Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון רכב (ליסינג)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חפש רכב בשוק הפרטי.

גם אם תשלם 5-6K יותר ממה שהוצע לך בחברת הליסינג תקבל רכב עם חצי מהק"מ ושמור ומטופל יותר(ככל הנראה).

אם זה יהיה רכב פרטי עם חצי מהק"מ לא תהיה הוזלה של מעל 1000, 2000 מהמחירון שהוא 68000 כך שההפרש הוא גדול יותר

גם לזה אין סוף..וצריך לדעת לעצור את זה איפה שהוא

תוסיף עוד 10 תיקח פרטית

תוסיף עוד 12 תיקח אוקטביה

תוסיף עוד 20 תיקח סופרב וכך הלאה

אני מניח שאתה מכיר העניין הזה..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
ראיתי נהגי ליסינג.. "מכבדים את הרכוש שבחזקתם" זה הדבר האחרון שאני יכול לומר על הצורת נהיגה שלהם..פול גז בניוטל כמה דקות כי משעמם או להרים האנדברקס בחניוני עפר כי זה "לעשות דריפטים" וזה כיף בשגרה, הגיר צריך תחזוקה נכונה ונהג שלא יקרע אותו(כדי למנוע בלאי).. הסיכוי שרכב ליסינג יהיה כזה נמוך..רוב נהגי הליסינג קורעים את הרכב כי הוא לא שלהם..כל חשיבה אחרת שלך על כבוד לרכוש היא תמימה להחריד.

וזה לפני החברות ליסינג שמטפלות אצלהם במוסכי הבית בחלפים הכי זולים שיש או מדלגים על טיפולים/מגישים את הרכב לטיפול מאוחר.. 30+ אלף בשנה זה הרבה מעל הממוצע בישראל וזה רכב שנסע המון.

Sent from my D6603 using Tapatalk

מה שאתה אומר נשמע לא טוב..

יש ויש נקווה שהמזל ישחק לטובתי.

פורסם

אתה יותר מידי נעול על העסקה ולא מקשיב לעצות חברי הפורום וחבל.[emoji15]

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם (נערך)

מהנדס תוכנה אלק... בטח שמותר להוציא אישור נהג יחיד כשזו האמת. אל תאמין למה שכתוב אצלהם במחשב בטח לא לדו"ח בדיקה שלהם.

אתה יכול ללכת לקומפיוטסט אם זה עושה לך טוב אבל אתה צריך מוסך מומחה VW . אפילו יבואן , שיאזין לגיר שיבדוק סטיית השרשרת התזמון, שיתחבר למחשב הרכב לבדוק שאר תקלות (רק שבוע שעבר עלה פה בחור עם סיאט 2014 שנדרשה החלפת שרשרת תזמון ומותחנים) . בקיצור : כל הדברים שמכון לא עושה.

כאמור 15% הנחה זה תנאי סף לפתיחת מו"מ .אני רואה שאתה לחוץ אז שיקול שלך אם לקבל את ההצעה.

היסטוריית טיפולים רציפה ממוסך מורשה מאד חשובה : התקלה הסדרתית הבאה היבואן ישמח להתנער מאחריות אם לא טופל ע"פ הספר. אל תסכים למריחה כמו "נוציא היסטוריה אחרי שתקנה"

תגיד, אין שם במגרש איזה קוראנית ליסינג משעממת ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היה לי סיאט איביזה עם אותו מנוע וגיר של הראפיד בליסינג מחברת ליסינג גדולה ועוד מהמסודרות שבהן.

- בעיות שלא השביתו את הרכב לא עיניינו אותם(רעשים בהנעה - כנראה של השרשרת תזמון) - אל תתייחס.

- צמיגים בני שנתיים וחצי שמפרפרים בכל יציאה מהרמזור? לא מחליפים לפני 90K קילומטר ולא משנה מה המצב.

- בנוגע לרכב? ב37 אלף תקלה בגיר שטופלה חלקית..הגיר עדיין לא הגיב כמו שצריך אבל לא היה לי כבר כוח כל עוד הרכב לא רעד והתדרדר לי בזינוקים כבר לא היה אכפת לי.

