Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד טורים לפיאט אונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי מהירותי, אני מכיר את האוטו טוב מספיק בכדי לדעת אם אני נוסע 90 או 120 כנ"ל בעיר. שני עד 35 שלישי עד 60 רביעי עד 85 ...
???

רוב הסיכויים שתיקון הספידומטר יעלה הרבה פחות מ 120 ש"ח (עלותו של המד סל"ד - למרות שזה ממש לא נראה לי המחרי כי הוא זול מידי) ולכן כדאי לך לתקן קודם את הספידומטר מאשר להוסיף שעון סל"ד שהוא זניח מאוד ביחס למד מהירות.

דרך אגב - אם הבעיה של הספידומטר היא רק במחוגים המחיר לתיקון הוא בערך 50-90 ש"ח, אבל לפעמים זה יותר מסובך ויש אפילו צורך להחליף כבל של הספידומטר ואז המחיר עולה, בכל מקרה לא בשמיים ולכן לדעתי תיגש קודם לתקן את הספידומטר ורק אחר כך תשקול לקנות מד סל"ד.

פורסם

הבעיה היא או כבל או שבלול, בכל מקרה נושק ל200+

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...