Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יותר טוב לישראל, טראמפ או מי שיחליף את ביידן?

סאמי

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

אמריקה הולכת לאכול הרבה חרא ב4 השנים הבאות ואיתה כל המערב. באמת לא ברור איך מכל האנשים שני אלה המתחרים על ההנהגה של המעצמה החזקה בעולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, mikyl כתב:

ואתה מדבר על תמימים? 🤣🤣🤣

אף אחד לא יודע מה היה קורה אם טראמפ היה עכשיו נשיא ולא ביידן, אבל יש עובדות - בכהונת טראמפ האיראנים לא תקפו אותנו בצורה כה ישירה, בתקופתו נחתמו הסכמים מן המשמעותיים בשנים האחרונות מבחינת ישראל, בתקופתו היה לחץ משמעותי יותר על איראן, והסעודים לא רצו אל זרועות האיראנים מחוסר ברירה.

בתקופת ביידן כל זה כן קרה - מתקפה איראנית ישירה, הורדת הלחץ על האיראנים, משבר עם סעודיה והתקרבות שלהם לאיראנים ועוד.

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

כנראה פספסת את הקטעים שטראמפ קבע שמהגרים חוטפים כלבים ואוכלים אותם, את זה שמבצעים הפלות בחודש תשיעי ואפילו מוציאים להורג תינוקות אחרי לידה, באופן חוקי.

באמת שלא יודע מי מהם עדיף. מן הפח אל הפחת.

כתבתי שטראמפ אמר שטויות אבל לי לא איכפת. בתור אזרח ישראלי, אני משוכנע שהוא גם היה נשיא מוצלח יותר, בהשוואה לביידן, מבחינת יחסי החוץ של ארה"ב והמצב במזרח התיכון, וגם אני בטוח שהוא יהיה עדיף מבחינתנו בכהונה הקרובה, בהשוואה לגברת קאמלה, וזה מה שחשוב לי.

אני באמת לא מצליח להבין ישראלים שסוגדים לקאמלה (לא מכוון אליך, אלא באופן כללי, אפילו בסיקור של חלק מהתקשורת, שממש מתמוגגים ממנה), כשמדיניות החוץ של הממשל שלהם הייתה אסון בשנים האחרונות, ולפי התבטאויות שלה, זה לא ישתפר גם בכהונתה, אם תיבחר חלילה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

בכהונת טראמפ האיראנים לא תקפו אותנו בצורה כה ישירה

רק התחזקו. 

לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

אני באמת לא מצליח להבין ישראלים שסוגדים לקאמלה

בוא, לא יודע מי סוגד. מילה גדולה.

אבל להעדיף אותה, אדם קוהרנטי על פני טראמפ זה לא דבר שקשה לעשות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, David32 כתב:

רק התחזקו. 

על סמך מה הקביעה שהם התחזקו?

אם כבר ההיפך הוא נכון - בתקופת טראמפ הם התקדמו פחות, גם מדינית וגם צבאית, בהשוואה לכהונות אובמה וביידן.

לפני 21 דקות, David32 כתב:

תפתח פעם ויינט (ולא רק). סוגד זה עוד בעדינות.

וממש קוהרנטית. חצי מהראיונות היא נשמעת כאילו היא או על סמים או סתם מתפקעת מהבדיחות של עצמה. שלא לדבר על יכולות העברת המסרים שלה.

טראמפ אולי נשמע עילג, אבל הוא מצליח להעביר את המסר, בלי ללכת סחור סחור או להשתמש בסיסמאות מפוצצות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, David32 כתב:

רק התחזקו. 

כנראה איך לך מושג מי הגברת , מציע לראות את הביצועים שלה ברשת לפני שמגיעים למסקנה הזו.

אחרי העימות טראמפ הגיע למרכז העיתונאים והתראיין בצורה חופשית לכולם, את הגברת הבריחו מיציאה אחורית כדי שחלילה לא תפלוט שטויות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא הבטיחה - הפסקת המלחמה, שיקום עזה, הקמת מדינה פלסטינית.

