Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשירי כושר לבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

פרשנו מחדר כושר (ולא נחזור...), מעוניינים להמשיך להתאמן בבית אירובי + כוח (לא Body Building, אימון צנוע,אך אין כוונה שהמכשירים ייהפכו למתלה כביסה :wink:).

חשבנו לרכוש מולטי טריינר שראינו כבר בחנות:

http://www.ygl.co.il/york-conan.html

בנוסף חושבים לרכוש אליפטיקל או אופני כושר בשביל האירובי.

נשמח לשמוע דעות/המלצות.

חג שמח!

פורסם

אני מציע לך לחפש ביד 2.

יש מלא ובזול. מכאלו שזה הפך אצלם למתלה כביסה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תביא בחשבון שהמכשירים צריכים מקום. גם לא בטוח שתתמיד כמו במקום שבו אתה רואה עוד 50 איש בתנועה וכל חודש את החיוב בויזה.

מכל מקום - יש כמה מכשיריפ מצויינים שמומלצים לא פחות: הטיילת בשכונה, הפארק העירוני, חוף הים, הקניון הגדול בעיר. כולם יכולים לשמש למטרה של צבירת קילומטרים. הוסף לכך קצת צייד פוקימונים וקיבלת אימון אירובי מצויין.

וכמובן, קיימת האופציה של חדר הכושר המתחרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם מכשירים עדיף של BodySolid

ובכללי, אני ממליץ להתחיל באליפטיקל ולרכוש מוט לעשות תרגילי מתח וכדור פיטבול עובד ממש טוב על הגוף, יש מלא תרגילים לעשות איתו.

תמיד אפשר לקנות כמה משקולות בנפרד [כולל מוטות או משקולות יד] ולעבוד חופשי על כוח, בגדול עדיף לעבוד בחופשי ממכשירים אך יש יותר סיכוי לפציעות.

פורסם

חפש מכשירים משולבים של טכנו-ג׳ים.

http://www.technogym.com/int/

מיובאים לארץ על ידי אגנטק.

החברה המובילה בעולם בציוד כושר ביתי פרימיום כשאין מגבלת תקציב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם כבר מכשיר כושר בייתי, הייתי הולך על מכשיר חתירה.

יש להשיג כאלה? מישהו מכיר?

זכור לי שהמשתמש Nitch התעניין\רכש מכשיר כזה.

פורסם

אם אתה מחפש משקוליות , אני ממליץ על משהו משולב כמו זה

https://www.amazon.com/Bowflex-SelectTech-Adjustable-Dumbbells-Pair/dp/B001ARYU58

מאפשר לך במקום של משקולת בודדת להחזיק את כל הטווח מ 2 ק"ג ועד 20 ק"ג

וגם מאוד נוח לעבור בין משקלים , פשוט מסובבים את הידית.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הכוונה היתה לדוגמא למוצר ולא לחברה ספציפית. יש עוד חברות שנותנות מוצר דומה ,

פשוט במקום להחזיק המון משקולות שיתפסו חצי חדר, עדיף זוג אחד שנותן את כל הטווח לדעתי.

עבדתי עם משקוליות כאלו בחדר כושר במלון בפראג לפני מספר שבועות , היה נוח מאוד (פרט לעובדה שזה נעצר ב 20 ק"ג :lol: )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

במקום אליפטיקל/אפני כושר הייתי קונה מכשיר שניתן להגיע איתו לדופק יותר גבוהה לאורך זמן שזה מכשיר חתירה או ריצה.

טריינר - לא הייתי מכניס בכלל כאופציה, פשוט ממצים את המשקל שלו אחרי כמה חודשים ואז הוא לא שווה כלום.

במקומו עדיף להשקיע במכשיר מתח ומקבילים (לא תלוי קיר או דלת) ממש מכשיר עומד אם המטרה אינה רק עליה במאסה כמו שנכתב בכותרת.

במקום מתקן כזה הייתי משקיע בטבעות ומוצא איפה לתלות אותם אבל צריך נקודת כח התחלתית כדי להשתמש בהם

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה לכולם על העזרה.

נרכש מכשיר מולטי טריינר של YORK בעל משקולות של 75 ק"ג (לא נראה לי שבזמן הקרוב אוכל להרים כזה משקל...).

לגבי האליפטיקל - עוד נחשוב. קודם נראה שאנחנו משתמשים במכשיר שנרכש.

• תוכן חדש...