Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות ואזעקה לבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

אני מעוניין שתהיה בדירה הכנה למצלמות ואולי אזעקה. איפה מתחילים?

הדירה בשלבי בנייה כך שאני יכול למקם נקודות חשמל/תקשורת בכל מקום כרגע.

מישהו עשה משהו דומה? מכירים חברה ממולצת שמתעסקת עם משהו כזה?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקבוע איפה יהיה ארון האזעקה/מצלמות ומשם להגיע עם צינור לכל מקום שבו תרצה מצלמה/גלאי/חישן/מגנט חלון-דלת.

רצוי שתקבע עם בעלי מקצוע מהתחום, כך גם ינחו אותך איפה המיקומים האידיאלים וגם יהיו לך הצעות מחיר ביד

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדאוג למספיק מקום ,לאזעקה,מכשיר הקלטה,לדאוג לנקודת חשמל,קו טלפון ונקודת אינטרנט,לטובת האזעקה וצפייה מרחוק במצלמות.

לקבוע מיקומים למצלמות ולגלאים,זה עדיף עם בעל מקצוע.

לדאוג להכנת צנרת ,גם במקומות שאתה חושב להוסיף בעתיד.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הייתי שם יותר מנקודת חשמל אחת. יהיו שם ראוטר, אזעקה, מרכזיה של מצלמות, ואולי גם switch, ואם תרצה להוסיף מסך לצפיה מקומית ודיסק חיצוני תקבל הרבה נקודות חשמל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה לכולם. אני מבין שכדאי באמת לקובע כמה פגישות ייעוץ...

אם מישהו מכיר חברה טובה בתחום מניסונו, כולי אוזן.

לדאוג למספיק מקום ,לאזעקה,מכשיר הקלטה,לדאוג לנקודת חשמל,קו טלפון ונקודת אינטרנט,

סליחה על הבורות אבל נקודת טלפון ונקודות אינטרנט היא לא אותה נקודה?

פורסם

אם הראוטר נמצא שם אז מספיקה נקודה אחת , לראוטר ועם מפצל שמים גם לאזעקה. אבל אז כל נקודות הרשת בבית צריכות להגיע לנקודה.

אם הראוטר לא שם אז נקודת טלפון לאזעקה ונקודת רשת למצלמות

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חברים- מה דעתכם על כל מערכות המיגון האלחוטיות? אני קצת חושש מכל נושא הקרינה. האם בצדק או שלא?

כמו כן, האם מומלץ למקם את "ארון האזעקה" הרחק מחדרי השינה מחשש לקרינה גם כן?

פורסם

אין שום בעיה עם מערכת אלחוטית,מומלצת של ויסוניק.

יש את הדגם החדש,הוא דו כיווני,הגלאים פעילים רק בדריכת המערכת,כך אין הפעלה של הגלאים כשנמצאים בבית שהמערכת מנוטרלת

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כמו שרן אמר, המערכת של ויסוניק האלחוטית מצוינת דגם ה g גם נראית לא רע וניתן להוסיף שלל אביזרים שונים.

האביזרים המיוחדים כמו קיבורד נוסף וסירנה חיצונית וכו טיפה יקרים אך עושים עבודה מצוינת והקליטה מעולה למרחק.

יש גם שלט אפשר לנעול עמו את האוטו (:

אגב לגבי מצלמות, גם שם יש היצע אלחוטי לא רע מבוסס רשת ואפילו כאלה הניתן להזיז באמצעות המכשיר הנייד כמעט 360 מעלות וכן למעלה למטה, מצטיין כשיש חיות מחמד וילדים קטנים.

חשוב לזכור שבכל מקרה יש לדאוג לנקודת חשמל ודגמים אשר תומכים onvif אפשר לרכז אלחוטית למכשיר nvr או לתוכנה במחשב שגם יקליט ולחסוך כסף.

• תוכן חדש...