Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני עושה חידוש קל לחומרים ואני צריך מספר המלצות:

1. שמפו פשוט שאפשר להשתמש בו לשטיפות רגילות כשלא צריך סיטרוס, ולא פוגע באופטי קואט.

2. כפפה נורמלית, הבנתי שכפפת הצמר שיש לי גורמת לסווירלס ולא מומלצת.

3. חומר לג'אנטים.

4. מברשת לניקוי הג'אנטים.

תודה! :-)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אהלן.

אני עושה חידוש קל לחומרים ואני צריך מספר המלצות:

1. שמפו פשוט שאפשר להשתמש בו לשטיפות רגילות כשלא צריך סיטרוס, ולא פוגע באופטי קואט. CG V07

2. כפפה נורמלית, הבנתי שכפפת הצמר שיש לי גורמת לסווירלס ולא מומלצת. CG Bear Claw

3. חומר לג'אנטים. SONAX XTREME Wheel Cleaner

4. מברשת לניקוי הג'אנטים. אני משתמש במברשת הכי פשוטה (צהובה) ולדעתי זה מספיק. לא רואה צורך במברשות היקרות יותר (יקרות משמעותית - מעל 100 ש״ח לעומת 20-30 ש״ח)

תודה! :-)

בכחול

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם
מר. פינק.

כפפה ירוקה של קארפלן.

סונקס לג׳אנטים.

איזה ג׳אנט יש לך?

פינק טוב לי אם אני לא עובד עם גרניק? אני שוטף בשיטת שני דליים.

ג'אנט עם 4-5 צלעות לא משהו מסובך.

בכחול

השמפו הזה לא קצת יקר ואוברקיל?

יש לך שם או דגם של מברשת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני הייתי פוזל לכיוון שמפו אחר.

לא התלהבתי מיכולת הניקוי או ההקפצה שלו

שמפו רגיל זול וטוב? לך על הסונקס הכתום. הוא מנקה טוב. עולה כמחצית ומכיל כפול מהפינק.

עדיין מבולבל?

מוזמן לפנות אלי ולקבל דוגמיות שלהם

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

הוא לא פוגע בשכבה של אוטם או בציפוי? כי אם כן המחיר שלו די נמוך שזה אחלה.

לאוטוסטור אגב לפי האתר אין סונקס EXTREME, ונכון גם לפעם האחרונה שביקרתי בהום סנטר - לא היה להם. (בבאר שבע)

פורסם

ואם אני רוצה משהו שלא אצטרך לחכות לו שיגיע מחו"ל?

פורסם
[ATTACH]474368[/ATTACH]

https://www.google.co.il/search?q=koch+chemie+nano+magic+shampoo&client=ms-android-samsung&biw=360&bih=512&tbm=vid&prmd=vin&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwinpZmvnOXPAhWRzRoKHdXMCS8Q_AUIBSgB&dpr=4

טיפה יקר אבל שווה כל שקל ילך טוב עם הציפוי...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

פעם ראשונה שאני שומע על השמפו הזה - האם הוא מתאים גם לרכב ללא ציפוי?

פורסם (נערך)

אופטיקוט אפשר לשטוף גם באקונומיקה, אין צורך לקנות דברים יקרים ומיוחדים בשבילו

מנסיון עם שמפו V7- פחות ממליץ, הוא מייבש את הרכב וכשמעבירים מגבת אין מספיק סיכוך (ולא בכל מקום אפשר להניח ולטפוח). גם יקר מידי.

סיטרוס מעולה.

האנידו סבבה

היו היה בורן טו בי מאיילד של דודו ג'וס שבתאכלס היה הכי טוב בהיצע של אוטוסטור אבל עכשו משום מה אין.

כפפה- מה יש לך עכשו? כפפת צמד לא אמורה לעשות סווירלים, כנראה אתה עובד איתה לא נכון.

אני השתמשתי כמה שנים עם הכפפת נודלס של קארפלן (הירוקה). הכפפה של סונאקס אמורה להיות זהה ועולה 10 ש"ח פחות.

חומר לג'אנטים פחות מכיר ומברשת- או לקנות מהממש טובות או לנקות עם הכפפה הישנה שלך. יש לי משהו פשוט שהיה בשימוש פעם אחת. פשוט לא נוח.

אם אתה מוכן לחכות שבועיים להזמנה מחו"ל אז כמובן יש דברים משמעותית טובים יותר (ובתאכלס אני ממליץ כי זה דברים שמחזיקים זמן אז חבל). גם הפאונד נמוך עכשו

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/car-wash-shampoos/bilt-hamber-auto-wash-23

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/car-wash-shampoos/dodo-juice-born-to-be-mild-maintenance-shampoo-500ml-142

וכפפה ממש ממליץ מהסוג הזה- http://usa.gtechniq.com/products/auto/wm2-microfibre-wash-mitt

יש של כמה חברות, ההכי טובות זה של מיקרופייבר מדנס וג'יטכניק (ממה שאני מכיר)- האחרות אמורות להיות גם סבבה.

לי יש את זה- http://www.polishedbliss.co.uk/acatalog/microfiber-madness-incredipad-cat3.html

זה לא כפפה, זה פד. היה זול יותר וגם ככה אני לא מכניס אף פעם את היד לכפפה אז הפד היה מעולה לי. שואב מים פי 4 מהכפפה של קארפלן.

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על השמפו הזה - האם הוא מתאים גם לרכב ללא ציפוי?

שמפו מעולה,בכלל,החברה הזאת מייצרת את המוצרי בית של הרכבים הגרמניים,כולל ב.מ.וו ומרצדס.

אחת הכפפות הכי טובות שהשתמשתי בהן היא של CARPRO,ממליץ מאד,יש להם גם שמפו שמיועד לעבודה עם ציפויים.

פורסם
שמפו מעולה,בכלל,החברה הזאת מייצרת את המוצרי בית של הרכבים הגרמניים,כולל ב.מ.וו ומרצדס.

אחת הכפפות הכי טובות שהשתמשתי בהן היא של CARPRO,ממליץ מאד,יש להם גם שמפו שמיועד לעבודה עם ציפויים.

השמפו הזה מיועד לרכב עם ציפוי או שניתן להשתמש בו גם לרכב בלי?

פורסם
יש אותו גם בארץ דבר איתי אם תצטרך אפנה אותך לאן שצריך

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

תפנה אותי, מחכה.

• תוכן חדש...