Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במזגן - יונדאי i30 cw שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השבוע באופן מפתיע המזגן אצלי ברכב הפסיק לקרר והתחיל להוציא ריח לא טוב של טחב.

בבדיקה אצל מוסך המתמחה במזגנים לרכב נמצא שאין גז במערכת ושישנה דליפה חזקה מהמאייד הפנימי שנמצא מתחת לדשבורד. נעשתה בדיקה עם מכשיר שנראה כמו טלפון ישן עם אנטנה שמזהה בריחת גז.

הצעת המחיר שקיבלתי לתיקון הינה 2800 + מע"מ.

בבדיקה במוסך נוסף של מיזוג רכב, בוצע לי בדיקת ואקום שבה לא נמצאה דליפה כלל ולאחר מילוי גז המזגן שוב קירר אך עדיין היה ריח קל של טחב. למחרת כבר המזגן שוב לא עבד.

שאלתי היא האם מחיר התיקון שקיבלתי נשמע סביר לסוג התקלה והאם יש מוסך מומלץ ואמין באאזור נתניה לתיקון זה?

תודה,

ליאור

פורסם

לא יודע מחירים אבל לרכב הזה,מאמין שאפשר להשיג חלק במצב טוב מפירוק.

הרכב הזה משנתון 2008 ועד 2012 (בצורה הישנה כמובן,כי ב2012 כבר הגיעה צורה חדשה במקביל) ויש הרבה כאלו בפירוקים.

צריך גם לבדוק אפשרות,שהחלקים של I30 רגילה זהים לדגם ה CW ולכן אתה יכול לקחת חלקים גם מרכב האצ'בק דומה.

השאלה הגדולה כאן מה מרכיב העבודה והאם יש צורך לפרק דאשבורד (אם כן,העבודה די יקרה ואם זו הצעת המחיר של מזגניסטאני לא רוצה לחשוב כמה עולה תיקון כזה בחברה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מוסך און קור

כתובת: פנקס 16 א.ת ישן נתניה 4237

חכה להמלצות נוספות. אסף מהכנופייה נתן לי שם של חנות חלפים באיזור פ"ת שגם מבצעת התקנות ומילוי גז (שכחתי את שמה), מציע לך לשלוח לו הודעה פרטית ולברר דרכם.

• תוכן חדש...