Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 45-60K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישת רכב. התקציב הוא 45-60 אש"ח.

בגדול הדרישה הוא שיהיה קוראני/יפני משפחתי עם בגאז מכובד . מושבים נוחים יחסית ומנוע נמרץ. הנסיעות שלנו רחוקות יש משפחה בכל קצוות הארץ .

ההתלבטות היא בין:

יונדאי i25

יונדאי i35/i30

מיצובישי לנסר ספורטבק

סובארו אימפרזה

קאיה ריאו

קאיה פורטה

אהבתי את הi30 והi35 בת הזוג שלי נעולה על i25 עם ה1600 סמק.

אני אישית כל החיים נהגתי על צרפתיות ואיטלקיות אבל עכשיו שזה רכב משותף עם הבתזוג צריך לעשות וויתורים בחיים.

אשמח להמלצות.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם (נערך)

לא מכיר את מנוע ה 1,600 אבל עם מנוע 1,400, ה I25 מרגישה חיוורת מאוד ודי עגלתית לעומת ה I30 הנמרצת וה I35 (במיוחד זו מהשנתונים האחרונים שהגיעו עם גיר 6 הילוכים).

אם אתם בגבול התקציב העליון תבדקו מה קורה בחברות הליסינג- קחו בחשבון שיש דגמים של ה I30 החדשה,שקטנים יותר מהצורה הישנה ובהתאם לכך גם מרווח לנוסעים ותא המטען.

אם אתה שואל אותי,הייתי מחפש אחת משנתון 2012 ,עדיין מהצורה הישנה - I30 דגם רגיל או סטיישן.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רק אוטומט? או גם ידני?

אם הנסיעות שלכם רחוקות וארוכות ועם מטען רב הייתי מעדיף משפחתית "אמיתית" ולא תת משפחתית, ה-I35 רכב טוב וחזק יחסית למשפתית 1.6, שקלו גם את הקיה פורטה תאומתה.

פורסם
רק אוטומט? או גם ידני?

אם הנסיעות שלכם רחוקות וארוכות ועם מטען רב הייתי מעדיף משפחתית "אמיתית" ולא תת משפחתית, ה-I35 רכב טוב וחזק יחסית למשפתית 1.6, שקלו גם את הקיה פורטה תאומתה.

אבל מה לגבי צריכת הדלק?

פורסם

אני מחזיק ב I 30 האצ'בק לא סטיישן כמעט 5 שנים.צריכת הדלק:

1:10 בעיר ללא מזגן ו 1:12-13 בינעירוני ללא מזגן.

עם מזגן - צריכה של 1-1.5 ליטר יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בגדול אני מחפש רק אוטומט.

צריכת הדלק לא כזאת קריטית כי הרכב ביומיום יושב הרבה בבית נסיעות קצרות בעיר ובסופשים מטיילים (האישה נוסעת בתחבורה ציבורית ולי יש קטנוע , לא משתלם לשנינו לנסוע ברכב לעבודה ).

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

אני את הקיה פורטה מאוד אוהב, רכב אמין ונוח מאוד היה לי לנהיגה, לכן הייתי הולך על הפורטה

בכל מקרה אניממליץ לך לנסות לצמצם את האפשרויות ולעשות נסיעות מבחן על חלקן, ככה תהיה חכם יותר.

• תוכן חדש...