טראמפ הטיל סנקציות על איראן, ביידן הסיר אותם.

כל הכסף הזה בסוף הולך לארגוני הטרור כמו חמאס.

7/10 בא זמן קצת לאחר שאנחנו התחלנו להשוויץ ששלום עם סעודיה קרוב. לדעתי לא מקרי.

עכשיו סעודיה לא מוכנה לעשות שלום בלי מדינה פלסטינית. הם אמרו שזו תהיה התאבדות מצידם עכשיו שאנחנו במלחמה. לפני כן זה לא היה אישיו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

כל מה שעולה מהדיבייט הזה, שישראל צריכה מנהיג אמיתי עם חזון עצמאי ולא אופורטוניסט שמקק לכל מי שאפשר לשנורר ממנו טובות, צף על פילוג החברה ונסחף עם הזרם ללא כיוון ותכלית. 

טראמפ לא יבוא להציל את ביבי והוא לא תכנן מראש לעשות את זה. על קמלה אין מה לדבר.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

כנראה פספסת את הקטעים שטראמפ קבע שמהגרים חוטפים כלבים ואוכלים אותם, את זה שמבצעים הפלות בחודש תשיעי ואפילו מוציאים להורג תינוקות אחרי לידה, באופן חוקי.

באמת שלא יודע מי מהם עדיף. מן הפח אל הפחת.

לא אוהב את טראמפ אבל מהגרים ממדינות עולם שלישי שהעלימו חיות מחמד קרה גם בישראל

• רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בושה שהמנחים לא העלו את עניין האנטישמיות הגואה.

מעניין אותם רק כשאפשר להאשים את הרפובליקנים.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Mech Morphix כתב:

לא אוהב את טראמפ אבל מהגרים ממדינות עולם שלישי שהעלימו חיות מחמד קרה גם בישראל

למיטב ידיעתי, נכון להיום אין תופעה כזו באוהיו.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

אף אחד לא יודע מה היה קורה אם טראמפ היה עכשיו נשיא ולא ביידן, אבל יש עובדות - בכהונת טראמפ האיראנים לא תקפו אותנו בצורה כה ישירה, בתקופתו נחתמו הסכמים מן המשמעותיים בשנים האחרונות מבחינת ישראל, בתקופתו היה לחץ משמעותי יותר על איראן, והסעודים לא רצו אל זרועות האיראנים מחוסר ברירה.

בתקופת ביידן כל זה כן קרה - מתקפה איראנית ישירה, הורדת הלחץ על האיראנים, משבר עם סעודיה והתקרבות שלהם לאיראנים ועוד.

כתבתי שטראמפ אמר שטויות אבל לי לא איכפת. בתור אזרח ישראלי, אני משוכנע שהוא גם היה נשיא מוצלח יותר, בהשוואה לביידן, מבחינת יחסי החוץ של ארה"ב והמצב במזרח התיכון, וגם אני בטוח שהוא יהיה עדיף מבחינתנו בכהונה הקרובה, בהשוואה לגברת קאמלה, וזה מה שחשוב לי.

אני באמת לא מצליח להבין ישראלים שסוגדים לקאמלה (לא מכוון אליך, אלא באופן כללי, אפילו בסיקור של חלק מהתקשורת, שממש מתמוגגים ממנה), כשמדיניות החוץ של הממשל שלהם הייתה אסון בשנים האחרונות, ולפי התבטאויות שלה, זה לא ישתפר גם בכהונתה, אם תיבחר חלילה.

https://www.ynet.co.il/news/article/hked3ianc#autoplay

ב- Ynet כתבו שקאמלה  הצליחה מאוד בעימות.

יש לי דעה לא פופולארית כאן: מאוד הייתי רוצה שדונאלד טראמפ ייבחר, אחרי כל מה שעבר על ישראל בשנה האחרונה, אז לפחות שייבחר נשיא רפובליקני שיהיה ידידותי לישראל, אבל לצערי, אחרי העימות אתמול, הסיכויים שהוא ייבחר נראים קלושים. אנחנו בתור מדינה רק נמשיך לקבל המון מכות בראש מהעולם.

