Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם גיר שעבר שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב עד 10K. עדיפות לגיר אוטומט

אני איסע ברכב מקסימום 1000 ק"מ בחודש.

שמתי לב ביד2 לפולקסווגן גולף דיזל אשר הגיר שלה עבר שיפוץ והמנוע הוחלף.

אני יודע שלא כדאי לי רכב דיזל אבל אני שוקל זאת מאחר ומדובר ברכב חזק וחסכוני יחסית למנוע בנזין חזק (1.6 ומעלה) הגם ש350K אינם הרבה יחסית.

בדרך כלל האם להתקרב לרכב אשר הגיר שלהם שופץ, כי בתקציב שלי אני מאוד מפחד מגיר אוטומט.

בנוסף, האם יש המלצות מסוימות לרכבים אמינים בתקציב שלי?

ומישהו ממליץ בכלל עח פולקסווגן גולך לא משנה אם זה אוטו' או ידני?

תודה

פורסם

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה - רכב כזה עלול להיות בור ללא תחתית. תצטרך להשקיע ברכב כזה הרבה מעל מה שתחסוך בדלק'

יש מספיק רכבים סביב התקציבים שלך. אם אתה מעוניין המשפחתית, תחפש אימפרזה 2002-2003 במצב שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה - רכב כזה עלול להיות בור ללא תחתית. תצטרך להשקיע ברכב כזה הרבה מעל מה שתחסוך בדלק'

יש מספיק רכבים סביב התקציבים שלך. אם אתה מעוניין המשפחתית, תחפש אימפרזה 2002-2003 במצב שמור.

מה לגבי פורד מונדאו? שמעתי שהרכב עמיד אך צריכת דלק ממוצעת עומדת על 10 ק"מ/ל - אבל אפשר להתפשר על צריכת דלק אם אכן מדובר ברכב זול לאחזקה ואמין.

אני מוכן לחרוג קצת ולחשוב על סקודה אוקטוביה דיזל

פורסם

מה הצרכים שלך מהרכב?

חייב רכב משפחתי או פשוט לא אוהב רכבים קטנים?

אוקטביה דיזל בתקציב שלך זאת הרפתקה בדיוק כמו במקרה של גולף דיזל. בשביל מה? 1000 קילומטרים בחודש - לא שווה . גם מונדאו לדעתי תגרום לך לבילויים תקופים ולא זולים במוסך.

מוכן להגדיל קצת את התקציב? יש לי דוגמה בשבילך למה שכדאי לחפש :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?613826-קניית-הונדה-ג-אז-היברידית

יש כאן מישהו שרוצה למכור הונדה סיוויק 5 דלתות מודל 2003 עם 158 אלף קילומטרים לטובת הונדה ג'אז. תיצור איתו קשר דרך הודעה פרטית או תחפש את המודעה שלו בלוח יד 2 ( רכב לבן מב"ש ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה הצרכים שלך מהרכב?

חייב רכב משפחתי או פשוט לא אוהב רכבים קטנים?

אוקטביה דיזל בתקציב שלך זאת הרפתקה בדיוק כמו במקרה של גולף דיזל. בשביל מה? 1000 קילומטרים בחודש - לא שווה . גם מונדאו לדעתי תגרום לך לבילויים תקופים ולא זולים במוסך.

מוכן להגדיל קצת את התקציב? יש לי דוגמה בשבילך למה שכדאי לחפש :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?613826-קניית-הונדה-ג-אז-היברידית

יש כאן מישהו שרוצה למכור הונדה סיוויק 5 דלתות מודל 2003 עם 158 אלף קילומטרים לטובת הונדה ג'אז. תיצור איתו קשר דרך הודעה פרטית או תחפש את המודעה שלו בלוח יד 2 ( רכב לבן מב"ש ).

אני צריך רכב לצורך עבודה בלבד (מקסימום 200 ק"מ בשבוע). אני מעדיף מנוע יותר גדול בגלל שיהיה חזק ויסחב עם מזגן וייסע בסבירות במהירות 100-120 קמ"ש כי 90% מהנסיעות הן בינעירוניות.

