Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו פרויקט 961

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שיהיה לאלפא מאוד קשה לנגוס בשוק של הגרמניות, גם לג'וליה הולכים להיות חיים קשים אם היא מתומחרת כמו המתחרות.

הביקורות אכן מחמיאות,אבל הן גם מחמיאות ליגואר XE . וכולנו יכולים להיות מאוד נרגשים וסנטמנטלים לגבי מותג כזה או אחר. וגם אני רוצה לראות את אלפא ויגואר חוזרות לימי הגדולה שלהן . עכשיו תשאלו אותי אם זה היה הכסף שלי איפה הייתי שם את ה300 אלף או לחילופין 40 אלף דולר? כנראה שסדרה 3 או A4 המהוללת.

Porsche 944 turbo

פורסם

גם אני חושב כך. פשוט מת על הרכב הזה.

אלפטה זה שם מוזר לאלפא גדולה. כמה שאני זוכר אלפטה הייתה דגמים יחסית לא גדולים. הם היו צריכים לשמור את השם ג'וליה לאלפא הגדולה, ג'ולייטה לבינונית ואלפטה לזו שקוראים לה היום ג'ולייטה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גם אני חושב כך. פשוט מת על הרכב הזה.

אלפטה זה שם מוזר לאלפא גדולה. כמה שאני זוכר אלפטה הייתה דגמים יחסית לא גדולים. הם היו צריכים לשמור את השם ג'וליה לאלפא הגדולה, ג'ולייטה לבינונית ואלפטה לזו שקוראים לה היום ג'ולייטה.

אלפטה הייתה סגמנט D, כך שלשמור את השם לדגם קטן לא עושה הגיון. גם ג'וליה הקלאסית הייתה, בגדול, משהו בין C ל-D.

לגבי ה-961, לדעתי היו עושים בשכל אם היו מוציאם קודם יורשת לג'ולייטה (ועוד עם הנעה אחורית) לפני שהולכים להשוות בולבולים עם הגרמנים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תזכרו שלא משנה מה, לגרמנים אף פעם לא יהיה חוש עיצוב כמו שיש לאיטלקים, ולאנשים שיש ציורים תלויים על הקירות בבית, תאורות מיוחדות ומטבח מעוצב, יעדיפו את האלפא בחנייה, או שאולי אני מדבר על רק עצמי? :)

פורסם

אין ספק שיהיו את אלה שיעדיפו את האלפא. השאלה היא אם יהיה לה מה להציע מעבר לקהל הזה כדי להחזיק ייצור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ולפותח השרשור לא מעניין שהתמונות שפרסם הופיעו כבר ברשת הי שם בתחילת 2015 ומדובר בדגמי ניסוי המוקדמים של ג'וליה ו-stelvio...

לא כל דבר שמישהו מעלה לרשת צריך לקחת ברצינות 8)

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם
חבל על כל יורו שיושקע בפרוייקט הזה.

אין לאף יצרן סיכוי לפגוע בהגמוניה הגרמנית הכמעט מוחלטת.

שתי מכוניות הסאלון האיטלקיות האחרונות שזכו להצלחה היו האלפא 164 והלנצ'יה תמא, וזה בשל העובדה שהיו זולות ב 30-40% מהמתחרות הגרמניות בנות זמנן.

היום זה כבר בלתי אפשרי.

לקסוס, יגואר, אינפיניטי, וולוו, קאדילק...

ולפותח השרשור לא מעניין שהתמונות שפרסם הופיעו כבר ברשת הי שם בתחילת 2015 ומדובר בדגמי ניסוי המוקדמים של ג'וליה ו-stelvio...

לא כל דבר שמישהו מעלה לרשת צריך לקחת ברצינות 8)

אשמח אם תראה לי במה מדובר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
חבל על כל יורו שיושקע בפרוייקט הזה.

אין לאף יצרן סיכוי לפגוע בהגמוניה הגרמנית הכמעט מוחלטת..

ולסקודה אין סיכוי לקחת לקוחות של פאסאט או אאודי. אגב גם לקיה אין סיכוי עם הסיד לגנוב לקוחות אירופאים מפיג׳ו או רנו או גולף. ממש שום סיכוי.

מה אנחנו יודעים על סיכויים או טעמים משתנים בעולם בצורה כזו נחרצת? אני מקווה שהם יצליחו, אף שברור לי שזה קשה. אבל עם התרחבות האוכלוסיה והתעשרותה, לא חייבים לגנוב לקוחות - אפשר פשוט ליצור לעצמך נישה ללקוחות שלא רוצים רכב שהוא מונית/של כדורגלנים/וכו. אם יהיה זול יותר - אדרבה אבל אני מתקשה להאמין שמשמעותית.

מי חשב שהלאון תנגוס בגולף?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...