Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר VIN לא מוכר בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחג שמח,

ברשותי הונדה CRV.

רציתי לחפש חלפים ומידע לתאימות צבע לגבי הרכב שלי - עד פה שגרתי ולא מיוחד.

מצאתי מס' אתרים (הדגם יוצר בארה"ב ובאנגליה) שעובדים עם הונדה (כולל הונדה העולמי) שצריך להכניס את מס' שלדה (VIN) ולפי זה מזהים את הרכב ומעלים את המידע עבורו, חלפים מתאימים וכו'.

גיליתי להפתעתי שמספר ה-VIN שלי לא מוכר בבסיסי הנתונים הללו למרות שהוא בתצורה חוקית.

כמובן שוידאתי שלא טעיתי באיזשהוא תו).

האם יכול להיות שהיבואן בארץ ביקש מהיצרן לא לתת נגישות למספרי שלדה ישראליים כדי שלא נוכל

להזמין חלקים בעצמנו, לטפל ולתקן בעצמנו ?

אשמח לתובנות ובכלל למידע בנושא ממי שמכיר.

תודה, אבי.

פורסם

לאחר בדיקה נוספת מסתבר שאין קונספירציה :) אלא שהונדה העולמית מנתבת לאתר האמריקאי שם

הרכב לא מוכר כיוון שיוצר בבריטניה.

נדרש להיכנס ישירות לאתר הבריטי של הונדה (סיומת UK) ושם מצאתי את רשימת הריקולים החד ערכית לרכב

המסוים שלי.

יש 2 ריקולים (אחד למנגנון הלחצנים בדלת הנהג שבוצע לפני שנתיים בערך) והשני כריות האוויר הקדמיות

שמשום מה בארץ לא ממהרים לטפל בו.

פניתי כבר לפני 4 חודשים למוסך המרכזי, הם הפנו ליבואן (שאמנם עונה באדיבות) שמצידו הפנה למשרד התחבורה......

נראה לי מוזר עד מעצבן שהנושא לא מטופל וכבר יותר מחצי שנה מהקריאה לתיקון ולא מגיע מכתב ואין רישום אצל היבואן

(לפחות לגבי הרכב שלי).

האם יש בעל הונדה שנדרש וטיפל בנושא כריות האוויר?

האם הגיוני שלוקח מס' רב של חודשים לטפל?

יש דרך לזרז את היבואן להזמין עבורי את החלק?

• תוכן חדש...