Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש במספר וירטואלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז מסתבר שיד 2 הם כלבים.

לאחר כמה סלולרים שפירסמתי עבור משפחה ,חברים ושאר ג'אנק ישן שהיה לי בבית. יד 2 חושבים שאני סוחר, ורוצים תשלום על פרסום מודעה(סביבות ה-400 שקל לחודש(!))

ניסתי לפתוח יוזר חדש, אבל הם כניראה מקשרים את היוזר לפי מספר הסלולר.

האם למישהו יש פתרון בעניין? האם מספר סלולרי וירטואלי יכול לעזור?

פורסם (נערך)

דבר עם שירות הלקוחות שלהם. אל תתנהג כמו סוחר אלא שכנע אותם שאינך כזה.

ואגב, אינני מסכים שהם כלבים. הם נותנים שירות שבעיניי מצויין (קרוב למושלם) בחינם לחלוטין. אני משתמש בהם הרבה, גם לקנייה וגם למכירה, ומאוד מרוצה.

הם צריכים להתפרנס - אז הם מציעים בנימוס את השירותים בתשלום, ומנסים לחסום סוחרים שמתחכמים (לא מספיק, לטעמי).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אני לא אוהב שאני תלוי בחסדו של מישהו אחר, ושאני "צריך" לשכנע אותו.

וכול פעם שאני מפרסם משהו, אני אצטרך להיות תחת זכוכית מגדלת של כול מיני ASSHOLES והמחשבות שלהם.

לא מעוניין בזה.

ככה שאני אשמח לרעיונות.

פורסם

אתה עושה שימוש מאסיבי בפלטפורמה הניתנת חינם ובעלת אחוז חשיפה גבוה, הגיוני שתתן אחוז מסויים למי שעוזר לך להרוויח.

בכל מקרה

-נסה לעלות פחות מודעות עם יותר מרווחי זמן ביניהן

-נסה לרכז במודעה אחת יותר פריטים מאותה קטגוריה

-תפתח משתמש לכל בן משפחה שבשבילו אתה מוכר בעזרת הטלפון שלו

-תשלם 400₪

מ.ש.ל

פורסם
אני לא אוהב שאני תלוי בחסדו של מישהו אחר, ושאני "צריך" לשכנע אותו.

וכול פעם שאני מפרסם משהו, אני אצטרך להיות תחת זכוכית מגדלת של כול מיני ASSHOLES והמחשבות שלהם.

לא מעוניין בזה.

ככה שאני אשמח לרעיונות.

1. לקנות קו PREPAID בדואר או משהו כזה, להשתמש במכשיר ישן כדי לקבל שיחות.

2. או לפתוח חשבון חדש ב YAD2 בלי טלפון, רק עם אימייל, ואחרי שהמודעה מאושרת, לשנות את הנוסח שלה ולהצפין את הטלפון בתיאור, משהו כמו - אפס חמש שתים - 4323424

פורסם

ישנה אפליקציה בשם PaperPhone המספקת מספר וירטואלי בעלות של קוו רגיל מבלי צורך בסים קארד נוסף, ובנוסף באפשרותך לשנות את המספר בקלות למספר חדש.

פורסם

לא הייתי ממהר לפתוח קווי טלפון חדשים ולשלם בשביל כמה מודעות מסכנות, תירשם עם טלפון אחר של אחד החברים או בני המשפחה וזהו.

מ.ש.ל

פורסם

אולי תדבר איתם??

זה הכי פשוט...

אני מוכר שם גם לפעמים... אולי פשוט הגזמת קצת בתקופה קצרה...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...