Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחלת משולשים? מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן מאזדה 3 דור ראשון השבוע הלכתי לטסט והכשילו אותי על משולש

תחתון וגומיות תפוחי הגה הלכתי לתקן אצל המכונאי שלי ולפי מה שהבנתי ממנו

משולשים זו מחלה של מאזדה 3

רציתי לשאול עם עוד אנשים נתקלו בעניין הזה שכמעט כל שנה מחליפים משולשים

בלי לדבר על הדברים הנילווים פרונט(אחרי החלפת משולשים) בקיצ'

יוצא שלפני טסט אתה נפרד מעוד אלפייה בלי קשר לטיפולים סטנדרטים שנמצאים בכל רכב

פורסם

הבעיה שמוקורי עולה מאוד יקר לפני עבודה ומחזיק לא יותר משנתיים והחלפת התותב+עבודה פשוט עולה כמו משולש

מה גם שמה שהולך הוא התותב ככה שזה כל שנה ילך תותב... בסוך הגענו לאותו דבר

דא"ג מישהו מכיר תחליפי טוב..?

פורסם

משולשים בד"כ הולכים ברכב הזה לא לפני 180,000 ק"מ (מניסיון מכמה רכבי מאזדה 3 של חברים /משפחה/ליסינג מהעבודה של דוד שלי).

משולש תחליפי במקרה של מאזדה יהיה זבל וזה דומה לתושבות- אם לא מקורי עדיף לא להחליף בכלל וההבדל בין המקורי (שמחזיק הרבה יותר משנתיים) לבין התחליפי הוא עצום.

ד"א,מעניין באיזה מוסך מתמחרים בוקסה למשולש כמו מחיר של משולש.

אני הייתי ניגש למכון פרונטים ,שמטפל בדברים הללו ולא ישירות למוסך (אצלנו בצפון יש לפחות אחד כזה שכמה שהוא יקר יחסית עדיין לא שוחט כמו מורשה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מי אמר שהמקורי לא מחזיק יותר משנתיים?

החלפת תותב לתותב מקורי עדיף מהחלפת כל המשולש לטורקי

היה לי בדיוק את אותו סרט בהונדה אחרי החלפת תותבים למקוריים יש שקט כבר 3 שנים ו 80 אלף קילומטר

פורסם

אכן זו מחלה של מאזדה 3. טורקי החזיק מעמד אצלי שנתיים וחצי . נכון לעכשו מורכב חליפי מתוצרת delphi שנאמר לי על ידי המוסכניק שהם איכותיים. עדיין לא עבר די זמן כדי להעריך אותם

פורסם

להחליף תותב בלבד במאזדה ספציפי לא שווה מבחינת עלות

מעניין colati אומר שהולחף רק אחרי 180?! יש מישהו שיש לו עוד ניסיון עם מאזדה בעניין הזה (דור ראשון)??

פורסם (נערך)
הבעיה שמוקורי עולה מאוד יקר לפני עבודה ומחזיק לא יותר משנתיים והחלפת התותב+עבודה פשוט עולה כמו משולש

מה גם שמה שהולך הוא התותב ככה שזה כל שנה ילך תותב... בסוך הגענו לאותו דבר

דא"ג מישהו מכיר תחליפי טוב..?

מקורי יקר? אז תחליף כל שנה כמו כל האחרים שמרכבים משולשים מאיכות ירודה!

המשולש מקורי לא צריך כיוון פרונט במידה והקודם לא היה מקורי ולא נגעו בכיוונים, ואת זה אני אומר לך ממאות כאלו שהחלפתי במהלך 3 שנים בהם עבדתי במוסך מורשה מאזדה פורד, כמה עולה כיוון פרונט היום בממוצע? 200-300 בממוצע, במקורי לא תצטרך את זה אז ההפרש מתקזז.

לידיעדתך תוכל לרכוש את משולשים באופן עצמאי ויעלה לך יותר זול, משולש חליפי יעלה בין 180-300 בערך תלוי באיכות, ומקורי עולה באיזור ה500. משולש מקורי מחזיק הרבה יותר משנתיים יכול להחזיק 4-5 ואפילו 6 שנים. לעומת חליפי שמחזיק שנה שנתיים. תעשה את החשבון בעצמך ותחליט. לדעתי המקורי יוצא יותר זול לטווח הארוך וחוסך כיוון פרונט מיותר.

במוסך ובחנות ינסו תמיד לדחוף לך חלקים סיניים או חליפיים ירודים, מכיוון שעל חלק סיני יש להם רווח מכובד מאוד, ועל חלק מקורי הרווח שלהם קטן מאוד. ואת זה אני אומר לך בתור מכונאי רכב. שקצת יודע איך השוק מתנהל.

עריכה אחרונה על ידי Avi Yaakov

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הבן שלי נוסע כמה שנים עם רכב זה, לא נתקלנו ולא ראינו שום דבר ממה שאתה מתאר.

האוטו אמין מאוד, אבל ישנם בו רכיבים כמו משולשים ותושבות מנוע שאו שמחליפים למקורי, או שלא מחליפים בכלל.

תתקין סיני וכנראה שתדרש להחלפה מידי שנה, שים מקורי ויהיה לך שקט להרבה זמן.

פורסם

אני במאזדות האלה שם משולשים טורקיים שמחיזיקים יופי. לא ניתקלתי בתלונות מעולם לאורך תקופות ארוכות. 2 משולשים ממוצא תורכי עולים סביב ה 500 שח. תפוחי הגה לזוג עוד בערך 80 שח.

פורסם
אני במאזדות האלה שם משולשים טורקיים שמחיזיקים יופי. לא ניתקלתי בתלונות מעולם לאורך תקופות ארוכות. 2 משולשים ממוצא תורכי עולים סביב ה 500 שח. תפוחי הגה לזוג עוד בערך 80 שח.

500+300 לכיוון פרונט יצאת ב800 עם חלק שאינו עומד ברמה של המקורי. האורך חיים שלו קצר בהרבה, וזה חלק בטיחותי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לא יודע למה לוקחים לך 300 על כיוון פרונט. כיוון פרונט פה לא עובר את ה 150 שח אז הגעת ל 650 אם אצה עושה בעצמך את הרכבת המשולשים. זה כבר נמוך יותר באיזה 350 שח ממשולשים מקוריים. אבל אין ספק שמי שיש לו את הכסף למקורי אז רק מקורי.

פורסם
לא יודע למה לוקחים לך 300 על כיוון פרונט. כיוון פרונט פה לא עובר את ה 150 שח אז הגעת ל 650 אם אצה עושה בעצמך את הרכבת המשולשים. זה כבר נמוך יותר באיזה 350 שח ממשולשים מקוריים. אבל אין ספק שמי שיש לו את הכסף למקורי אז רק מקורי.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המחירים הנמוכים האלו, אולי לך זה יותר זול כי מכירים אותך, ללקוח הממצוע לוקחים בכייף 200-300. הראיה שלך לדעתי לא כל כך נכונה, אם אתה מחזיק רכב לתקופה ארוכה ההפרש הוא זניח יחסית, וזול בהרבה מידה ותצטרך להחליף אחריי שנה שנתיים. אז שילמת עוד פעם 650-800 בזמן שיכולת לשלם 1000 בפעם אחת לכמה שנים.

אבל אולי זה רק אני.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...