Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה סדרה 5 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא אני די אוהב את העיצוב שלה. אלגנטי ויפה לטעמי. לגבי הטכנולוגיה גם אין הרבה מה לדאוג ל-ב.מ.וו. מעניין איך היא תהיה מול ה-E החדשה, שעשתה חתיכת קפיצת מדרגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כלקוח סדרה 5 בעבר (מעדיף היום את המידות הקומפקטיות יותר של ה3) אם הייתי בשוק היום ל5 חדשה הייתי מבסוט מאוד מהשינויים בעיצוב.

אני לא חושב שהלקוחות רוצים לראות שינויים רדיקלים מדי (וראה E60 לדוגמא שלקח זמן לעכל)

פורסם

אני לא חושב שהלקוחות רוצים לראות שינויים רדיקלים מדי (וראה E60 לדוגמא שלקח זמן לעכל)

שאלה של ביצה ותרנגולת. בסופו של יום, הלקוחות אינם מעצבי רכב ולרבים מהם גם אין מעוף לדמיין אינטרפרטציה שונה של המכונית שלהם.

אבל הלקוחות יכולים לחיות עם שינויים מהותיים יותר ואת זה היצרנים מסרבים להפנים. E60, אגב, היתה דוגמה נהדרת לשינוי מהותי יותר - ולטעמי היא נראית מצויין גם היום.

האם השוק היה יכול לחיות עם גולף נועזת יותר, למשל? לדעתי כן - והגיע הזמן לראות אחת כזו.

מעבר לכל הנ"ל, סדרה 5 החדשה נראית טוב - אך לו הייתי בעלים של אחת מהדור הנוכחי, ספק אם הייתי ממהר להחליף.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

יכול להיות שאתה צודק, אבל אני לא חושב שזה ישנה בשום מידה את כמות המכירות שלה, ודווקא יחזיר לקוחות קלאסיים של סדרה 5 שנרתעים משינויים קיצוניים.

לפי מה שקראתי מבחינה טכנולוגית מדובר בשינוי קיצוני לגמרי (גם השלדה המבוססת על ה7, חדשה לחלוטין) אז יהיה מעניין מאוד לראות איך היא נוסעת בפועל.

אגב דגם 520i שאני מניח שהוא הכי נמכר פה (?) לא יהיה קיים מההשקה אלא בשלב קצת מאוחר יותר (בניגוד ל520d שהיא הגרסא הכי נמכרת של ה5), כך שהמחירים בהתחלה לפחות צפויים להיות מ450 צפונה אני מניח.

ובאנגליה? החל מ£33,000 שהן כ150 אלף ש״ח היום...

לבכות [emoji4]

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

לדעתי ב.מ.וו מתחילה קצת לאבד את הכיוון וחבל.

אני נוטה להאמין שמרצדס כנראה תמשיך להוביל את המכירות בסגמנט ובכלל בכל קשת הדגמים למעט סדרה 3/C.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האם השוק היה יכול לחיות עם גולף נועזת יותר, למשל? לדעתי כן - והגיע הזמן לראות אחת כזו.

מעבר לכל הנ"ל, סדרה 5 החדשה נראית טוב - אך לו הייתי בעלים של אחת מהדור הנוכחי, ספק אם הייתי ממהר להחליף.

בדיוק מה שקורה היום בעולם, אייפון 6 ,7

גלקסי 4, 5 הזוג 6, 7

קשה מאוד למצוא שינויים עיצוביים רדיקליים, כי העולם העיצובי נהפך ליותר מתון, ולדעתי טוב שכך. אני מסתכל על ההונדות (כל הדגמים) וצוחק כל פעם מחדש..טויוטה פריוס, ועוד הרבה שעברו עיצובים רדיקליים ונהרסו..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...