כתבה (תריץ חיפוש בגוגל " חשיפה: למרות שעומדים בתקנים") בNRG אם אני לא טועה ותבין הרבה.

אני אומר לך, בטויוטה שלי עד 270 אלף מעולם לא היה צריך להסתכל בכלל במשולשים בכל בדיקה\טיפול חוץ מבטסט וזה לא שהרכב לא עבד לפעמים קשה, כן?

אני מניח שאם לא היו מלחיצים אותי סתם ובסך הכל היה קצת קרעים בגומי של הבוקסה (לא היו חופשים בכלל), ללא שום רעשים מוזרים. כשהחלפתי ושמתי בוקסות טורקיות קרה רק נזק ועד היום יש רעשים מלמטה שאני בטוח שקשורים לזה.

בקיצור, רק מקורי!

• תוכן חדש...