- איחרו טיפול ב5,000 קילומטר(הודעתי להם שעברתי טיפול אחרון לפני 15K אמרו לי שלא צריך עוד טיפול עד שלא אגיע לקילומטרז הכתוב שצריך לעבור בו טיפול..הרכב נסע 5K באיחור לטיפול).

במילים אחרות? אחרי זה ברמה האישית קודם כל ברחתי מהליסינג חזרה לרכב פרטי..פשוט הבטיחות שלי חשובה יותר מאשר הנוחות של אוטו שלא שלי..אני מסתובב כל הזמן סביב חברה שיש להם רכבי ליסינג וזה מה שאני רואה..והדבר השני? הבנתי שני לא מתקרב עם עבר של ליסינג בחיים שלי.

אתה צודק שזה סיכון..גם ברכב פרטי..אבל אתה בכוח בוחר את האופציה המסוכנת יותר ו"מקווה שיהיה טוב".

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אתה יותר מידי נעול על העסקה ולא מקשיב לעצות חברי הפורום וחבל.[emoji15]

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

אני דווקא רוצה להקשיב לעצות, האמת שהדיון סטה, אני שאלתי שאלה לצורך אחוזי ההפחתה המקובלים, הדיון הפך להיות האם לקנות מליסינג (גם "באשמתי")

עצות חברי הפורום הם לא לקנות, אם כך ההחלטה הסבירה היא לא לקנות ליסינג, אם כך חברות הליסינג יכולים לסגור את עמדות המכירות שלהם?!

לסיכום אני מתחיל להבין שהחברה פה אמרו את דברם - ש15 אחוזי הפחתה הוא לא משתלם ביחס לסיכון הצפוי.

פורסם (נערך)
מהנדס תוכנה אלק... בטח שמותר להוציא אישור נהג יחיד כשזו האמת. אל תאמין למה שכתוב אצלהם במחשב בטח לא לדו"ח בדיקה שלהם.

אתה יכול ללכת לקומפיוטסט אם זה עושה לך טוב אבל אתה צריך מוסך מומחה VW . אפילו יבואן , שיאזין לגיר שיבדוק סטיית השרשרת התזמון, שיתחבר למחשב הרכב לבדוק שאר תקלות (רק שבוע שעבר עלה פה בחור עם סיאט 2014 שנדרשה החלפת שרשרת תזמון ומותחנים) . בקיצור : כל הדברים שמכון לא עושה.

כאמור 15% הנחה זה תנאי סף לפתיחת מו"מ .אני רואה שאתה לחוץ אז שיקול שלך אם לקבל את ההצעה.

היסטוריית טיפולים רציפה ממוסך מורשה מאד חשובה : התקלה הסדרתית הבאה היבואן ישמח להתנער מאחריות אם לא טופל ע"פ הספר. אל תסכים למריחה כמו "נוציא היסטוריה אחרי שתקנה"

תגיד, אין שם במגרש איזה קוראנית ליסינג משעממת ?

1. הוא פשוט לא מוכן להוציא אישור על נהג יחיד הוא אמר שאסור לו, עכשיו לך תתווכח איתו שהוא יכול.

2. המוכרן אומר שבראפיד אין טיימינג (אמרת לבדוק רצועת תזמון אני מניח שאנחנו מדברים על אותו רכיב)

3. שאלתי פעם במוסך מורשה של צמפיון אמרו לי שלא עושים בדיקה לפני קנייה, לעומת זאת שאלתי באחד ממכוני הבדיקה הם אמרו שהם עושים גם בדיקה ממוחשבת של סריקת תקלות. אם כך אז לאן ללכת? מכוני הבדיקה הסטנדרטים לא יעזרו אתה אומר? המלצה על משהו בדרום?

4. לגבי טיפולים הם לא מטפלים תמיד במוסך מורשה - בעייתי, אין ספק.

