Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני בתקציב של עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מיני בתקציב של עד 40K עם אופציית גמישות קלה.

חשבנו על השברולט ספארק- איך היא לדעתכם מבחינת אמינות, עלות תחזוקה שוטפת וכו'?

אשמח גם לקבל אופציות נוספות רק חשוב - שיהיה אוטומט וחסכוני כמה שאפשר.

תודה.

פורסם

לא יודע אם הספארק רלוונטית , בדגם הקודם האוטומט לא הגיע ארצה.

חסכוני כמה שאפשר , כנראה מיצובישי ספייס סטאר או ניסן מיקרה.

פורסם

השנה הגיעה דגם חדש לספארק,הדגם הקודם לא היה אוטומטי,בתקציב שלכם לא ניתן לקנות את הדגם החדש ולכן הספרק לא רלוונטית.

המיני הכי חיסכוניות הם הפיגו 107,סיאט מי,סקודה סיטיגו אך הם בעלי גיר רובוטי,כלומר הפעולה שלו לא חלקה כמו אוטומט רגיל,אבל שאישתך תנסה.

אם לא תאהב יש את הפיקנטו לא חיסכונית כמוהם אבל זריזה יותר,מאובזרת יותר,תא מטען גדול יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
השנה הגיעה דגם חדש לספארק,הדגם הקודם לא היה אוטומטי,בתקציב שלכם לא ניתן לקנות את הדגם החדש ולכן הספרק לא רלוונטית.

המיני הכי חיסכוניות הם הפיגו 107,סיאט מי,סקודה סיטיגו אך הם בעלי גיר רובוטי,כלומר הפעולה שלו לא חלקה כמו אוטומט רגיל,אבל שאישתך תנסה.

אם לא תאהב יש את הפיקנטו לא חיסכונית כמוהם אבל זריזה יותר,מאובזרת יותר,תא מטען גדול יותר.

אני לא הייתי ממליץ על הסיאט\סקודה\107 הגיר שלהם לא נוח בעליל והם בעלי 4 מקומות בלבד, הסריון תהיה אופציה מצויינת כנ"ל גם הספלאש שניהם עם אמינות מצויינת וחסכוניות מאוד בדלק.

פורסם

הכול עניין של העדפות,אם הוא ציין חיסכוני ככל האפשר אלו הרכבים.

נכון שהם האמינות,אבל לא חיסכוניות ברמה של המיני הרובוטיות.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפער לגעתי קטן מאוד ובנסועה נמוכה (עירונית) יהיה זניח, ההבדל בנסיעה בין האלטו לספלאש הוא מורגש מאוד.

ושלא נבדר על הגיר ב107 שבתוך העיר מרגישים איתו את העברות...

פורסם

אני מסכים לגבי אופן פעולת הגיר בעיר.

אבל ההבדל בין הסיריון ל107 בדלק הוא גדול.

עכשיו שיקחו את ה107 לנסיעה ויראו.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

תודה רבה על התגובות. מה אתם יודעים להגיד לי על הניסן מיקרה? אני דיי מכיר את הנתונים הטכניים, רק שחסר לי קצת מידע על עלויות האחזקה השוטפות. מישהו יכול לתרום קצת מהניסיון שלו ולספר?

פורסם

הרכב חסכוני למדי, הטיפולים לא מן הזולים, אבל גם לא יקרים בצורה כזאת שהופכים את אחזקת הרכב ללא כדאית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...