אני החלטתי שאני יותר לא מצביע בכלל בבחירות כאן בארץ, אם קאמלה זוכה בבחירות אז ההצבעה שלי כאן תהיה שווה ל ת**, תכלס, בלי טראמפ נתניהו לא שווה כלום. ראשת הממשלה האמיתית של ישראל תהיה קאמלה בניהול של הזוג אובאמה(זאת דעתי הפרטית, אתם לא חייבים להסכים), אני יותר לא אצביע בבחירות כי אין למי וגם כי זה לא שווה, מדינת ישראל לא שווה כלום בלי התמיכה של ארצות הברית, וזה כתוב גם בכתבה ב- Mako שאני משתף כאן https://www.mako.co.il/news-columns/2024_q3/Article-96c2a185850e191026.htm?dicbo=v2-bTqrncs הנה הכתבה, שימו לב לכותרת המשנה שבתחתית הכתבה "ישראל בבעיה אצל שני המועמדים", אני מסכים מאוד שישראל היא מדינה מאוד חלשה שלא מחזיקה בלי התמיכה של ארצות הברית, אבל לדעתי טראמפ היה עוזר כאן הרבה יותר בתמיכה, מקאמלה תהיה הרבה נקמנות לדעתי וסנקציות(דעתי הפרטית), מלחמה של כמעט שנה ולא יצא לנו כלום ושום דבר, שוב אני אשאל, מה מועילה לנו מדינת ישראל עצמאית??? הלוואי הלוואי הלוואי שהיינו מדינת חסות, הלוואי!!!!!, בסוף אנחנו גם עומדים לקבל נשיאה שתטיל המון סנקציות, לפחות היה יכול להיות לנו טוב עם נשיא שקצת אוהב גם אותנו ואמפתי כלפינו. אנחנו גם מדינה חלשה שלא מצליחה להתמודד עם האויבים שלה, וגם בנוסף אנחנו עומדים לקבל נבוטים גדולים בראש מהעולם שבראשו תעמוד אולי קאמלה האריס בתור נשיאת המעצמה החזקה בעולם, והיא לא תפסיק לתת לנו בראש ואפילו תהנה מזה.שוב, זאת דעתי ואתם לא חייבים להסכים איתה.

ובלי קשר, אני אעיר כאן הערה לא קשורה, אני גם מאוד אוהב את משפחת טראמפ היפהייפיה. יש לו שני בנים ממש חתיכים הורסים ונשים ממש אלגנטיות ומלאות בסטייל.(נכון, לא רלוונטי לנושא אבל הייתי חייב לציין את זה). הלוואי אצלנו בארץ משפחה כזאת יפה.  

מה שאני מאוד אוהב במפלגה הרפובליקנית זה את כל החיבור לערכים הנוצריים, במפלגה הדמוקרטית זה בולט הרבה פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, NEW10 כתב:

מה שאני מאוד אוהב במפלגה הרפובליקנית זה את כל החיבור לערכים הנוצריים

אתה נוצרי? כי אם כן, אולי תסביר לי מה נוצרי בלבגוד באשתך עם שחקנית פורנו. אם לא, מה אכפת לך מערכים נוצריים?

עריכה אחרונה על ידי eladts
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, eladts כתב:

אתה נוצרי? כי אם כן, אולי תסביר לי מה נוצרי בלבגוד באשתך עם שחקנית פורנו. אם לא, מה אכפת לך מערכים נוצריים?

אני לא נוצרי אלא יהודי כי נולדתי כזה, אבל אני מאוד אוהב את הנצרות ואת הערכים הנוצריים שיש במפלגה הרפובליקנית, אני מאוד אוהב את החגים הנוצריים. ועכשיו החלטתי שבבחירות כאן בארץ אני בחיים לא יצביע יותר כי זה כבר לא שווה כלום, אנחנו לגמרי תלויים בארצות הברית, הצבעה בבחירות בישראל לא שווה כלום!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...