תודה על כל העצות

עריכה אחרונה על ידי Unknown1
פורסם
היה לי סיאט איביזה עם אותו מנוע וגיר של הראפיד בליסינג מחברת ליסינג גדולה ועוד מהמסודרות שבהן.

- בעיות שלא השביתו את הרכב לא עיניינו אותם(רעשים בהנעה - כנראה של השרשרת תזמון) - אל תתייחס.

- צמיגים בני שנתיים וחצי שמפרפרים בכל יציאה מהרמזור? לא מחליפים לפני 90K קילומטר ולא משנה מה המצב.

- בנוגע לרכב? ב37 אלף תקלה בגיר שטופלה חלקית..הגיר עדיין לא הגיב כמו שצריך אבל לא היה לי כבר כוח כל עוד הרכב לא רעד והתדרדר לי בזינוקים כבר לא היה אכפת לי.

- איחרו טיפול ב5,000 קילומטר(הודעתי להם שעברתי טיפול אחרון לפני 15K אמרו לי שלא צריך עוד טיפול עד שלא אגיע לקילומטרז הכתוב שצריך לעבור בו טיפול..הרכב נסע 5K באיחור לטיפול).

במילים אחרות? אחרי זה ברמה האישית קודם כל ברחתי מהליסינג חזרה לרכב פרטי..פשוט הבטיחות שלי חשובה יותר מאשר הנוחות של אוטו שלא שלי..אני מסתובב כל הזמן סביב חברה שיש להם רכבי ליסינג וזה מה שאני רואה..והדבר השני? הבנתי שני לא מתקרב עם עבר של ליסינג בחיים שלי.

אתה צודק שזה סיכון..גם ברכב פרטי..אבל אתה בכוח בוחר את האופציה המסוכנת יותר ו"מקווה שיהיה טוב".

תודה על המידע המועיל, זה עוזר לי מאוד לקבל את ההחלטה.

פורסם

אגב..הרכב שלי בליסינג הגיע משומש מנהג יחיד..אחר כך אני הייתי נהג יחיד ועכשיו יש עליו לפחות נהג יחיד שלישי..אז הרכב ימכר כליסינג נהג יחיד כי הוא היה רשום כנהג יחיד בכל אחד מהפעמים - אבל הרכב עבר לפחות 3 נהגים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

אני אמרתי שרשרת תזמון. לא רצועה. יש הבדל.

ואם המוכרן אומר שאין טיימינג ברכב הזה אז בכלל צריך לדרוש הנחה יותר גדולה.

הוא כמעט צודק:לכאורה שרשרת תזמון מפלדה היא לכל החיים אבל בפועל זה לא המצב.

הייתי אומר שעם הסיכון והק"מ ואם אתה לחוץ ואין זמן ואין כח והבדיקה שלהם מקובלת עליך הייתי מתחיל לפתוח אזניים ב 19%-25% מתחת למחירון. זה בדרכ המחיר שרכב ליסינג נפוץ במצב טוב יתחיל להמכר. (מניסיון של שכנים שקנו ממגרש - בלי להתמקח יותר מדי חזק).

אבל שוב, כסף שלך,החלטה שלך. אני לא הייתי פועל ככה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

רכב לא קונים בלחץ!

בדקת את כל האופציות לפני שננעלת על הרכב הספציפי הזה?

אולי יש רכבים על קילומטראז' נמוך יותר בחברות אחרות, אולי יש רכב פרטי ביד 2 שהמוכר מוכן להתגמש יותר ממה שאתה חושב שניתן, אולי באוטודיל (טרייד אין יבואן) יש דיל טוב על הדגם?

אתה נאיבי ולחוץ! אתה באמת חושב זנהגי הליסינג שומרים על הרכבים? אני מכיר 2 רכבי ליסינג שצמודים לנהגות יחידות, בוגרות ואחראיות. אבל המכוניות שלהן נראות כמו פח זבל, חברת הליסינג מטפלת ברכבים בקמצנות.

צמיגים וברקסים הוחלפו רק אחרי 77000 ק"מ כאשר הרכב כבר לא עצר והתאונה נמנעה בנס!

