Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 30K לצעירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב עד 30K +- שנת 2010 אם אפשר יותר שיהיה זול להחזקה וצריכת דלק נמוכה כמה שאפשר.. חשוב שיהיה אוטומט.. :)

חשבתי על ה סיאט איביזה Reference אוט' 1.6 5 דל' (105 כ"ס) 2010

(אם אפשר לדעת על תקלות נפוצות של דגם זה טיפולים שנתיים ובכללי חוות דעת)

תודה מראש לעוזים,

אורן.

עריכה אחרונה על ידי Oran Levy
פורסם

הרכב עם מנוע 1.6 ותיק ומאוד אמין, לרכב עצמו אין בעיות אמינות אם מדובר על גיר רגיל.

לגבי טיפולים: יש שיגידו שטיפולים יקרים לאירופאיות, אך זה ממש לא נכון וגם תלוי איפה מטפלים.

בקיצור אם מטפלים לא במוסך מורשה אלה במוסך שמתמחה בסיאט יעלה כמו לכל רכב אחר בקטגוריה ללא קשר לארץ מוצא.

צריכת דלק בערך 1\13 בממוצע, לפחות ככה הייתי מוציא באיביזה ישנה יותר עם מנוע זהה.

פורסם
הרכב עם מנוע 1.6 ותיק ומאוד אמין, לרכב עצמו אין בעיות אמינות אם מדובר על גיר רגיל.

דבר ראשון תודה על התגובה!

ואם מדובר בגיר אוטומט? יש איזו בעיית אמינות?

פורסם

האיביזה בניגוד לפאביה 2 או לפולו הקודמת באה עם גיר DSG7, באמת שלא חסר עליו מידע בפורום, בשנתונים הראשונים (איך לנסח את זה בעדינות) מתחרה לאמינות של מאזדה 3, הוא לא היה.

פורסם (נערך)

האיביזה בניגוד לפאביה 2 או לפולו הקודמת באה עם גיר DSG7, באמת שלא חסר עליו מידע בפורום, בשנתונים הראשונים (איך לנסח את זה בעדינות) מתחרה לאמינות של מאזדה 3, הוא לא היה.

אני מצטער אבל לא הצלחתי להבין את המשפט האחרון שלך בקשר לאמינות כי אני לא מבין גדול ברכבים..

אני הבנתי שתישנן שתי גרסאות אחת אוטומט ואחת dsg או שזה בעצם אותו הדבר?

עריכה אחרונה על ידי Oran Levy
פורסם

ה-DSG7 הוא לא שיא האמינות. היום המצב יותר טוב, אחרי כמה שיפורים ועדכונים, אבל בתחילת הדרך (אמצע-סוף העשור הקודם) הוא היה עוד בחיתוליו והאמינות פחות טובה. כן הייתי שוקל פאביה דור קודם עם אותו מנוע וגיר 6 הילוכים אוטומטי פלנטרי (רגיל).

פורסם

DSG7 הוא גיר רובוטי דו מצמדי מצויין כשה הוא עובד.

אבל כשה הוא מתחיל לעשות בעיות העלות יכולה להיות כרבע מעלות הרכב.

תעשה חיפוש כאן בפורום או סתם ברשת על הגיר הזה ותבין על מה מדובר.

פורסם
ה-DSG7 הוא לא שיא האמינות. היום המצב יותר טוב, אחרי כמה שיפורים ועדכונים, אבל בתחילת הדרך (אמצע-סוף העשור הקודם) הוא היה עוד בחיתוליו והאמינות פחות טובה. כן הייתי שוקל פאביה דור קודם עם אותו מנוע וגיר 6 הילוכים אוטומטי פלנטרי (רגיל).

DSG7 הוא גיר רובוטי דו מצמדי מצויין כשה הוא עובד.

אבל כשה הוא מתחיל לעשות בעיות העלות יכולה להיות כרבע מעלות הרכב.

תעשה חיפוש כאן בפורום או סתם ברשת על הגיר הזה ותבין על מה מדובר.

תודה רבה על התשובה..

כאשר אני מחפש את רכב זה ביד2 לדוגמא אני רואה שיש אנשים שמפרסמים שהרכב הוא אוטומט ויש כאלה שמפרסמים שהוא dsg יש הבדל?

פורסם

אם אתה רוצה לישון בשקט אז עדיף ידני.

מצד שני זה לא אומר שאם תקנה איביזה רובוטית אז אחרי שבוע תצתרך להחליף חלקים בגיר,

אבל עדיף לדעת לפני שקונים שיש סבירות לא קטנה.

פורסם

איביזה חביבה מאוד על צעירים. אבל היא לא זולה לאחזקה (ביטוח יקר, טיפולים/חלפים יקרים) ומיניטין אמינות הגיר הרובוטי ממש לא מזהיר.

אם אתה מחפש "ראש שקט", חפש יונדאי i20.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אם אתה רוצה לישון בשקט אז עדיף ידני.

מצד שני זה לא אומר שאם תקנה איביזה רובוטית אז אחרי שבוע תצתרך להחליף חלקים בגיר,

אבל עדיף לדעת לפני שקונים שיש סבירות לא קטנה.

לפי מה שקראתי באינטרנט במידה והחליפו גיר פעם אחת.. התקלות בגיר לא חוזרות כי סיאט שיפרו את הגיר זה נכון?

• תוכן חדש...