אני מעדיף גיר אוטומטי כי יש נהג חדש (אני צעיר) שיכול לנהוג רק ברכב אוטומט ולכן אני שוקל שהרכב הזה בלבד יהיה מבוטח לשנינו.

לגבי אימפריזה אתה צודק שקל למצוא בתקציב שלי, אבל אני הבנתי שהרכב כבד ומאוד מתאמץ בהאצה וגם בנסיעה בין עירונית.

בסוף אני חושב שכדאי לי לחפש רכב יפני כמו קורולה,לנסר,אימפריזה,B4, אוונסיס. אך מתקשה לבחור. תקציב יותר גדול אי אפשרי כי אני סטודנט וממתקשה להשקיע הרבה על רכב בתקופה הנוכחית.

פורסם

עכשיו אתה בכיוון יותר הגיוני.

אגב, לחבר שלי יש אימפרזה 2000 סמ"ק - יש לרכב הזה מספיק כוח לכל סוגי הנסיעות. רכב אמין ביותר, אבל חסכוני הוא לא ( במיוחד בעיר ).

פורסם

למה רכב גדול? לך על יונדאי גטס או משהו כזה.

עם הרבה מאמץ ומעט דרישות תוכל לקנות בתקציב הנ"ל רכב שבאמת ישרת אותך.

אם תלך בכיוון של רכב חזק-חסכוני-גדול --> גולף דיזל שחוטה עם 350 K ק"מ ורגל בקבר, כנראה שכל מה שתקבל זה חברות צמודה עם המוסך

שים לב שבנסועה שלך אין לך כלל צורך ברכב חסכוני.

פורסם (נערך)
עכשיו אתה בכיוון יותר הגיוני.

אגב, לחבר שלי יש אימפרזה 2000 סמ"ק - יש לרכב הזה מספיק כוח לכל סוגי הנסיעות. רכב אמין ביותר, אבל חסכוני הוא לא ( במיוחד בעיר ).

תודה רבה על העזרה.

אכן, אני חיפשתי אימפריזה מנוע 2000 אך בגלל שפע המכוניות התבלבלתי.

אחפש במהלך החודש הקרוב ואולי אמצא אימפריזה 2000 סמ"ק מציאה או מיצובישי גלנט. לגבי דלק אני מוכן לשלם עוד 200-300 ש"ח הוצאות חודשיות נוספות על דלק תמורת אמינות ורכב חזק.

לילה טוב

עריכה אחרונה על ידי explorer
פורסם

אין מה להתבלבל - בלוח יד 2 תגדיר בחיפוש מתקדם דגם אימפרזה ניו אייג' ומנוע 2000 סמ"ק. יש עכשיו 18 רכבים כאלה למכירה משנתונים 2002-2004.

פורסם
אין מה להתבלבל - בלוח יד 2 תגדיר בחיפוש מתקדם דגם אימפרזה ניו אייג' ומנוע 2000 סמ"ק. יש עכשיו 18 רכבים כאלה למכירה משנתונים 2002-2004.

כן.

פשוט התכוונתי שבגלל שחיפשתי הרבה סוגי רכבים כדי להתעניין,אז שכחתי לציין שחיפשתי אימפריזה 2.0

פורסם
למה רכב גדול? לך על יונדאי גטס או משהו כזה.

עם הרבה מאמץ ומעט דרישות תוכל לקנות בתקציב הנ"ל רכב שבאמת ישרת אותך.

אם תלך בכיוון של רכב חזק-חסכוני-גדול --> גולף דיזל שחוטה עם 350 K ק"מ ורגל בקבר, כנראה שכל מה שתקבל זה חברות צמודה עם המוסך

שים לב שבנסועה שלך אין לך כלל צורך ברכב חסכוני.

תודה.

אבל גם גטס אוטומטי וכל רכב קוריאני אני נרתע ממנו כי היה לי נסיון עם קאיה שבלינו איתה זמן במוסכים עד שהלך הגיר בסוף.

• תוכן חדש...