Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו דור 4 - Expression ידני 1.2 - 75 שנת 2013-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיש את הרכב, מרוצים?

מה הייתרונות והחסרונות?

עלות טיפולים

וצריכת דלק אמיתית.

מה רמת האיבזור שלו ?

די סגור על הרכב הזה, אשמח לשמוע דעות ממי שיש לו אותו

רכב לסטודנט, רוב הנסיעות בתוך חיפה ופעם בשבוע שבועיים חיפה נתניה.

תודה

פורסם

יש לי את ה 0.9 טורבו ידנית.

אתייחס לשאלות שלך ואשתדל לעזור לך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר.

אוקי אז נתחיל מזה שהמנוע הנ"ל 1.2(ללא הטורבו) שאתה שואל לגביו מאוד חלש ככה שזה לדעתי חיסרון גדול מאוד למי שרוב הנסיעות הן בחיפה וצריכת הדלק לדעתי גם תהיה יותר גבוהה לעומת אם תיקח את הדגם עם הטורבו(ידנית) בעקבות מאמץ רב שיהיה למנוע.

מחיר טיפולים סטנדרטי כמו רוב המכוניות. אחרי טיפול ראשון שילמתי 600 ש"ח.

לגבי הדלק- אצלי שאני נוסע 50 אחוז עירוני 50 אחוז בין עירוני עם מזגן(לא נסיעה מאומצת בעליות וכדומה) 1:17-18.

מאמין שההפרש מינימלי מאוד ביניהם.

מבחינת אבזור הרכב מאוד מפנק, מסך מגע 7 אינץ בעברית עם ניווט, בקרת שיוט, מערכת start@stop וכולי...

הרכב קופצני מעט אבל מתרגלים....

השיקול לגבי המנוע לדעתי צריך להיות לך נקודה למחשבה נוספת..

פורסם

הרכב בעיר מרגיש קופצני,מאחור יחסית צפוף מבחינת מרווח ברכיים.

המושבים נוחים אך חסרה לי תמיכת צד טובה יותר.

המנוע אצלי בקליאו דור קודם עם אותו מנוע 1/16,ב תנאי כביש הררים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני מספר שנים שכרתי בסלובניה ההררית קליו 3 עם אותו מנוע, כמובן ידנית.

הרגישה חלשה מאד ברגע שהגיע השיפוע הקטן ביותר.

היתרון שלה היה תא מטען מרווח מאד (היינו בהרכב של זוג, כך שהספסל האחורי לא נבדק).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לי את ה 0.9 טורבו ידנית.

אתייחס לשאלות שלך ואשתדל לעזור לך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר.

אוקי אז נתחיל מזה שהמנוע הנ"ל 1.2(ללא הטורבו) שאתה שואל לגביו מאוד חלש ככה שזה לדעתי חיסרון גדול מאוד למי שרוב הנסיעות הן בחיפה וצריכת הדלק לדעתי גם תהיה יותר גבוהה לעומת אם תיקח את הדגם עם הטורבו(ידנית) בעקבות מאמץ רב שיהיה למנוע.

מחיר טיפולים סטנדרטי כמו רוב המכוניות. אחרי טיפול ראשון שילמתי 600 ש"ח.

לגבי הדלק- אצלי שאני נוסע 50 אחוז עירוני 50 אחוז בין עירוני עם מזגן(לא נסיעה מאומצת בעליות וכדומה) 1:17-18.

מאמין שההפרש מינימלי מאוד ביניהם.

מבחינת אבזור הרכב מאוד מפנק, מסך מגע 7 אינץ בעברית עם ניווט, בקרת שיוט, מערכת start@stop וכולי...

הרכב קופצני מעט אבל מתרגלים....

השיקול לגבי המנוע לדעתי צריך להיות לך נקודה למחשבה נוספת..

תודה רבה על התגובה המפורטת אחי אבל גירסאת הטורבו חורגת לי מהתקציב שעומד על 40K+-

פורסם
הרכב בעיר מרגיש קופצני,מאחור יחסית צפוף מבחינת מרווח ברכיים.

המושבים נוחים אך חסרה לי תמיכת צד טובה יותר.

המנוע אצלי בקליאו דור קודם עם אותו מנוע 1/16,ב תנאי כביש הררים.

ואם אני נוסע עם 2-3 נוסעים זה גם מרגיש צפוף מאוד?

ומה הכוונה בתמיכת צד?

פורסם

שהמושב לא ״תופס״ אותך בתוכו, ובפניות חזקות תיאלץ לתפוס בהגה/ידית אחיזה כי המושב לא תופס אןתך מספיק טוב.

זה מה שזה אומר מבחינתי, וגם הרגשתי את זה בקליאו שלטעמי היו לה מושבים די גרועים אבל רכב גי טוב]

פורסם
שהמושב לא ״תופס״ אותך בתוכו, ובפניות חזקות תיאלץ לתפוס בהגה/ידית אחיזה כי המושב לא תופס אןתך מספיק טוב.

זה מה שזה אומר מבחינתי, וגם הרגשתי את זה בקליאו שלטעמי היו לה מושבים די גרועים אבל רכב גי טוב]

תודה .

פורסם

3 אנשים יהיה צפוף גם לרוחב,אבל הבעיה יותר היא במרווח הבירכיים במידה והיושבים מקדימה גבוהים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...