מה המחיר שמציעים לך ולמה אתה בטוח שזה סופי?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הראפיד הגיעה לליסינג בסביבות אוגוסט 2013 ובחודשים הראשונים היה טיפטוף ולקח כמה חודשים עד שהביאו כמויות משמעותיות כמו,כ בדגמים הראשונים היו כל מיני תקלות בגימור בעיקר שטופלו תוך מס' חודשים.

כרגע המצב הוא שיש בדגם הספציפי יותר ביקוש מהיצע - ולכן (כנראה) חברת הליסינג מרשה לעצמה לדרוש יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רכב לא קונים בלחץ!

בדקת את כל האופציות לפני שננעלת על הרכב הספציפי הזה?

אולי יש רכבים על קילומטראז' נמוך יותר בחברות אחרות, אולי יש רכב פרטי ביד 2 שהמוכר מוכן להתגמש יותר ממה שאתה חושב שניתן, אולי באוטודיל (טרייד אין יבואן) יש דיל טוב על הדגם?

אתה נאיבי ולחוץ! אתה באמת חושב זנהגי הליסינג שומרים על הרכבים? אני מכיר 2 רכבי ליסינג שצמודים לנהגות יחידות, בוגרות ואחראיות. אבל המכוניות שלהן נראות כמו פח זבל, חברת הליסינג מטפלת ברכבים בקמצנות.

צמיגים וברקסים הוחלפו רק אחרי 77000 ק"מ כאשר הרכב כבר לא עצר והתאונה נמנעה בנס!

מה המחיר שמציעים לך ולמה אתה בטוח שזה סופי?

57 ולא מוכן לזוז מילימטר. (המחיר זהה בכל הסוכנויות לא מוכנים לרדת מ57 אלא אם כן אני לוקח עם 130 אלף ק"מ ואז תהיה הוזלה של 4000

יש אחת באוטו דיל כתוב 73. נגיד שידברו לכיוון 68 וספק אם כך, עדיין יש פער גדול.

ביד 2 רובם יד שנייה מליסינג במחירים גבוהים ממה שקבילתי ויצא לי לדבר עם כמה, לא מוכנים להוריד, אולי ב4 עיניים יורידו אלף..אלפיים, אבל זה גם ליסינג וגם יד שנייה ומה שהוצע לי כמובן זה יד ראשונה.

פורסם
הראפיד הגיעה לליסינג בסביבות אוגוסט 2013 ובחודשים הראשונים היה טיפטוף ולקח כמה חודשים עד שהביאו כמויות משמעותיות כמו,כ בדגמים הראשונים היו כל מיני תקלות בגימור בעיקר שטופלו תוך מס' חודשים.

כרגע המצב הוא שיש בדגם הספציפי יותר ביקוש מהיצע - ולכן (כנראה) חברת הליסינג מרשה לעצמה לדרוש יותר.

כנראה שזה המצב ולכן זה כמו שאמרת כנראה מסביר את הגישה שלהם

מה הכוונה תקלות גימור, תוכל לומר יותר בעניין?

פורסם
אני אמרתי שרשרת תזמון. לא רצועה. יש הבדל.

ואם המוכרן אומר שאין טיימינג ברכב הזה אז בכלל צריך לדרוש הנחה יותר גדולה.

הוא כמעט צודק:לכאורה שרשרת תזמון מפלדה היא לכל החיים אבל בפועל זה לא המצב.

הייתי אומר שעם הסיכון והק"מ ואם אתה לחוץ ואין זמן ואין כח והבדיקה שלהם מקובלת עליך הייתי מתחיל לפתוח אזניים ב 19%-25% מתחת למחירון. זה בדרכ המחיר שרכב ליסינג נפוץ במצב טוב יתחיל להמכר. (מניסיון של שכנים שקנו ממגרש - בלי להתמקח יותר מדי חזק).

אבל שוב, כסף שלך,החלטה שלך. אני לא הייתי פועל ככה.

תודה על העצות

• תוכן חדש...